Merhabalar..En kıymetlimiz annelerimizin en çok kıymeti bilinir günü. Anneler günü geldi çattı. Hediye seçmek kolay değil arkadaşlar. Biliyorsunuz. Kutlanılan gün, hediye seçilecek kişi, zevkleri, beğenileri, fiyatı, vs.. Zor yani. Annelerimiz içinde öyle. Sorumda bu yönde..
Hediye seçmekte zorlanan kişiler için; Anneye hediye yerine para vermek uygun olur mu?
Anneyi iyi tanıyıp hangisine daha çok önem verdiğini bilmek gerek. Kimisi hediye seviyor kimisi çiçeğe düşüyor kimisi paraya çok düşkün. Onu ne mutlu edecekse onu vermek gerek ama ben yine de paranın kaba olacağını düşünüyorum bunun yerine altın vermek daha şık bir hareket olur
Anneler Günü’nde anneye hediye almak, bir seçenektir. Para verilerek de gönlü hoş tutulabilir. İlk aşamada düşündüğümüzde biraz garipseyebiliyoruz ama tatlı dille; ne hediye alacağınıza karar veremediğinizi ve en uygun hediyeyi kendisinin seçebileceğini düşündüğünüzü belirtirseniz bu da onu sevindirebilir. Önemli olan, düşünebilmektir.
Bu seçenek, anneden anneye değişebilir. Çünkü her insanın karakteri farklıdır. Bazıları; “Hediye alsa daha hoş olurdu.” diye düşünebilir. Yani sonuç itibariyle annenizi en iyi tanıyan birisi olarak seçimi yapmalısınız.
Ben olsam hangisini yapardım diye sorarsanız, duruma bağlı olarak hediye daha öncelikli olabilir.
” En ufak en basit bir hediye bile anne gözünde dünyalara bedeldir.” O alınan küçük hediye, komşulara gösterilir. Anneler Günü hediyesi diye gurur duyar, övünür. Çünkü o, çocuğunun hediyesidir. Hediyede çocuğu vardır. 😊
anneme anneler gününde hediye almam ben her gün anneme hediyeyim paramı yı da biz ondan alıyoruz hükümet bizde ama anneye hediye almak mı para vermek mi zor çünkü para ihtiyacı durumuna bağlı olarak değişebilir bu ama yinede hediye küçük minik birseyde olsa paradan fazla mutluluk vereceği için para hediyenin yerini tutmaz
Ah evimizin asıl direkleri annelerimiz. Onlar için hediye almanız önemli değildir hiç bir zaman onlara sarılıp bir şeyi kutlamak daha önemlidir. İlla bir şey yapılacaksa sarılmanız yetecektir. Maddi bir olay beklemez onlar ama hoşlarına gider ufak bir hediye.
Kolaya kacmak oluyor bence. Anneme alacak bir sey bulamadigim icin, annem ne istersin bir seye ihtiyacin var mi? Seni ne mutlu eder diye sordum. O soyledi ben butcemin yettigi sekilde listeledim. Fotograf vs gosterdim. Annem sec birini alalim dedim aldik.
O günün anlam ve önemine karşılık Anneye para vererek o günü geçiştirmek kolaya kaçmak olur Uygun olmaz.. Bizleri ne emeklerle büyüten anneler için.. bizde zaman ve emek harcayarak.. ona özel olduğunu hissedirecek küçükte olsa kalbine hitap edicek bir hediye seçmeli .. paketini açarken yüzündeki O tebessümü görmeliyiz..
Böyle ulu orta eline veremiyorum ben neden bilmiyorum 🙈 Haberi yokken çantasına para bırakmak yatağının üstüne koymak montunun cebine koymak okuduğu kitabın arasına koymak beni daha bir mutlu ediyor 😉
Bence uygun olmaz diye tahmin ediyorum. Annelerimizin en cok istedigi çocukların mutluluğu ve bir sarilmasi öpmesi bile yeterli olur. Illa ki hediye almaliyim diye sartlamamaliyiz kendimizi.
Para vermek de uygun olabilir ama kırılıp darılmayacağından eminsen bu yapılabilir. Benim anneme böyle birşey yapsam kızar. Hiç hediye almasam kızmaz ama buna kızar.
Şu durumda bence pek mantıklı değil. Ertelenebilir. Ayrıca hediye almak da şart değil. Kapitalizme ayak uydurmayın. Bir öpücük onları mutlu etmeye yetiyor.
Bence mümkün. İşler güçler askıda. Öyle lükse kaçmak zor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Para olarak değil de hediye kartı olarak verilebilir. Yani herhangi bir markadan dilediği gibi alışveriş yapması için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
uygun bir davranış olacağını düşünmüyorum. hatta belki hakaret gibi. hediye almak zorunda değiliz özellikle böyle bir dönemde hediye alamayabiliriz. kutlayıp öpüp sarılmak yeterli olacaktır
Olmaz çünki amacını yitirir birine bir hediye almak onu düsündügünü gösterir. Mesela neleri sevip sevmedigini bilir ona göre hediye alinir genelde ve buda o kisiyi önemsedigini gösterir sahsi düsüncem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben anneme istediği pijamayı alacaktım utandım alamadım onun yerine ordan hediye çeki aldım