Bir neslin güzeliliğinin %75 annenin güzelliğiyle doğru orantılıdır.. kız erkek farketmez %20de babalar etki kurar neslşn üstünde ama bir %5 vardır allah o dilime düşürmeye nasip ettin çoçuklarınıza.. Ne annede vardır ne babada ama bir çoçuk olur onlardan işte allah vergisi şanş milyon lirayla gelmiş gibi olursun dünyaya örnek vermek gerekirse seraykaya (kadın dizisinin şirini) Annesine babasına erkek kardeşine baktınızds %5e düştünü görürsünüz hatta evlatlık olduğunu bile düşünebilirsiniz..
Ben anneme benziyorum, eşşek kadar kızım benden 20,25 yaş büyük insanlar beni hâlâ ilkokullu gibi seviyor. Çocukmuşum gibi tutum sergiliyorlar, boyum 1.72 sorsan 20 gösteriyorum. Bu demek oluyor ki annesine benzeyen kızlar da tatlı. Ağlayınnnnnn
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yuh len senin çocuğun mu var kendin çocuksun daha😁 Fenomenlerin çoğu küçük vede evli😂 Bence yaşlarını küçük yazıyorlar jsbfnsjendnsk
Kız cocuklari cok guzel oluyor ya babalarin kızlarına sevgi yatkinligini hissediyorum sanırım. Ust katta mavi gözlü kivircik bir sarı var döve döve seviyorum annesi kiziyor banane komsu dayisiyim onun diyorum hahaha
En İyi Cevaplar