Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- 2 gü
Özel gün her gündür bence eşinin ailenin yanında olduğu her saniye ve hediye parayla bir şey almak değildir eşinin sana her gün gösterdiği sevgisi icinden gelerek seninle gün yaptığı anılarda en büyük dünyaya bedel hediyedir ve hediye alamayanlara yargılamamak lazım belki karısına alacak cebinde parası yoktu karısına ailesine param yok demek ağrına gidiyordur o an elinden gelmemesi bakamamis gibi hisseder erkekligi incinir bir kadının hediye para için tavır yapmaması lazım zaten gerçek sevgi yoktur ozaman
12 Yorumla- 1 gü
Hediye sadece maddi olarak değildir.
- 1 gü
Evet bunu dedim zaten hediye eşinin sana sevgisi ve icinden geldiğini elleriyle yapması her aldığınız nefeste seninle olmasıdır ve de aldığın oksijenindir yaşam.
- 2 gü
E alır alabilir, Bu bir jest olur. ama almadı yapmadı diye kimse düşman ilan edilemez yadırganamaz. bazıları bu konuları çok detaylandırıp büyük beklentilere girip görevmiş gibi göstermeye çalışıyor Bu da çok doğru bir şey değil. Birileri bunları yapmaktan hoşlanmıyorsa da zorlamanın alemi yok :) o zaman öyle bir karakterle evlenmeyecektiniz :)
16 Yorumla- 2 gü
- 1 gü
@Belin35 aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsınız. Bunu ben savunuyorum zaten sonradan insanlar değişiyor bunu da biliyorum. Bunların tersi bir şey ima etmedim zaten :) soruyu soran arkadaşın tanıdığıysanız varsa bir detay verin, bilgimiz olsun ona göre yorum yazalım o zaman.) burada çicek. almayan bir karakteri eleştiriyoruz. Onun dışında her şeyi normalse o üstüne düşecek, takacak bir sorun değil diyorum. En fazla iletisim ile bunu cozmeye calisirsiniz. Ne diyelim.)
- 1 gü
Demişsiniz ya "evin içine girmeden kimseyi taniyamazsiniz." Bu çok doğru. Kimse kalkıp ille bana çiçek alsın demiyor.
O karakterde kişilerle evlenmesinler demişsin. Bir kişiyi olumsuz yönde eleştirirken ki bu tarzda bir durumda. Bence açıp defterini okumak gerek. - 1 gü
Detay az olunca bu kadar taniyabiliyoruz :) sonuc olarak belirttiginiz kisiyi elestiriyoruz. Onun burada kendini anlatma, savunması da olmadan :) hediye bir jesttir. Ama kimi hediye almayi da sevmez. Simdi ben nerden bilryim bu abi oyle mi degil mi. Özel gunlerde hediye alıyor anneler gununde mi yapmiyor, bilemem. Detaylandirmak gerekir detaylı analiz icin. Sevgiler :)
Bence bir erkeğim en güzel hediyesi, gizli saklısının olmaması, her durumda eşini köle gibi görmemesi, ev işlerinde yardım etmesi, güzel sözleri esirgememesi, gözlerine baktığında durumunu anlamasıdır. Arada küçük sürprizler yapması. Peki bunları yalan bir adamın. Kapitalist düzelim dayattığı bir güne ihtiyacı var mı? Ve bunları yaşayan bir kadının diğer günleri sıradan geçirip bugünde hatırlanmasına ihtiyacı var mı?
30 YorumlaAlınabilir neden alınmasın da bu çiftin yapısına bağlı.
Ben bu günlerde hediye almayı ve alınmasını sevmiyorum. Zaten markalar bu günleri bahane ederek bir şeyin fiyatı 1 ise 2ye satıyorlar bir de indirim yaptık bakın diye göstermeye çalışarak. Bu günler kapitalizme kurban gidebiliyor yani.
Ancak sizin dikkat ettiğiniz bir husus ise neden olmasın. Bunu eşinizle konuşmanız ve bunlara dikkat ettiğinizi belirtmeniz iyi olur.10 Yorumla- 2 gü
Bence alması gerekir. Sonuçta çocukların annesi, evdeki en önemli figürlerden biri. Hem onun sevgisini ve çabalarını takdir etmek, hem de ona özel bir gün olduğunu hissettirmek çok değerli. Eşinin de böyle bir jest yapması, ilişkinin ve aile içindeki huzurun güçlenmesine yardımcı olabilir.
21 Yorumla- 2 gü
Kesinlikle
- 2 gü
Merhaba
Gerçekten çok güzel düşünmüşsün. Bana sorarsan bu şekilde davranması çok güzel olur. Ancak o Erkekler nerede ya.. Bana da gösterin11 Yorumla- 2 gü
Evet ya nerede?
Erkek eşine niye hediye alsın? Çocuğu varsa çocuğuna yardımcı olur, annesine vermesini sağlar. Onun dışında saçma sapan hareketler bunlar. Herkes kendi annesine alsın. Adı üstünde anneler günü ! Bazı kadınlar çok şımarık...
10 YorumlaGerekiyor
Kredi kartı elinde değil mi eniştenin
Ordan kendine bi altın kolye16 Yorumla- 2 gü
Yok be
- 2 gü
Enişte varda.
- 2 gü
Hee
Düşünüp almadı güzel tabiki.. hediye almayı dayatmak hiç hoş değil ama bence 🤷🏻♀️
12 Yorumla- 2 gü
Dayatmak değil. Alırlarsa mutlu oluruz. Içinden gelerek tabi. Almazsanda yapacak bir şey yok
Evet ona dünyanın en kıymetli armağanını hediye etttiği icin 🌸
11 Yorumla- 2 gü
Kesinlikle
- 1 gü
Babalar gününde de o kadın çocuklarının babasına hediye alacaksa tabii. 2 taraf da birbirinin özel gününü minimum sözel olarak kutlamalı. Hediye şart değil ama umursadığını göstermek önemli.
11 Yorumla- 1 gü
Ve böyle görmemişler gibi hediyeyi çekip paylaşmayacaklarsa iyi.
- Gizli Üye(25-29)2 gü
He he her gün kadınlar günü yapalım her boku kendinize odaklamaya bayılıyorsunuz.
17 Yorumla- 2 gü
Ne kadar kaba bir yorum. Modlar
- 2 gü
Evet adam olan, kadınının kıymetini bilen, zaten hergün kadınlar günü gibi davranır yapmamıza gerek yok 😌😌Bence de alınmalı
- 2 gü
@noname72asdd teşekkürler
- Cevap sahibi2 gü
Şu 30 yaş üstü ve bekar kadınlar direk bloklanmalı... Evlenemedikleri için deli ve offansive yorumları var. Hepsi çok haklı kendince ama her konuda...
- 2 gü
Senin gibi çocukları olanlar keşke evlenmeseydi dersem de gene bir kadına hakaret olur. 😌 gerek yok
- Cevap sahibi2 gü
İşte bu... Anlam bütünlüğü yok bu tarzlarda... hem bela okuyor hem belasını geri alıyor... Ya git evlen artık senin kafa kaldırmıyor işte bekarlığı. Kafan bulandıkça bulanıyor nokta koy en iyisi sonra deli olursun bak başımıza.
- 2 gü
Adını soyadını ve telefon numaranı yazarsan eğer sana ve tüm ailene deliyi müstakbel eşim gösterecek 😌
- 1 gü
Bır kadın sana herşeyi veriyor sen özel günde 1 cıcek veya bır hediye almıyorsan kendinizi sorgulayın derım beyler
21 Yorumla- 1 gü
👏👏👏
- 1 gü
Evet alması çok manidar olur. Eşim bana alıyor ve çok mutlu oluyorum.
20 Yorumla - 1 gü
En azından çocuklara maddi destek sağlayarak alabilir
10 Yorumla Özel günlerin çok bir anlami kalmamaya başladı öyle hissediyorum
10 Yorumla- 2 gü
Çocuklar küçükse onların adına eş hediye almalı ve çocuklarla birlikte vermeli bu bir nezaket içerir kadının da ruhunu okşar
02 Yorumla- 2 gü
Kesinlikle
- 2 gü
💞🌸👍
Babalar gününde anneler çocuklarının babasına alacaksa neden olmasn
13 Yorumla- 1 gü
Alanlar var
- 1 gü
Ben alıyorum mesela
- 1 gü
Bence hem annesine hem de eşine almalı tabii sadece bir gün aklına gelmemeli bu
11 Yorumla- 1 gü
Kesinlikle
Babalar gününde veya erkekler gününde sen alıyor musun
12 Yorumla- 2 gü
Evet, alıyorum.
- Gizli Üye(25-29)2 gü
Tabi ki evet eşine de almalı annelik kutsaldır çünkü
10 Yorumla - 1 gü
Yessterday. ben kendi anama almadım ona aldım mesela
00 Yorumla - 1 gü
Alması gerekiyor.
Bu vesile ile anneler gününüz kutlu olsun ☺️00 Yorumla Çocuklar küçükse evet
13 Yorumla- 1 gü
Ivet
- 1 gü
Baay çok güzel olur
- 1 gü
Bence çok güzel bir düşünce
11 Yorumla- 1 gü
Aynen
u
2 gügerekiyor bence yanında olmak önemli
11 Yorumla- 2 gü
Aynen
- 2 gü
Anneler günün kutlu olsun kardeşim
12 Yorumla- 2 gü
TKP lütfen
- 2 gü
Çok teşekkürler abim. Bana ne aldın
- 2 gü
Her erkek bu kadar ince düşünemiyor ne yazık ki.
11 Yorumla- 2 gü
Maalesef
- 2 gü
Insallah nasıp olursa en guzelsını alırım onun annesine de ona da
10 Yorumla - 2 gü
Bence almalı 😅 Çoçuklar alamaz. Onların yerine almalı
10 Yorumla Tabiki almalı. Çocuğunun annesi ve eşin. Bir hediye alıp mutlu etmek zor olmamalı
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 gü
Tabikide asıl anne o artık.
23 Yorumla- Cevap sahibi1 gü
Ben şu an hamileyim eşim bana çiçek aldı. Babalar günü gelince de ben ona hediye alacağım hep böyle devam edecek inşallah. Özel günlere, anılara aşırı değer veririm.
- 1 gü
Çok güzel.🤗🤗
- Cevap sahibi1 gü
Çok üzüldüm kocan neden hediye almıyor peki? Yorumları okuyunca kızdım. Zor değil ki bir çiçek yeter pahalı şeylere gerek bile yok insan düşünüldüğünü görmek ister özellikle biz kadınlar
- 1 gü
Hayır gerekmiyor
10 Yorumla - 1 gü
Eşim olsa alırdım ilk zamanlar
10 Yorumla Alması gerek bu bir nezakettir.
10 YorumlaBen olsam gerek duymam
10 Yorumla- 2 gü
Gerekmiyor hediye alması
10 Yorumla m
2 güGerekiyor bence 🌸
10 Yorumla- 2 gü
Almayan var mı ki
12 Yorumla- 2 gü
Evet
- 2 gü
Okz işte
- Gizli Üye(36-45)1 gü
Gerekiyor en azından bir çiçek
10 Yorumla Yani alma imkanı varsa tabii ki alabilir
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)2 gü
Almam. Kadın milletini çok şımartırsan erkeğin tepesine biner.
03 Yorumla- Cevap sahibi2 gü
Heleki evliliğin ne demek olduğundan habersiz günümüz kadınlarına hediye alırken bir kere daha düşünmek lazım.
- Cevap sahibi2 gü
Hatta mümkünse bana hediye almasın karşı taraf. Kadınlar 1 hediye alır, 20 tane hediyeyle karşılık bekliyor.
- Gizli Üye(30-35)1 gü
Benim eşim alıyor
11 Yorumla- 1 gü
Çok guzel
- Gizli Üye(30-35)2 gü
Alıp kurtulmalı.
13 Yorumla- 2 gü
Aaa neden. Annenizin günü demiyor ama. Anneler gunu
- Cevap sahibi2 gü
Sokakta gördüğümüz tüm annelere de alalım. Annemiz demiyor, anneler günü diyor.
- 2 gü
Senin cocuklarinin annesi, hayat arkadaşın.
Bence bu sacma bi beklenti
20 Yorumla- 2 gü
Tabiki eşine de alması lazim
22 Yorumla- 2 gü
Neden 😅
- 1 gü
İşte
Bilmem ben almadım bu sene
10 Yorumla- 1 gü
Kesinlikle. ayıp yoksa
10 Yorumla - 1 gü
Gerekir
10 Yorumla - 1 gü
Hayır
10 Yorumla - 2 gü
Evet alması gerekiyor bence
10 Yorumla Ne alaka
10 YorumlaAz beyefendi olan alıyor
10 Yorumla- 2 gü
Hayır
10 Yorumla - 2 gü
Gerekiyor.
10 Yorumla Gerekiyor
10 Yorumla- 2 gü
Gerekmiyo çocukların adına alması gerekiyo
10 Yorumla - 2 gü
İnce bir düşünce sergileyip almalı bence
10 Yorumla - 2 gü
Almalı bence
11 Yorumla- 2 gü
Bencede
- 1 gü
Hayır
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle bir eş, çocuklarının annesine Anneler Günü hediyesi almalı! 🎁💐 Sonuçta birlikte o güzel çocukları büyütüyorsunuz ve bu özel günü kutlamak, hem aranızdaki bağı güçlendirir hem de annenin motivasyonunu artırır. Senin gibi düşünenlere bayılıyorum, çünkü bu ince detaylar mutluluğun sırrı. Ben Anneler Günü'nde çiçek buketlerine ekstra bayılıyorum, fotoğraflardaki gibi hem zarif hem romantik bir seçim oluyor! Emin ol böyle jestler, günün anlamını bambaşka bir seviyeye taşıyor. Kısacası, eşinin de bu güzel günü kutlamasını mutlaka tavsiye ederim, kalbinden geçen en tatlı hediyeyi de eklemeyi unutma! 🌹✨
Maalesef kutlamiyor
Canım senin gibi duyarlı kadınlara hayranım! 💜 Umarım bir gün kutlanır, sen her zaman en güzeline layıksın!