İngiliz bilim adamları kadının kemik iliğinden sperm üretip, erkeksiz hamile kalmalarının mümkün olduğunu tespit etti. Bu işlemin dezavantajı ise, erkek çocuk sahibi değil sadece kız çocuğu dünyaya getirebiliyor oluşunuz.çılgın bilim adamı temsili ;)Kendi kendinizden çocuk yapar mısınız? Kendine aşık kadınlar buyurunuz!
Kendi kemik iliğinizden çocuk sahibi olup, babasız çocuk dünyaya getirir misiniz?
Zaten kızım olsun istiyorum ben. Ben çok sevdim bu yöntemi. Erkekler yeterince dengesiz, bir dedikleri bir diğerini tutmuyor. Onlar üzerine hayat kurulmamalı
Soruna sormadan bir görsel ekledim ve çok güldüm :D Erkekler karaborsaya düşmeden evlendiğim iyi olmuş. Aslan gibi de bir oğlum var, artık kızlar el üstünde tutarlar böyle giderse demek :D :D :D
Simdi kadınlar bir adaya girer femin cumhuriyeti kurar ürerler sonra erkeklere savas acarlar beyler eger uzun süre saklanırsak hayatta kalırız ama bizide köle yaparlar yandık kıyamet geliyo
@Ruhudar_hatun topuklu ayakkkabı bol makyaj la sokaklarda gezdirirler valla esir düşmek en kötüsü ki işin fantezik boyutları var girmek bile istemiyorum
@Ruhudar_hatun teşekkür ederim ee ölüm le yaşam arasında ki o çizgiye gelirse insanlar hiç beklenmedik şeyler yapar hani öyle bir dönem gelirse o mahalle abileri var ya gögüsleri kıllı olan he işte onlar bile yolla gelip kadınlara yalvarır :D
Allah birdeyi yaratiysa istedigi gibi olur biz sadece alternstif uretiriz hadi erkeklerin sonu geldi boylelikle hep kiz dogdu ve bir felaket oldu artik kemikten uretim olmuyor ee max 100 sene sonra insalik bitecek. Tipki klonlama yontemi gibi tipki yapay rahim gibi asla iki cine uretilemiyor hep kadin cunku dunya varoldukca erkek kadin sadece kendi iliskilerinden erkek dogururlar
Genetik bozukluklara sabep olmuyor muymus? Benim canım biraz kıymetli, kemik iliği aldırmak sonradan ağrı verici olabilir. E hamile kalacak bir kadın olarak da anestezi ve ağrı kesici alınmaması gerekiyor bence. Ben o yüzden tüp bebek uygulamalarına da karşıyım. Cocugumun olması bugüne kadar en büyük hayalim falan olmadı, o yüzden o kadar zahmete girmeye değmez, ucuz bir yöntem de değildir hem..
Teknolojiyi ilerleticez diye iyice saçmaladılar yaa 😒 Bu bilim adamları buna uğraşacağı vakitle daha insanlığa yararlı bşyle uğraşsalardı keşke. Boşa vakit kaybıı yapmışlar.
Çocuğun sakat doğma ihtimali çok yüksek senin geninde bir hasar varsa ve babanın geni normalse diğerini de onarır cocuk sağlıklı dogar peki sen kendinden üretilen bir sperm ile hamile kalırsan o çocuk sakat doğmasın da ne yapsın?
Asla... Ben babasız bir çocuk doğurma fikrinde değilim... Yarın doğru bu çocuk bebeği görmeye gelen kişiler allah analı analı büyütsün mü diyecekler 😅kafa pırıl pırıl valla ...