Anneler Günü 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? (Sayfa 5) ShoppingColic Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3432 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
Sacmasapannj Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Anam dırdır etmede uzmandır. İyidir evet de yaşadıkları bu hale getirdi. Bizim suçumuz neyse 😏 biz cekiyox 0 0 Yorumla
güldamlagibimsi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl sabahtan akşama kadar oyunda derece kasıyor free fire cidden uzman oldu xddd 1 0 Yorumla
Tubidu Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl vallahi bende anneme ne alsam diye düşünüyorumdum. benim seçimim media marktdan yana olucak. 1 0 Yorumla
merhabaevetbenim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ben sana demiştim demek kesinlikle ya her zaman haklılar 1 0 Yorumla
sevvossu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hayatında yasadıgı olumsuz şeylerden sonra tecrübe sahibi olup bir evliliğin bitmesini önledi. 1 0 Yorumla
Duru1604 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benim tüm fikirlerime liseli bir kızmışım gibi görmesi 1 0 Yorumla
simay98 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yemek yapmayı çok iyi biliyor kimse onun yerinde olamaz 1 0 Yorumla
holyseda Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bana sunla konusma o kotu biri deyip her zamab hakli cikmasi 1 0 Yorumla
Esr123 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Annem temizlik konusunda uzmandir. Her detayi en az 3 kere temizlemeden ici rahat etmez 1 0 Yorumla
Eylem0008 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Her zaman yanımda olmasıdır doğrum ile yanlışım ile 1 0 Yorumla
rümeysabetul Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yemek yapmak ve ondan gizledigim şeyleri bı şekilde öğrenmek 1 0 Yorumla
clawsandkisses Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Temizlik yapmak, bunu rutin olarak devam ettirebilmek 1 0 Yorumla
Veryveryvery Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Annemin uzman olduğu alan yemek yapmak hele ki özellikle poğaça ve gözleme bayılırım bayılır 1 0 Yorumla
PrensesCarla Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl annem kek börek işlerini çok sever benim tercihim olucaktrır. 1 0 Yorumla
isimsiz9931 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Her konuda yanımda ve arkamda durmak ❤️ 2 0 Yorumla
ElifKaragungen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl temizlik , terlik firlatma , sac ormeni 2 0 Yorumla
Delirdidelirecek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Beni tanıması, ben bile bazen kendimi tanımlayamıyorken beni bilmesi 0 0 Yorumla
_selin123_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yemek yapması kaburga dolması yapar mükemmel 💯💯💯💯💯 0 0 Yorumla
aysenakx Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ben anneler günü hediyemi hazırlamışdım bnugün media marktan kahve makinası almıştım. 0 0 Yorumla
aptalolmabihter Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle yemek yapmakÇocuklarına düşkünlüğü ve mükemmel bir kadın ya neler sıralayayım şimdi 0 0 Yorumla
deniz_perisii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabi ki benim annem her konuda uzman ama en uzman olduğu konu bence mutfak ve temizliktir. 0 0 Yorumla
Eylulkayakeser Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yıllar oldu ayrı da olsak beni uzaktan koruya bilmesi 0 0 Yorumla
Saygısızmıyımben Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Keki çok güzel yapar miss gibi olur 3 metre falan kabarır 0 0 Yorumla
Denizdebirgece Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bulamadığım herhangi bir şeyi geldiği gibi bulması bence uzmanlık alanı :) 0 0 Yorumla
begummxc Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl annem robot süpüge olsa keşke diyordu taksitleri uygunsa robot süpürgelere bakayım. 0 0 Yorumla
sadneko00 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yemek, annemin yemekleri çok lezzetli oluyor ૮₍ ៸៸˃ ᵕ ˂៸៸ ₎ა 0 0 Yorumla
Hasret879 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl yemek yapma konusunda cok iyi guzel yemek yapar annem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabah akşam yatıp uyumak ALLAH tan arada karnı acıkınca kalkıp yemek yapıyor 0 0 Yorumla
RevanRzazade Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İyi pasta yapar. Uzmandir bu işte. İyiki bizim için yapmaya zamanı olmuyor yoksa 200 kg olurdum. 0 0 Yorumla
Mr-Rua Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl En güzeli sevmesiydi, herşeyden herkesten güzel sevmesi. 0 0 Yorumla
hakn0202 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yemek yapma konusunda ve çocuk bakmak konusunda çok iyi 0 0 Yorumla
rami321 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Annem bana göre herşeyde uzman, hep yanımda oluyor onun bir cümlesi bile beni güçlü tutabiliyor:) 0 0 Yorumla
Velleity Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bi şeyleri dikme, birleştirme ve orijinal kıyafetlerin klonunu yapma konusunda üstüne yok. 0 0 Yorumla
Ugur168 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle balıklar kendisi su ürünleri üniversitesini bitirdi 0 0 Yorumla
veysel12028insg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Pazar alışveriş ev tutumu kisacay her şeyde uzman annem 0 0 Yorumla
İstAdemm Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tabikide iş buyurmaklari onu yap bunu yap demeleri:) 0 0 Yorumla
Sharlockparss Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Yemek ve sevgisi hatta koruyucu olması ben tüm annelerin önünde egilirim 0 0 Yorumla
Klarkent006 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Anneler olmasa biz bir hiçiz maalesef annelerin kıymetini bilelim 0 0 Yorumla
devil6 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Seni her şeyin en iyisi, en güzeli görme uzmanı. Nasıl büyük bir kalbi var. 0 0 Yorumla
Burakcn203 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Annem temizlik konusunda ve benimle ilgili herşeyde çoooook konuşmada uzmann 0 0 Yorumla
xlastdance Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Annemin elinden her iş gelir, özellikle de yemek konusunda üzerine kimseyi tanımam. 0 0 Yorumla
Emrehshshd Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her annenin uzman olduğu bir konu vardır her insanın olduğu gibi 0 0 Yorumla
mustafa0711 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evladının arkadaşları hakkında ki düşünceleri her zaman doğru çıkar. 0 0 Yorumla
Levo_84 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Annem olağanüstü yemek yapar tek kelimeyle kısıtlı malzemeyle harikalar yarattığını bilirim 0 0 Yorumla
ibrahimsarial Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Öncelikle "kadın" ve bir "anne" olması uzmanlikta nirvana daha ne olsun 0 0 Yorumla
tolga01_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yemek yapması mutfağa girip mükemmel yemekler yapar 0 0 Yorumla
DinçBeyy Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Anlamadan dinlemeden açıp ağzını yumup gözünü fırça atmak 0 0 Yorumla
sertanhorzum Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kazak flar vs örmeyi çok iyi yapar ve çokta zevklidir. 0 0 Yorumla
ZevkAvcısı35 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl kesinlikle, mesajlaşmamdan dolayı, kıza veya erkek arkadaşımamı yazdığımı anlar. 0 0 Yorumla
JUNGtrows Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Annem tam bir dedektif hiçbir şey kaçmıyor gözünden 0 0 Yorumla
metin354935 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Her anne degerli kıymetlidir baba anne gibi olamaz anne şevkati. daha çoktur anneler baş tacidir 0 0 Yorumla
Emirbzr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Anneler dünyaların en tatlı en değerli en nadide varlıkları 0 0 Yorumla
kullanici5639 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Böyle günler yakınlar arasındaki gerçek samimiyetlerin yanında pek önemli değil bence😀 0 0 Yorumla
Beyazlord Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Klasik anadolu kadını olarak herhalde en çok sabır etmeyi yavrularına bakmayı ve çalışmada uzmadır. 0 0 Yorumla
uralbora Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Uzman olduğunu konu ikna, en sonunda kendi dediği oluyor)) 0 0 Yorumla
SeliMErkek Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Annem yemek konusunda uzman tek o olsa gene iyi annelik konusunda annem hep uzman (: 0 0 Yorumla
SerrhatX Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yemek konusunda cok iyi onun harici temizliktede cok iyi cok titiz asiri temizlik yapıyor 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her zaman her yerde kendimiz belli ederiz
😂😂😂
Anam dırdır etmede uzmandır. İyidir evet de yaşadıkları bu hale getirdi. Bizim suçumuz neyse 😏 biz cekiyox
sabahtan akşama kadar oyunda derece kasıyor free fire cidden uzman oldu xddd
vallahi bende anneme ne alsam diye düşünüyorumdum. benim seçimim media marktdan yana olucak.
Ben sana demiştim demek kesinlikle ya her zaman haklılar
Hayatında yasadıgı olumsuz şeylerden sonra tecrübe sahibi olup bir evliliğin bitmesini önledi.
Benim tüm fikirlerime liseli bir kızmışım gibi görmesi
Yemek yapmayı çok iyi biliyor kimse onun yerinde olamaz
bana sunla konusma o kotu biri deyip her zamab hakli cikmasi
Annem temizlik konusunda uzmandir. Her detayi en az 3 kere temizlemeden ici rahat etmez
Her zaman yanımda olmasıdır doğrum ile yanlışım ile
Yemek yapmak ve ondan gizledigim şeyleri bı şekilde öğrenmek
Temizlik yapmak, bunu rutin olarak devam ettirebilmek
Annemin uzman olduğu alan yemek yapmak hele ki özellikle poğaça ve gözleme bayılırım bayılır
annem kek börek işlerini çok sever benim tercihim olucaktrır.
Her konuda mükemmeldir benim biricigim🌿💖
Annelik 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Her konuda yanımda ve arkamda durmak ❤️
temizlik , terlik firlatma , sac ormeni
Beni tanıması, ben bile bazen kendimi tanımlayamıyorken beni bilmesi
Yemek yapması kaburga dolması yapar mükemmel 💯💯💯💯💯
ben anneler günü hediyemi hazırlamışdım bnugün media marktan kahve makinası almıştım.
Kesinlikle yemek yapmak
Çocuklarına düşkünlüğü ve mükemmel bir kadın ya neler sıralayayım şimdi
Tabi ki benim annem her konuda uzman ama en uzman olduğu konu bence mutfak ve temizliktir.
Yıllar oldu ayrı da olsak beni uzaktan koruya bilmesi
Keki çok güzel yapar miss gibi olur 3 metre falan kabarır
Bulamadığım herhangi bir şeyi geldiği gibi bulması bence uzmanlık alanı :)
annem robot süpüge olsa keşke diyordu taksitleri uygunsa robot süpürgelere bakayım.
Yemek, annemin yemekleri çok lezzetli oluyor
૮₍ ៸៸˃ ᵕ ˂៸៸ ₎ა
yemek yapma konusunda cok iyi guzel yemek yapar annem
Erkekler Ne Diyor
Sabah akşam yatıp uyumak ALLAH tan arada karnı acıkınca kalkıp yemek yapıyor
İyi pasta yapar. Uzmandir bu işte. İyiki bizim için yapmaya zamanı olmuyor yoksa 200 kg olurdum.
En güzeli sevmesiydi, herşeyden herkesten güzel sevmesi.
Yemek yapma konusunda ve çocuk bakmak konusunda çok iyi
Annem bana göre herşeyde uzman, hep yanımda oluyor onun bir cümlesi bile beni güçlü tutabiliyor:)
Bi şeyleri dikme, birleştirme ve orijinal kıyafetlerin klonunu yapma konusunda üstüne yok.
Kesinlikle balıklar kendisi su ürünleri üniversitesini bitirdi
Pazar alışveriş ev tutumu kisacay her şeyde uzman annem
Tabikide iş buyurmaklari onu yap bunu yap demeleri:)
Yemek ve sevgisi hatta koruyucu olması ben tüm annelerin önünde egilirim
Anneler olmasa biz bir hiçiz maalesef annelerin kıymetini bilelim
Seni her şeyin en iyisi, en güzeli görme uzmanı. Nasıl büyük bir kalbi var.
Annem temizlik konusunda ve benimle ilgili herşeyde çoooook konuşmada uzmann
Annemin elinden her iş gelir, özellikle de yemek konusunda üzerine kimseyi tanımam.
Her annenin uzman olduğu bir konu vardır her insanın olduğu gibi
Evladının arkadaşları hakkında ki düşünceleri her zaman doğru çıkar.
Annem olağanüstü yemek yapar tek kelimeyle kısıtlı malzemeyle harikalar yarattığını bilirim
Öncelikle "kadın" ve bir "anne" olması uzmanlikta nirvana daha ne olsun
Yemek yapması mutfağa girip mükemmel yemekler yapar
Anlamadan dinlemeden açıp ağzını yumup gözünü fırça atmak
Kazak flar vs örmeyi çok iyi yapar ve çokta zevklidir.
kesinlikle, mesajlaşmamdan dolayı, kıza veya erkek arkadaşımamı yazdığımı anlar.
Annem tam bir dedektif hiçbir şey kaçmıyor gözünden
Her anne degerli kıymetlidir baba anne gibi olamaz anne şevkati. daha çoktur anneler baş tacidir
Anneler dünyaların en tatlı en değerli en nadide varlıkları
Böyle günler yakınlar arasındaki gerçek samimiyetlerin yanında pek önemli değil bence😀
Klasik anadolu kadını olarak herhalde en çok sabır etmeyi yavrularına bakmayı ve çalışmada uzmadır.
Uzman olduğunu konu ikna, en sonunda kendi dediği oluyor))
Annem yemek konusunda uzman tek o olsa gene iyi annelik konusunda annem hep uzman (:
Yemek konusunda cok iyi onun harici temizliktede cok iyi cok titiz asiri temizlik yapıyor