Annemin uzman oldugu konu anne olmak bi insan bu kadar mı mükemmel bi anne olabilir ilk çocuğuyum ama son çoçuğuymuşum gibi tecrübeyle büyüttü hep yanımda oldu anneme yanımda oldugu icin milyonlarca kez teşekkür borçluyum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hedefine en iyi ulaşandır annem, terlik atarkende yemek yaparkende😅✌️
Ben annemin tabi ki her huyunu seviyorum ama bi tanesi bana çok iyi geliyor. Kıyafet konusunda fazla ileri görüşlüdür bana bunu al dediğinde almadığım zaman ileride o kıyafet moda oluyor. O yüzden artık hep onun dediği kıyafetleri alırım.
Yemek yapmak. Yapmayı da yemeyi de yedirmeyi de çok sever canım annem. Ben onun kadar heyecanlı değilim maalesef, sanırım yaşadığım zorluklar beni duygusal açıdan fazla yıpratıp çöktürdü. Heves filan kalmadı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annem olsaydı da yanımda olsaydı ne isterimki onun uzmanlığı evlatlarının yanı başında olması kâfidir. Anneliği yerine getirmiş dahası ne olsun
Yemektir kesinlikle aslinda annem sebze yetistirmeyi ev temizlemeyi istikararli calismayi dikisi nakisi suyu buyu bilmiyorum yani sanni herseyi cok iyi biliyo gibi heralde eskinin kadinlari daha egitimli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her seyde uzmandir. Bir anne cocukta yapabilir kariyer de..
annelik her canlı için çok kutsaldır. canım anneme bende media marktan güzel bi cep telefonu almıştım. bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun. canım annelerimiz.
Annem nefes almadan konuşabilme uzmanı yaklaşık 2.5 dakika boyunca nefes almadan konuşabiliyor oldukça da hızlı konuşuyor bu konuda ceza bile yanında sönük kalır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kalemi kuvvetlidir zamanında da adından çok söz ettirmiş ben de tam annemin kızıyım galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Annemin en uzman olduğu alan babamın davranışlarını tahlil ve şerh etmek
Hem mutlu hemde güçlü bırı olabilmem icin her zaman destek olması kesinlikle. Başta kendime ve tamam her şeye karşı sevgi ve saygılı olmam icin desteklemesi.
benim tercihim media markdan yana. annem saat takmayı pek sevmez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yalancilik, inkarcilik, heves kirmak, kalp kirmak, ve haksizlik yapmak. Ama yinede o benim icin dunyanin en iyi annesi. Airpods pro ve cok istedigi cam kaseleri aldim ona. Umarim bir gun degerimiz anlasilir….
Bir annenin en iyi uzmanlık alanı anne olması, karşılıksız sevgisi , maddi manevi elinden gelen her şeyi yapması, tüm kararlarımda destek olması, yargılamadan dinlemesi, küçük yalanlarıma ortak olup idare etmesi Anneler Özeldir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana hem annelik hem babalık yapması, yeri gelir arkadaşım gibi olur her şeyimi paylaşabilirim. En önemli diğer konu ise güzel yemekleri😄
Annem hamur işleri ve tatlıları mükemmel yapar özellikle tatlıları dışardan pek yemem bundan dolayı 💖 mesleği de sağlık olduğu için hastalandığımızda hemen ne yapıcağını iyi bilir 🤍
Kızlar Ne Diyor
annem ayaklı kütüphanedir her bakımdan benim hayatımın merkezi odur
Annemin en güzel özelliği her şeyi dört dörtlük yapmasıdır
Bilemedim Yani şimdi. Yemek yampak ola bilir. Çok iyi
Annemin uzman oldugu konu anne olmak bi insan bu kadar mı mükemmel bi anne olabilir ilk çocuğuyum ama son çoçuğuymuşum gibi tecrübeyle büyüttü hep yanımda oldu anneme yanımda oldugu icin milyonlarca kez teşekkür borçluyum
Hedefine en iyi ulaşandır annem, terlik atarkende yemek yaparkende😅✌️
Ben annemin tabi ki her huyunu seviyorum ama bi tanesi bana çok iyi geliyor. Kıyafet konusunda fazla ileri görüşlüdür bana bunu al dediğinde almadığım zaman ileride o kıyafet moda oluyor. O yüzden artık hep onun dediği kıyafetleri alırım.
Yemek yapmak. Yapmayı da yemeyi de yedirmeyi de çok sever canım annem. Ben onun kadar heyecanlı değilim maalesef, sanırım yaşadığım zorluklar beni duygusal açıdan fazla yıpratıp çöktürdü. Heves filan kalmadı.
Annem olsaydı da yanımda olsaydı ne isterimki onun uzmanlığı evlatlarının yanı başında olması kâfidir. Anneliği yerine getirmiş dahası ne olsun
Herşeyin annemin omuzlarında olması ve bunları çok iyi taşıması çok güclü bir annemin olması
Yemektir kesinlikle aslinda annem sebze yetistirmeyi ev temizlemeyi istikararli calismayi dikisi nakisi suyu buyu bilmiyorum yani sanni herseyi cok iyi biliyo gibi heralde eskinin kadinlari daha egitimli
Her seyde uzmandir. Bir anne cocukta yapabilir kariyer de..
gerçekten anneler günü yaklaşıyor. çok güzel seçenekler sunmuşsunuz. müsait olduğumda seçeneklere bi göz gezdireyim.
Terlik atmak uzman kendileri 😂😂😂
Canın sıkkın olduğunda hissetmesi ve direk müdahale etmesi
Yemek yapmak ve temizlik kanki😄
annelik her canlı için çok kutsaldır. canım anneme bende media marktan güzel bi cep telefonu almıştım. bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun. canım annelerimiz.
Annem nefes almadan konuşabilme uzmanı yaklaşık 2.5 dakika boyunca nefes almadan konuşabiliyor oldukça da hızlı konuşuyor bu konuda ceza bile yanında sönük kalır
kalemi kuvvetlidir zamanında da adından çok söz ettirmiş ben de tam annemin kızıyım galiba
Annemin en uzman olduğu alan babamın davranışlarını tahlil ve şerh etmek
Pardon tevil
Hem mutlu hemde güçlü bırı olabilmem icin her zaman destek olması kesinlikle. Başta kendime ve tamam her şeye karşı sevgi ve saygılı olmam icin desteklemesi.
Beslenme uzmanı kesinlikle herseyimi guzel olur lezzetli olur enfes olur oyle anne eli iste
Anne kız takılması konuşmak
Arkadaşlarımın nasıl insanlar olduğu hakkında çok iyi yorum yapar bi kere yanıldığını görmedim be kadın
Kesinlikle öğretmenliği. Öğretmen değil fakat oldukça iyi anlatıyor. Çoğu şeyi onun sayesinde öğrendim ne yalan söyleyeyim. İyiki var <3
Annemin en uzman olduğu alan kombin yapmaktır. Tüm teyzelerim kıyafet almadan inceönce ilk ona danışırlar.
İnsan ilişkilerinde uzmandir, insanlarla iletisim kurma konusunda uzmandir, ilerigorusludur dedikleri genelde cikiyor ben inanmasamda ilk başlarda.
Temizlik tabiiki tam bir temizlik ustası titiiizzzzz
Tartışmakta bir numara valla 😂 hele ki saatlerce konuşup durmasii
benim tercihim media markdan yana. annem saat takmayı pek sevmez.
Yalancilik, inkarcilik, heves kirmak, kalp kirmak, ve haksizlik yapmak. Ama yinede o benim icin dunyanin en iyi annesi. Airpods pro ve cok istedigi cam kaseleri aldim ona. Umarim bir gun degerimiz anlasilir….
Erkekler Ne Diyor
annemin uzmanlik alani yoresel yemekler ve hamurisi
Tabiki yüzlerce işi aksatmadan ve bıkmadan her gün rutin şekilde yapmak
Annemin en uzman olduğu konu gelecek 6. Hissi aşırı kuvvetlidir ne dese çıkıyor
Nişancılık
O terlik köşeyi dönerken bile isabet ediyor
Annem annelikte uzmandir ve bu benim icin yeterli gerisi önemsiz
Üzülerek söylüyorum ki "temizlik" her gün evi temizliyor bu durumdan sıkıldım ben :D
Bence extra biseye ihtiyaç yok Annem olması yeterli ki cennet annelerin ayaklarının altında.
Annemi kaybettim...
Her konuda uzmandı :(
Bir annenin en iyi uzmanlık alanı anne olması, karşılıksız sevgisi , maddi manevi elinden gelen her şeyi yapması, tüm kararlarımda destek olması, yargılamadan dinlemesi, küçük yalanlarıma ortak olup idare etmesi Anneler Özeldir.
Bana hem annelik hem babalık yapması, yeri gelir arkadaşım gibi olur her şeyimi paylaşabilirim. En önemli diğer konu ise güzel yemekleri😄
Bence anneler günü her gün.
Yemeğini beğenmek, dediklerini yapmak gibi
annemin en uzman olduğu alan gerçek iyi kalpli bir anne olması herkese teşekkürlerrrr
Neden annelere hep ev eşyas alınır. Müşterek fayda veren bir şey o. Al anne kahve makinesi. Hadi şimdi git bana bir kahve yap PPPPP
Annem hamur işleri ve tatlıları mükemmel yapar özellikle tatlıları dışardan pek yemem bundan dolayı 💖 mesleği de sağlık olduğu için hastalandığımızda hemen ne yapıcağını iyi bilir 🤍
O kadar çok var ki bilmiyorum
Temizlik uzman oluğu alan
Soru tuzaklı annelerin uzman olmadığı konu henüz bulunabilmiş değil!
10 parmağında 20 marifet hakları ödenmez. Şimdiden anneler günün kutlu olsun annem 🥰
Terlik fırlatmak, 4. Kattan kafama geçirmişliği var.
Yemek yapması bana göre...
Annem rahmetli oldu ama yaşasaydı eminim her konuda okurdu 😞
Ev hanımı kadının bir evi yapması evin direği olması
Her Evladına Aynı Sevgisini eşit tutabilmesi bir annenin en uzman oldugu alandır. ❤️
Anne demek ilk öğretmen demektir , Hemen her alanda uzman diyebilirim
Annelerin bence en uzman olduğu konu terlik atmak :D
Annemin en uzman olduğu alan sorusuna vereceğim en öncelikli cevap ; Çocuklarının kalbine şefkatli dokunuşudur.
Anneler herşeyin en iyisini yapar. Anne dokunuşu en iyi ilaçtan etkilidir anne eli değen yemek dünyanın en lezzetli yemeğidir.
Anneler günü hediyesi en güzel media markt tan alınır teknoloji çağındayız ve annelerimiz teknolojik hediyeler hak ediyorlar
Annelerin her konuda uzmandır bence tek bir konu üzerinden gidilemez annelerimizin yapamayacağı şey yok her konuda uzmanlar bence
Her gün sabahın 5 inde kalkıp evi toparlayıp kahvaltı hazırlaması ben ona Kurban olurum o benim her şeyim
Her alanda uzman. Özellikle fedakarlık ve saf sevgi konusunda.