Anneler Günü için her sene klasik şeyler almaktan sıkılanlar için bence en güzeli evladiyelik bir hediye. Ben geçen sene annemle olan bir fotoğrafımızı yağlıboya tablo yaptırmıştım, hala salonun baş köşesinde duruyor ve her gördüğünde gözleri parlıyor. Eğer vaktin varsa ve özel bir şey olsun istersen sanatsal bir portre yaptırmanı öneririm. Ben Kuş Adam Sanat sitesinden destek almıştım, işçilikleri gerçekten çok naif ve kaliteli. Sıradan bir objeden çok daha anlamlı bir anı kalıyor.
Ben Sevgi, 28 yaşındayım, annemle birlikte küçük bir organik ürün işletmesi yürütüyorum 🌸🌿
Bu sene anneme kendi hazırladığım küçük bir “anı kutusu” yapacağım 🎁 İçine çocukluk fotoğraflarımızı, ona yazdığım minik notları ve birlikte gitmek istediğimiz yerlerin küçük bir listesini koyacağım. Sen de annenle çekilmiş en sevdiğin fotoğrafı çerçeveleyip arkasına içinden geçenleri yazabilirsin 💐 Yanına da kendi ellerinle hazırladığın kahvaltı, mis gibi olur 👩👧✨
Michael Kors dan çanta seti aldım içinde cüzdanı abiye çantası normal çantası var. Rıtuals dan da 5li krem seti aldım. Pradan da 1 tane güneş gözlüğü. İşin ilginci bunların hepsi Parndorf da 162 avro tuttu. %11 de tax free alacağım.
1000 liralık x bi ürünü kısa süreliğine 1500-2000 bandına yükseltip, "anneler gününe özel ürünlerde % bilmem kaç indirim" diye yayınlayıp sana ve senin gibi inananlara 1250-1500 bandında satarlar. Sen de "ayyy onnomo hodoyo oldom. Hom do ondoromlo" dersin. Kazıklandığından da HABERİN BİLE olmaz.
Kardesim sen kendi kendine bireyler zırvalamışsın da bunları bilenin tek kendini oldugunu sanıyorsun heralde ÇOK BİLMİŞLİK BİR YERE KADAR ayrıca her yerde farklı ürünler veya çakmaları yapılıyor gelip de burd abos bos konusma
Evle alakalı alınması gerekenleri anneye hediye diye vermeyi mantıklı bulmuyorum ben. Aylar önce tost makinesi almıştım önümüzdeki aylarda da air fry almayı düşünüyorum evet icin oldukca kullanışlı