Anneler Günü Anneler gününde kaynanaya çiçek alınır mı? zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Siz kaynananıza çiçek alır mısınız 🤔Anneler günün kutlu olsun 💐🤗 Anneler gününde kaynanaya çiçek alınır mı? Cevapla Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Elisamercan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Annene ne alıyorsan kaynana da onu almalısın. Kıyafet de alınır, çiçek de alınır maneviyatı önemli zaten 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl kaynanasının bir tanesi olur alan kişi. 0 4 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Tabi tabi kadın şeytansa çiçek ise yaramaz Yorumla zil2tapoz +1 yıl ya ben her gün demedim o gün dedim :D Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahhaa kaynişler yutmaz 🤣 Yorumla zil2tapoz +1 yıl yutar gibi yapar :) bir gün güzel davranır Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alınmalı bence 0 13 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl 25 mi Yorumla YargıtayTufan +1 yıl O yanlış oldu ya Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl 35 olmalıydı Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Yiaaa gerçekten mi 🥰 ama 45 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Alabama dükü Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Bir dönem öyleydik artık düklüğümüz mü kaldı be Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahah niye ya foto gitmiş Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Ara ara kaldırıyorum sitenin ortalamasını yükseltmeye gerek yok fjdhshs eskiden de böyle yapıyordum Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Bak ya deli 🤣🤣 sen yeni profil mı açtın Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Şu an yazdığım hesap yeni işte 🙄🤦 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl 2 profil mı kullanıyosunnnnn Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Hayır diğerini kapatmıştım Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl tamam 💐 Yorumla
Meltem543575ii Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kaptüs al 0 1 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Ya kararsız kaldım et yiyen bir çiçek var onu mu alsam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alınır saygı sevgidir
Annene ne alıyorsan kaynana da onu almalısın. Kıyafet de alınır, çiçek de alınır maneviyatı önemli zaten
kaynanasının bir tanesi olur alan kişi.
Tabi tabi kadın şeytansa çiçek ise yaramaz
ya ben her gün demedim o gün dedim :D
Hahhaa kaynişler yutmaz 🤣
yutar gibi yapar :) bir gün güzel davranır
Alınmalı bence
25 mi
O yanlış oldu ya
35 olmalıydı
Yiaaa gerçekten mi 🥰 ama 45
Alabama dükü
Bir dönem öyleydik artık düklüğümüz mü kaldı be
Hahah niye ya foto gitmiş
Ara ara kaldırıyorum sitenin ortalamasını yükseltmeye gerek yok fjdhshs eskiden de böyle yapıyordum
Bak ya deli 🤣🤣 sen yeni profil mı açtın
Şu an yazdığım hesap yeni işte 🙄🤦
2 profil mı kullanıyosunnnnn
Hayır diğerini kapatmıştım
tamam 💐
Kaptüs al
Ya kararsız kaldım et yiyen bir çiçek var onu mu alsam
iyi anne ise al iyi değilse al belki düzelir
alınır
Alınır