Anneler Günü 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? (Sayfa 7) ShoppingColic Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3432 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
Kajuyiyemedik Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 40% +1 yıl Yemek falandır heralde ve 250 TL istemiyorum 0 0 Yorumla
seminta02 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 45% +1 yıl Yemekkk tas cikartir masterchefdeki seflereeee 0 0 Yorumla
boşbeleşsayfa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 36% +1 yıl Ev aletleri, ustalık işlerde epeyce iyidir 0 0 Yorumla
Hannndee14 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Annem temizlik uzmani... elinden çok gelir 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Annem camasirlari nasi yikayacağını biliyo cok sasırıyorum yazan şeyleri de yapmiyo HANİ NASIL 0 0 Yorumla
amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Çocuklarının neler hissettiğini bilmesidir 1 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Ooo annemi şu an çok özledim, dolması zeytin yağlı 0 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl okula kaldırma konusunda uzman sjsjsjsj 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Terligi firlatti mi tam 12 den vurur 😀 0 0 Yorumla
Eternetiy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Bütün annelerin anneler günü kutlu mutlu olsun. 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Anneler dünyanın en güzel hediyeleri zaten 0 0 Yorumla
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Anneler her şeyi bilirler her şeyi 0 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Annelerin uzman olmadığı bir alan var mıdır? 0 0 Yorumla
ezequielll Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Çok güzel yemek yapması ve lezzetli olması 0 0 Yorumla
TheKaanBaysal10 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kesinlikle azarlama 😂 yas kac olursa olsun 😂 0 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Evlat sevgisi annelerin en uzman olduğu konudur. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Arta kalan yemekleri değerlendirmek
Yemek yapmakta uzmandır😅
Anneler bilir her şeyi biraz
Benim. annem her konuda harikaaa
Terlik atmada 1 numaralı uzman
Yemek falandır heralde ve 250 TL istemiyorum
Cam boyama işini çok güzel yapıyor.
Birseyleri ke di kendine ogrenmesi
Yemekkk tas cikartir masterchefdeki seflereeee
Ev aletleri, ustalık işlerde epeyce iyidir
Annem temizlik uzmani... elinden çok gelir 😁
Anneler günü ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😄
Annem her seyde uzmandir.
Annem camasirlari nasi yikayacağını biliyo cok sasırıyorum yazan şeyleri de yapmiyo HANİ NASIL
Bilgiler için sağolun 😊güzel
Anneler her alanda uzmandır:)
Her konuda uzman ve bilgili
Güzel bir paylaşım teşekkürler
Ah ah her yemek bu kadar güzel olsaydıo
Teşekkür ediyoruz bilgiler için 🙏
Annemi tanımıyorum maalesef
Çocuklarını tek başına büyütmek 👍
Yemekleri üzerine tanımam ve çok becerikli
Sevgi yemek ev işleri ve daha çok şey...
Kariyerimizde en iyisiyiz.
yemek yapmak en uzman olduğu alan
Benim balim her şeyde iyi🤩😍😍😍
Annem öğüt vermekte uzman bense onu dinlememekte
Çocuklarının neler hissettiğini bilmesidir
yemek yapmak konusunda ustadır
Erkekler Ne Diyor
Ooo annemi şu an çok özledim, dolması zeytin yağlı
Yemek yapmak sanırım, bilmiyorum
Çocuk yetiştirmek.
Sevgi ile, şefkat ile.
okula kaldırma konusunda uzman sjsjsjsj
Terligi firlatti mi tam 12 den vurur 😀
Bütün annelerin anneler günü kutlu mutlu olsun.
Güdümlü, nokta atışı terlik :D
Benim hakkimdan gelmek...
Anne = Hayattir derim en kapsamlisi
Anneler dünyanın en güzel hediyeleri zaten
Hamit işlerinde resmen usta 🤗🤲🏻
Anne cennet bile ayakları altındadır
Temizlik yapmak yemek yapmak
Annelik yapamamis olmasi :D
Her konuda uzmandı. ...🌹
bize çıkmaz usta başkasına çıkar
Anneler her şeyi bilirler her şeyi
Annem olması yeterli zaten.
Yemek.. uzman bir aşcıdır o...
Annelerin uzman olmadığı bir alan var mıdır?
Terlik atıcılığı ve atış uzmanlığı.
Çok güzel yemek yapması ve lezzetli olması
Her yemeği Çok güzel yapması
Herkesi idare etmekte uzman
Kesinlikle azarlama 😂 yas kac olursa olsun 😂
Evlat sevgisi annelerin en uzman olduğu konudur.
Guzel bir yazı olmuş tebrikler...
İyi evlat yetiştirmek demek isterdim
Mikemmel bir atlayış hadi
Emeklerinize sağlık çok güzel