Anneler Günü 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? (Sayfa 6) ShoppingColic Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3432 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
zeynelzeynep Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yemek yapmakta uzman vee piskolog o konuda da çoook iyi 0 0 Yorumla
prensessamsedam Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Annem verdigi tavsiyelerle yanimda durusunda uzmandir annem herseyde uzmandir aslinda canm annem 0 0 Yorumla
ballısütümbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Küllerinden bizim için doğmak gibi bir uzmanlık alanı var 0 0 Yorumla
Htceknc1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Annem yemek yapmakta çok iyi bayılırım en iyi şefin yemeğinden de daha güzel yemek yapar 😋 0 0 Yorumla
senawtl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl annem her sekilde moralimi duzeltebilir ve harika yemek yapar ona bayiliyorum 0 0 Yorumla
Özgemm5858 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cennet annelerin ayağı altında Her konuda uzman anneler Hakları ödenmez 🙏🏻❤️ 0 0 Yorumla
Gülüşüneyandığım Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Annemin en uzman olduğu alan belli değil. Her yerde iyi 0 0 Yorumla
Yasminje Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Erkekler 😊 bir anne bir erkekten uzak durulması gerektiğini söylüyorsa kesinlikle haklıdır. 0 0 Yorumla
Kızılbayanbnn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yaşama sevinci verme hayat mutluluk kaynağı olma konusunda 0 0 Yorumla
Rezanoz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ev dekoresinde muhteşemdir annem gerçekten baya anlıyor. 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hoşmerim de uzmandır kimse eline su dökemez 1 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Her konuda uzmandir benim annem 2 0 Yorumla
Kecekurda42 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Teşekkür ederiz güzel yazı ellerinize sağlık 🌹 2 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Temizlik ve yemek te uzman canim annem ❤ 2 0 Yorumla
darkwebkillleerr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl bana kalırsa annem her şeyde uzman 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Anneler iyi ki var meleklerimiz 1 0 Yorumla
Masalreis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Terlik fırlatma, karşılaştırma, kıyaslama 1 0 Yorumla
kayra27 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Anne gibi yar Bağdat gibi diyar bulunmaz mış 1 0 Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yemek ve temizlikk en uzman olduğu konulardır 😂🤣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemek yapmak kesinlikle eşim de bu kadar güzel yemek yapabilir umarım 0 0 Yorumla
bymemonun Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kesinlikle Vefa konusu.. baska bisey diyemem 1 0 Yorumla
Raegor Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl kendinden çok beni düşünen dünyadaki tek insan 1 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Temizlikte uzmandır kesinlikle 1 0 Yorumla
moskaff Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İnsanların içini okuyor 6. hissiyatı var. 0 0 Yorumla
_sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Mutfaktır herhalde veya tatlı dilli olması 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Annem çok anlayışlı öngörülü bir insandır 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Anneme robot süpürge aldım çok sevindi 0 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ev temizliği Ve ben ile ilgilenmek. 0 0 Yorumla
engin112 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Temizlik ve yemek çok iyi olduğunu düşünüyorum 🤣 0 0 Yorumla
Aksaçlı87 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Bana göre anneler günü bir gün değil hergün dür 0 0 Yorumla
TheHighFive Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Karakter tahlili. Bir daha o kızla konuşma :) 0 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Annemin en uzman olduğu konu soru sormak. 0 0 Yorumla
Lookiee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Annenin en uzman olduğu alan "Annelik"tir. 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir çok konuya göre bana uzman gibi 0 0 Yorumla
krmucn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Yemek tabikide annem yemekleri suepr yapar 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
yemek yapmakta uzman vee piskolog o konuda da çoook iyi
Annem verdigi tavsiyelerle yanimda durusunda uzmandir annem herseyde uzmandir aslinda canm annem
Küllerinden bizim için doğmak gibi bir uzmanlık alanı var
Annem yemek yapmakta çok iyi bayılırım en iyi şefin yemeğinden de daha güzel yemek yapar 😋
annem her sekilde moralimi duzeltebilir ve harika yemek yapar ona bayiliyorum
Cennet annelerin ayağı altında
Her konuda uzman anneler
Hakları ödenmez 🙏🏻❤️
Annemin en uzman olduğu alan belli değil. Her yerde iyi
Erkekler 😊 bir anne bir erkekten uzak durulması gerektiğini söylüyorsa kesinlikle haklıdır.
Yaşama sevinci verme hayat mutluluk kaynağı olma konusunda
Ev dekoresinde muhteşemdir annem gerçekten baya anlıyor.
annem yemek yapmakta uzman bencee
Temizlik annemden sorulur 😂
💜
Hoşmerim de uzmandır kimse eline su dökemez
Teşekkürler bilgi verdiniginiz için
Her konuda uzmandir benim annem
Teşekkür ederiz güzel yazı ellerinize sağlık 🌹
Temizlik ve yemek te uzman canim annem ❤
Yemek zeka güzellik her şeyde harikadid
Kriz yönetmekte uzman 💙 canım annem
bana kalırsa annem her şeyde uzman
Anneler iyi ki var meleklerimiz
Terlik fırlatma, karşılaştırma, kıyaslama
Dünyanın en iyi yemeklerini yapar 💕
Anne gibi yar Bağdat gibi diyar bulunmaz mış
Yemekleri esprili oluşu dikkati
Sevgi Yemek ve daha başka konular
Yemek ve temizlikk en uzman olduğu konulardır 😂🤣
Yemek ve terlik fırlatmada usta 😅💖🙈
Benim canım anam her alanda uzman ❤️
Adı üstünde ANNE ne yarsak yazalım boş
Erkekler Ne Diyor
Yemek yapmak kesinlikle eşim de bu kadar güzel yemek yapabilir umarım
Kesinlikle Vefa konusu.. baska bisey diyemem
kendinden çok beni düşünen dünyadaki tek insan
kalbındekı sevgısı yeterlı bence
Temizlikte uzmandır kesinlikle
Çoğu alanda uzmanım ço şükür
Ne alacaz derdi başlayacak yine
Terlik atmak! İsabet tam 12 den
İnsanların içini okuyor 6. hissiyatı var.
Mutfaktır herhalde veya tatlı dilli olması
Yemekler ve tatlı genelde
Annem çok anlayışlı öngörülü bir insandır
Anneme robot süpürge aldım çok sevindi
Anneler günü gelio ama ne alcağımı bilemiyorum daha🙄
Yemek , çok güzel yemekler yapıyor
Fedakarlık özverili olmak
Elinize sağlık güzel olmuş
Ev temizliği Ve ben ile ilgilenmek.
Temizlik ve yemek çok iyi olduğunu düşünüyorum 🤣
Bana göre anneler günü bir gün değil hergün dür
Karakter tahlili. Bir daha o kızla konuşma :)
Annemin en uzman olduğu konu soru sormak.
Yemek yapmak.. enfes yemek yapiyor
Yemek yapmak ell lezzeti harka
Annem her konuda uzmandır
Annenin en uzman olduğu alan "Annelik"tir.
Hediyesini aldım şimdiden
Müthiş olmuş ya gerçekten helal olsun
Bir çok konuya göre bana uzman gibi
Yemek tabikide annem yemekleri suepr yapar