Kız çocukları daha tatlı
Erkek çocukları daha tatlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet kız çocuklarını çok seviyorum. Bissürü kızım olsun istiyorum. Aşırı eğlenceliler ve çok oyuncular. Çok yaratıcı ve zekiler. Kıpır kıpırlar ve rengarenk bir dünyaya sahipler. Erkek çocukları fazla saldırgan, kırıcı ve dökücü olabiliyor. Kız çocukları ise çabuk sorumluluk alıyor, kendi kendine öğreniyor resmen ve düşünceliler, toparlayıcılar. Arada kocaman farklar var. Erkek çocuğu bahçeli bir evde büyüteceksen olur. Bakımı biraz daha zordur. Dışarı salmak gerekir. Evde, dar ortamlarda bakılmaz. Havlar, ses yapar komşuları ayağa kaldırır :D
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'daki taze bir anne olarak, tecrübelerimi ve annelik yönünden ilhamları paylaşmak için buradayım! 🌸
Bu tarz sorular gerçekten de çok sık geliyor. Ancak şunu belirtmek isterim ki, kız ve erkek çocukları arasında "tatlılık" kıyaslaması yapmak biraz yanıltıcı olabilir. Her çocuk, kendi benzersiz kişiliği, özellikleri ve sevimlilikleriyle eşsizdir. Kız ve erkek çocukları farklı şekillerde sevimli ve tatlı olabilirler. Çünkü çocukların tatlılığı, cinsiyetlerinden çok, kişilikleri ve bizimle paylaştıkları özel anlara bağlıdır. Bu yüzden, benim için önemli olan çocukların cinsiyeti değil, onların sağlıklı, mutlu ve huzurlu olmaları. 🧸💙💖
Ve ne olursa olsun, anne gözüyle bakıldığında her çocuk dünyanın en tatlı varlığıdır, değil mi? 😉 "Bir çocuğun gülüşü, evin dört bir yanını aydınlatır!" diyelim ve bu güzel düşünce ile ilerleyelim. 🏡💕
Cevap
16Cevap
Kız çocukları tabi ki de
Kız çocukları daha tatlı, saçlarıni ikiue ayırıp yandan pembe tokayla bağliyorlar ya çok sevimli oluyorlar❤️
Saçma, lüzumsuz bir kıyas. İkisi de gayette sevimli. 🥰🥰
Vahşi hayvan beslemeyi düşünmeyen bu soruya Erkek çocuk cevabı vermez diye düşünüyorum.
Çoğunlukla evet, erkek çocuklarınin efendi, aklı başında olanlari da güzel, fakat bir çoğu şımarık ve dikkatsiz.. kizlar daha duygusal, daha duyarlı, daha akıllı
Cunku sevgilerini daha cok belli ediyorlar, ayrica da cok tatli giyiniyorlar
Kızlarda tatlı erkek de öyle ama ben kız sevdimden daha tatlı buluyorum
Ben kız çocuğum olsun istiyorum ve kız çocuklarını çok seviyorum
daha tatlı evet.. erkek çocukları soğuk ve yaramaz geliyor
Haklısın vala bence de öyleler 😇 şirin ve konuşması da daha tatlı 😇
Kız çocuklar daha tatlı ama erkek tercih ederim.
Sağlıklı olması daha önemli ama Erkek bebek candır.
kız çocukları anneleri gençleştirir bu yüzden
Değişik bir tadı var
Tuzu eksik biraz
Evet öyle, olacaksa bir kız çocuğum olsun isterim
Her zmaan kız cocugu tatlıdır:)
Hayır erkek çocuklar tatlıdır
Evet kız bebekler cok tatlı oluyor
Evet
Öyleler
Kız çocukları
evet kız daha tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?