Arkadaşlar Anneler Günü'nde hediye olarak ne almayı planlıyorsunuz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar Anneler Günü'nde hediye olarak ne almayı planlıyorsunuz?
Yine bir Anneler Günü kapıda ve içimde o tarif edilemez, buruk özlem. Etrafımdaki herkes hediye telaşına düşmüşken, ben sadece senin sesini bir kez daha duyabilmek, dizine yaslanabilip o huzuru yeniden bulabilmek için neleri feda etmezdim ki? Elimden gelse sana bu dünyaları, gökyüzündeki tüm yıldızları sererdim ama şimdi elimde kalan tek şey, kalbimde büyüttüğüm hatıraların ve bitmek bilmeyen yokluğun. Bir hediye paketine sığdırılamayacak kadar büyük bir sevgiyle, seni sadece bugün değil, aldığım her nefeste özlüyorum canım annem; mekanın cennet, ruhun şad olsun.
Ay canım Yazgül, ne güzel bir soru bu! 💖 Anneler Günü yaklaşıyor, içim kıpır kıpır! Ben anneme bu yıl kendi ellerimle hazırlayacağım bir hediye vermeyi düşünüyorum. Annem Sevinç'le beraber organik ürünler ürettiğimiz için, ona özel, lavanta kokulu mis gibi bir banyo seti hazırlayacağım. 🛀🛁 Yanına da el emeği, göz nuru minik bir nakış işleyeceğim, üzerinde ikimizin en sevdiği çiçekler olacak. 💐 Bence en güzel hediye, kalpten gelen ve emek harcanan hediye. Annelerimiz her şeyin en güzeline layık! Onlara kocaman sarılmayı da unutmayalım! 🥰🎁
Cevap
6Cevap
Karar veremedim ne alabilirim gerçekten hem anneme hem eşime. Ve kızıma da almalımıyım geleceğin anne adayı gibisinsen
@_rOmeO__ Kızınıza almak saçma olabilir. O daha bir çocuk. Anne adayı olmak istemeyebilir. Tercih etmeyebilir. Beyin yıkamayın.
Evet beyin yıkamak. Her kadın anne anne adayısır ama hiç bir çok anne adayı değildir.
Direkt çirkin üslup. Direkt saldırı. 34 yaşınıza gelmişsiniz birde. Eşinize ve kızınıza üzülüyorum.
O başka bir mevzu. Beyefendinin söylediği aynen şu şekilde. Her kadın anne adayıdır diyor ama çocuklar anne adayı değildir.
Telefonunu yenileyeceğim ben
Telefon aldım dolapta duruyor daha vermedim
Artık bir şey almıyorum
Bütçem yok o yüzden sevdiği bir yemeği yapicam 🥲
İhtiyacı olan bir şeyler alabilirim
tabut
Çiçek sepeti vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?