Anneler günü kutlu olsun.🌺🧚♀️

Bulunduğum meslek oyle bi şey ki. Ne bayramı var ne özel günü. Ne bileyim 6 senedir Ne bayram yasayabildim ne anneler günü ne babalar günü. Anlayacağınız aileden uzak şehirden dosttan herkesten uzak. Kimi zaman ülke dışında. Siz de böyle bir meslek de görev alır mıydınız.😊 Ailenizin kıymetini sevdiklerinizin kıymetini bilin. Üzmeyin dert etmeyin. Öyle yaşanmışlıklar var ki gözümle gördüğüm. Kulağımla duyduğum. Her halimize şükürler olsun dersiniz buna eminim. Simdi annenizin elini öpün ve anneler gününü kutlayın. Ve onlara sımsıkı sarılın. saygilarimla.
Bu aralar elimde olmadan seni çok üzüyorum biliyorum.. Ama geçecek seni çok seviyorum anne anneler günün kutlu olsun.. yazdım notuma burayada bunu yazaym
Başta bütün anneler olmak üzere daha sonra da kendi annemin anneler gününü kutlar ellerinden öperim ❤️
Dua ederken veyahut iyi niyetlerle bulunurken ilk başta genelden özele dua yahut iyi niyetlerle bulunulur. Görüşümü begenemeyen arkdaşım umarım bu yazdığımı görürsün 😊
Bütün annelerin ve gelecek anne adayı olan kadınların günü kutlu olsun 🥳
Cevap
5Cevap
Geleceğin annesi olarak senin de kutlu olsun anneler günün 😇
Teşekkürler 🧚♀️🌺
Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun İyi ki varlar Kızların da anneliğin değerini maneviyatını anlaması dileğiyle
Annem sadece kimlikte var
Gerçekte hiçbir şey hissetmiyorum ona
Anneler ölümsüz olsaydı keşke
Anneler gününüz kutlu olsun 😊🌷🌷🌷🥳🥳🥳
Senin 🌷de
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?