Eşim bebek istiyor ama ben istemiyorum?

merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve 5 aylık evliyim ve eşim yavaştan çocuk istediğini dile getiriyor yaşının geldiğini ve benden bir bebek sahibi olmak istediğini söylüyor bende bir yandan istiyorum ama korkularım var ve bu yüzden emin olamıyorum. rahatıma düşkün bir insanım ve bir bebeğin sorumluluğunu alabilecek miyim emin değilim eşim ise ben ilgilenirim bakarım diyor ve yapar bundan eminim şimdi bile ev işlerine yardım ediyor yani ondan yana bir şüphem yok harika bir baba olacağından eminim ama kendime güvenmiyorum işte o da sen doğur ben bakarım diyor ama öyle olamayacağını biliyorum çalıştığı için mecbur gündüzleri bende olucak ayrıca benim ilgilenmem gereken çok fazla durum olucak o yanımdayken bile ayrıca benim okulum var çok zor bir bölüm değil ama günün 3 saati felan okulda geçicek o da bakıcı felan tutarız ya da yengesine bırakıcağımızı söylüyor (diğer akrabalarımız şehir dışında bir tek kuzeniyle aynı şehirdeyiz) ama ben bir türlü emin olamıyorum çok iyi bir çocukluk geçirmedim bu sebeple kendi ebevynlerime benzemekten de korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani konuştuğumuzda dile getirse bile bana baskı kurmak istemiyor ve bu yüzden çok üstelemiyor ama çok istediğini biliyorum ve onu üzmek hiç istemiyorum yani korkularım olmasa aslında bende bir yandan istiyorum bebekli çiftler gördüğüm zaman televizyonda veya gerçek hayatta bebek isteğim artıyor ama hazır değilmişim gibi hissediyorum pişman olmak da istemiyorum sonrasında bir de başkasının hayatını kendi hayatımın önüne koyup onunkini yaşayabilir miyim bilmiyorum ne kadar kendi bebeğimde olsa onun hayatı benimkinin önüne geçicek ve onun hayatını yaşamaya başlayacağım ve hayatım ölene kadar değişmiş olucak ve bunu isteyip istemediğimi bilmiyorum böyle düşününce de sanki hiç anne olmaya hazır olamayacakmışım gibi geliyor çünkü alışkanlıklarıma ve hayatıma çok düşkün bir insanım gezip eğlenmeyi severim ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin lütfen
Eşim bebek istiyor ama ben istemiyorum?