Bu soru bir yerde sorulacaktı, bu sene ben sorayım djfjdk Şimdi hiç kutluyasım yok sevgilimin annesinin anneler gününü. Çünkü niye kutlayayım, annem değil sonuçta. Manitamın da hiç böyle bir talebi olmadı zaten. Yine de içime bir kurt düştü, hiçbir aşama kaydetmemişken, sadece basit bir tanışma yaşamışken ben bu anneler gününü kutlamasam ayıp olur mu?
Eğer tanışmışsam, elbette kutlarım. Başka manalara çekmeye gerek yok bence, o da bir Anne neticede.. Hem de sevdiğim kadının, sevdiğim kadını yetiştiren kişi. Bu bile birtakım şeyleri kutlamak için yeterlidir bence. :)
Herhangi bir ciddiyet yoksa seni tanimiyorsalar gerek yok ben görüyorum böyle kimsenin kimseden haberiyok kız arıyor cıvık cıvık laf hareketler onlarda diyorlar kendini sevdirmeye çalışıyor vs vs gerek yok bence ortada bir ciddi durum olmadıkça yinede sen bilirsin 😊✋
Daha önceden tatlı bir etkileşim olduysa ve ilişkide her şey yolunda gidiyorsa kutlamak karşı tarafa yapılan güzel bir jest olur ve ileride olabilecek bir evlilikte daha güçlü aile bağlarına vesile olabilir çünkü büyükler daha doğrusu herkes önemsenmek ister 😊
Bu sabah karşı komşum, diğer komşuların anneler gününü kutluyordu. WhatsApp'ta bayram kutlar gibi kutlayanlar. Bilemedim ya şimdi.. Ben olsam kutlamam. Tek annemin anneler gününü kutlar geçerim. Diğerlerinden BA-NA-NE
Kutlanmaz. Çoğu göze girmek adına sahte samimiyet rolüne bürünüyor. Bu durum özellikle kızlarda çok var. Sevgili iken bir göz boyma bir göz boyama evlendikten sonra
Ben kutladım çünkü samimiyetim vardı. Yani sevgilimle görüştüğümden daha çok annesiyle görüşmüş bile olabilirim jkahsahf ama sadece tanıştıysanız da gerek yok tabii, sevgiline "annenin anneler günü kutlu olsun ilet bebişim" falan dediysen olmuştur :D
maşallah maşallah kanks ajsdhsad kanka ya ayıptır söylemesi benim bir tane vaka çalışmalı ödevim var da acaba anlama imkanın var mı baya düşük aldım bu ödevi yapmam lazım asjdasjdkd dedim anlarsa bir tek doktor anlar
Bence dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım. Nişanlım/sözlüm değil adı konmamış bir ilişki var, sevgilimin annesine hediye almazdım anneler gününde 🌺
Kutlamadım sadece sevgilime güzel bir kaç dilek illettirdim o kadar. Kadınla da daha geçen hafta görüntülü konuştum da neyse xjxjjx kötü gelin ilan edilcem sanırım xmxmx
Off sen daha 20 yaşındaymışsın :D Sorry ama ne olursa olsun bir anne yani, ben sokakta hiç tanımadığım bir kadının bile anneler gününü kutlayabilirim bu benden hiçbir şey eksiltmez.
Söyle düşün ;hayatında olan tek değerli kadın Sen değilsin, onun hayatındaki en önemli insana değer verdiğini bilmek minik bir kutlama iyi hissettirebilir olmalı bence..