Anneler Günü 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? (Sayfa 3) ShoppingColic Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3432 250 TL hediye çeki uzmanından, cevap senden: Hemen cevapla, kazan! Annenin en uzman olduğu alan nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
Ayshiny Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Yemekte ve temizlikte uzmandır kendisi. Çokta güzel laf sokar bundada ayrı bir uzmanlık yapmış kadın🤣🤣 bir laf sokuyor kimse yerinden çıkaramıyor. 1 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Annemin en uzman olduğu alan yoktan herşeyi var edebilmesi 2 0 Yorumla
unicorn___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Benim meleğim dertlerime derman olmakta uzman ❤️🔥 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Birlikte yürümelere bayılıyorum. Hem beni çok iyi tanıyor fakat bir o kadar da hiç tanımıyormuş gibi profesyonel bir tavır sergiliyor. Mükemmellikte uzman.. 2 0 Yorumla
patronnur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl terlik fırlatmasıdır yani nişancılığı nasıl tutturuyor bilmiyorum ama hiç ıskaladığını görmedim 2 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Hayattaki ilk öğretmenin ve senin ilk akıl hocamdır. 2 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl bır gun anne olunca anlıyacagım annemın degerını her konuda cok ozguvenlıdır 2 0 Yorumla
AAzraaa27 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Annem bence süper kahraman. Her işi hem çabucak hem de kusursuz yapar. Ama benim annem en güzel konuşan kadındır. Ay duygularım şelale şu an :') 0 0 Yorumla
Lulerten Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Annem tam bir terapi uzmanıdır üstelik bunun için çaba sarfetmesine de gerek kalmıyor bir sarıldığında dünyam güzelleşiyor 0 0 Yorumla
Venyum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hediye çeki için hiç şansım yok ama, annelerin uzman olduğu alan sivil havacılıktır.. o terlik kafaya isabet Edecek!! 0 0 Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Valla her konuda uzman canım annem ama illa öne çıkan bi uzmanlık alanını sorarsanız sağlık ve temizlik derim 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Terlik fırlatma :d tüm Türk annelerinde olduğu gibi 1 0 Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Annemin uzman olduğu alan çok buraya yaptığı fedakarlık sığmaz...🙂 1 0 Yorumla
diablok Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl annemin en uzman olduğu alan öğretmenlik bence tavsiye vermeyi çok sever 1 0 Yorumla
mayiscinar Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 66% +1 yıl Kesinlikle yemekleri. Dünya'nın en iyi şefi bile gelse yemeklerde eline su dilemez 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Sorun çözmekte üstüne yok çok yapıcı bir kadındır Askım benım 1 0 Yorumla
Gamze_nr_49 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Anneler iyi ki var 🤗❤️ Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın 1 0 Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Annem. Mükemmel bir aşçı, mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir insan. 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Problemlerle yüzleşmek. Hep onun kadar cesur olmak istemişimdir. 1 0 Yorumla
Gizlikullanicl210 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Hayatımdaki tüm sorunlarda danışabileceğim harika bir uzman 1 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl "Asla birakmama uzmani" , nolursa olsun birakmadi bizi. 1 0 Yorumla
kızılkarınca Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Uzmanlık alanı harika Lazanya yapmasıdır kesinlikle 1 0 Yorumla
zehra4225 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Anneme ne alsam diye düşünüyordum iyi bir öneri oldu 1 0 Yorumla
lousielablanc Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Süper dedektör sezgisi: X bir şey nerede diye sorunca 3 saniye içinde bulması 0 0 Yorumla
10_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl anneler iyi ki varlar annen olmadan yaşamak çok zor 0 0 Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl Cocuk psikolojisi. Her zaman en iyi arkadaşım olmustur 0 0 Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Terligi 180 km hızla fırlatıp üstüne üstlük hedefi hiç kacırmaması 0 0 Yorumla
zulemazahirr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Terlik fırlatmak. Boomerang gibi kullanabiliyorlar. 0 0 Yorumla
TutkuNaz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Annelik gibi kutsal bir görevde uzman daha ne olsun 🥰 0 0 Yorumla
Dobrakobra Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 60% +1 yıl Annemin en iyi olduğu konu fake açıp beni test etmek xnzjkzkz 0 0 Yorumla
AhmetSedat Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Annem maalesef dünyada değil artık. Annelerimizin kıymetini bilin. 1 0 Yorumla
Evliolgunbaba Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 40% +1 yıl İnsan psikolojisi, hayata dair genel çözüm ve öneriler. 0 0 Yorumla
Dennis1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Sevgisini göstermesi ki bu zaten fazlasıyla yetiyor 0 0 Yorumla
01fth Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Dolma yapmakta terlik firlatmakta doktorası var 😂🤣😂🤣 0 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Annemin hızlı olduğu alan bizi yetiştirmek de Allah razı olsun 0 0 Yorumla
mozcanmbel17 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Sabahın köründe uyandırmak için hep bir bahanesi vardır. 0 0 Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Annem hisler konusunda uzaman kesinlikle ve hitabet sanatı gelişkin baya 0 0 Yorumla
ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Hiç tanımadımki kendini ne adı ne resmi geriye baktığım zaman simsiyah bir boşluk 0 0 Yorumla
Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Anne kutsaldır.250 tl sizin olsun, uzun süslü kelimelere gerek yok. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. 0 0 Yorumla
bcrerkn Takip Et Xper 5 Yaş: 52 , eic 89% +1 yıl Tam isabetli terlik atma ustasıdır bu konuda eline su dökecek kimse tanımıyorum. 0 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sürekli çocuklarının iyiliğini düşünmesi uzmanlık alanı gerekecekten 0 0 Yorumla
ddiazepamm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Annemin en büyük yeteneği her biri birbirinden lezzetli yemekler yapmak. 0 0 Yorumla
Ssmaddnes Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 62% +1 yıl Anne diyip uzman olduğu alan diye sorulunca tek istenilen cevap annelik olmuyor mu? 0 0 Yorumla
romantik-erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Rahmetlik oldu 10 cocuk yetistirdi mekan cennetolsun gùzel Annen bizim işigimizdi 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Yardımcı robot süpürge ve ya beslenme uzmanı anneme mutfak gereçleri 0 0 Yorumla
AyazTetik Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yani bu duyguyu yaşamayı çok isterdim artık geç olduğu için pekte merak etmiyorum 😇 0 0 Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Yaptığı espri ile önce düşündürür 1 sat sonra 2 saat güldürür :). 0 0 Yorumla
yalnızkurt39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 65% +1 yıl Kesinlikle Temizlikte bir numara Melek yüzlü Annem ❤️😊 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Annemin ileri görüşlüğune bayılıyorum dediği her şey çıkıyor 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 7 /24 saatte Evde Hemşire Aşçı Temizlikçi Vs Oluyor. 0 0 Yorumla
Hsynchef Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Dolapta saatlerce aradığım kıyafetimi dolabı açar açmaz bulması. Canım annem uzman bu konuda. 👌 0 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl mutfak, ev işleri, çocuk terbiyesi ve yetiştirilmesi evdeki durumu idare 0 0 Yorumla
MekkeliHobbit Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl yemek konusunda uzman ne diyim şimdi 5xperimi verin rica etsem 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl anne gibisi yok :) anne birtanedir.. annemm benim ya :) 0 0 Yorumla
İbrqhimmm06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Kesinlikle yemekte annemin üzerine kimseyi tanımam 👩👦 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Onun kadar sabırlısı yoktur. Takdire şayan anneler, elleri öpülesi.. 0 0 Yorumla
ErdenizGz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Her konuda uzman, hsta olduğumuzda teşhis koyup iyileştirme özelliği bile var 😅 0 0 Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Annemin uzman oldugu alan çok iyi yemek yapabilmesi ve benim hep arkamda durmasi 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Her zaman yanımda olmasıdır doğrum ile yanlışım ile 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Elin kızına yaparsın annen istedi ya yapmazsın demek. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yemekte ve temizlikte uzmandır kendisi. Çokta güzel laf sokar bundada ayrı bir uzmanlık yapmış kadın🤣🤣 bir laf sokuyor kimse yerinden çıkaramıyor.
Annemin en uzman olduğu alan yoktan herşeyi var edebilmesi
Benim meleğim dertlerime derman olmakta uzman ❤️🔥
Birlikte yürümelere bayılıyorum. Hem beni çok iyi tanıyor fakat bir o kadar da hiç tanımıyormuş gibi profesyonel bir tavır sergiliyor. Mükemmellikte uzman..
terlik fırlatmasıdır yani nişancılığı nasıl tutturuyor bilmiyorum ama hiç ıskaladığını görmedim
Hayattaki ilk öğretmenin ve senin ilk akıl hocamdır.
bır gun anne olunca anlıyacagım annemın degerını her konuda cok ozguvenlıdır
Annem bence süper kahraman. Her işi hem çabucak hem de kusursuz yapar. Ama benim annem en güzel konuşan kadındır. Ay duygularım şelale şu an :')
Annem tam bir terapi uzmanıdır üstelik bunun için çaba sarfetmesine de gerek kalmıyor bir sarıldığında dünyam güzelleşiyor
Hediye çeki için hiç şansım yok ama, annelerin uzman olduğu alan sivil havacılıktır.. o terlik kafaya isabet Edecek!!
Valla her konuda uzman canım annem ama illa öne çıkan bi uzmanlık alanını sorarsanız sağlık ve temizlik derim
Terlik fırlatma :d tüm Türk annelerinde olduğu gibi
Annemin uzman olduğu alan çok buraya yaptığı fedakarlık sığmaz...🙂
annemin en uzman olduğu alan öğretmenlik bence tavsiye vermeyi çok sever
Kesinlikle yemekleri. Dünya'nın en iyi şefi bile gelse yemeklerde eline su dilemez
Sorun çözmekte üstüne yok çok yapıcı bir kadındır Askım benım
Anneler iyi ki var 🤗❤️ Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın
Annem. Mükemmel bir aşçı, mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir insan.
Problemlerle yüzleşmek. Hep onun kadar cesur olmak istemişimdir.
Hayatımdaki tüm sorunlarda danışabileceğim harika bir uzman
"Asla birakmama uzmani" , nolursa olsun birakmadi bizi.
Uzmanlık alanı harika Lazanya yapmasıdır kesinlikle
Anneme ne alsam diye düşünüyordum iyi bir öneri oldu
Süper dedektör sezgisi: X bir şey nerede diye sorunca 3 saniye içinde bulması
anneler iyi ki varlar annen olmadan yaşamak çok zor
Cocuk psikolojisi. Her zaman en iyi arkadaşım olmustur
Terligi 180 km hızla fırlatıp üstüne üstlük hedefi hiç kacırmaması
Terlik fırlatmak. Boomerang gibi kullanabiliyorlar.
Annelik gibi kutsal bir görevde uzman daha ne olsun 🥰
Annemin en iyi olduğu konu fake açıp beni test etmek xnzjkzkz
Erkekler Ne Diyor
Annem maalesef dünyada değil artık. Annelerimizin kıymetini bilin.
İnsan psikolojisi, hayata dair genel çözüm ve öneriler.
Sevgisini göstermesi ki bu zaten fazlasıyla yetiyor
Dolma yapmakta terlik firlatmakta doktorası var 😂🤣😂🤣
Annemin hızlı olduğu alan bizi yetiştirmek de Allah razı olsun
Sabahın köründe uyandırmak için hep bir bahanesi vardır.
Annem hisler konusunda uzaman kesinlikle ve hitabet sanatı gelişkin baya
Hiç tanımadımki kendini ne adı ne resmi geriye baktığım zaman simsiyah bir boşluk
Anne kutsaldır.250 tl sizin olsun, uzun süslü kelimelere gerek yok. Allah kimseyi annesiz bırakmasın.
Tam isabetli terlik atma ustasıdır bu konuda eline su dökecek kimse tanımıyorum.
Sürekli çocuklarının iyiliğini düşünmesi uzmanlık alanı gerekecekten
Annemin en büyük yeteneği her biri birbirinden lezzetli yemekler yapmak.
Anne diyip uzman olduğu alan diye sorulunca tek istenilen cevap annelik olmuyor mu?
Rahmetlik oldu 10 cocuk yetistirdi mekan cennetolsun gùzel Annen bizim işigimizdi
Yardımcı robot süpürge ve ya beslenme uzmanı anneme mutfak gereçleri
Yani bu duyguyu yaşamayı çok isterdim artık geç olduğu için pekte merak etmiyorum 😇
Yaptığı espri ile önce düşündürür 1 sat sonra 2 saat güldürür :).
Kesinlikle Temizlikte bir numara Melek yüzlü Annem ❤️😊
Annemin ileri görüşlüğune bayılıyorum dediği her şey çıkıyor
7 /24 saatte
Evde
Hemşire
Aşçı
Temizlikçi
Vs
Oluyor.
Dolapta saatlerce aradığım kıyafetimi dolabı açar açmaz bulması. Canım annem uzman bu konuda. 👌
mutfak, ev işleri, çocuk terbiyesi ve yetiştirilmesi evdeki durumu idare
yemek konusunda uzman ne diyim şimdi 5xperimi verin rica etsem
anne gibisi yok :) anne birtanedir.. annemm benim ya :)
Kesinlikle yemekte annemin üzerine kimseyi tanımam 👩👦
Onun kadar sabırlısı yoktur. Takdire şayan anneler, elleri öpülesi..
Her konuda uzman, hsta olduğumuzda teşhis koyup iyileştirme özelliği bile var 😅
Annemin uzman oldugu alan çok iyi yemek yapabilmesi ve benim hep arkamda durmasi
Her zaman yanımda olmasıdır doğrum ile yanlışım ile
Elin kızına yaparsın annen istedi ya yapmazsın demek.