Aman göğüs estetiğim bozulmasın diyerek, Allah'ın göğüste ay be ay kıvamını ayarlayıp bebeğe ikram edin diyerek ihsan ettiği bu özellikli ve de eşi bulunmaz sütü bebekten esirgeyecek kadar acımasız bir anne düşünmek istemiyorum. Eve gelecek ağır bir misafire türlü meşakkate katlanarak çeşit çeşit yemek yapıp, sunumunu nasıl yapsak acaba diye akşama kadar kafa patlat, sonra, aslında daha iyilerine lâyıksınız efendim, kusura bakmayın artık de, özel sunum istemeyen, sadece göğsünü açıp bebeğin ağzına ucunu yerleştirmeye dayanan ameliyeyi, meme estetiği adına terk et.
internetten 300 liraya satılan pompalılardan alır ilk onun kafasında denerdim. tabii ki şaka (mor sinsi gülen şeytan suratı)
Güzelligini dusunen zaten evlenmez hadi evlendi cocuk yapmaz hadi cocuk yapti estetikle karin toplama denen bisey var hadi emzirdi onu da estetikle duzelttirir. Yani bunlarin cozumu var geriye estetik yaptirmasi icin bütceyi toparlamak kaliyor. hersey para olmus be 😄😄😄
Sen evlnmceksin o zaman:)
En azından ilk 6 ay kesinlikle emzirilmeli herhangi bir sorun yoksa. Güzellik zaten gelip geçici
Aynen, katılıyorum :)
Cevap
27Cevap
Güzelliğinin bozulup bozulmamasını bu kadar önemsiyorsa evlat edinsin, çocuk yapmasın. Çocuğu doğurduktan sonra sadece emzirerek güzelliğinin bozulacağını düşünüyorsa zaten zekasal problemleri vardır güzellik bozulmuş çok mu?
Hamilelik sürecinde zaten göğüste büyüme başlıyor, doğumdan sonra ise göğüs zaten süt ile doluyor. Kadın bebeğini emzirmese bile sütü kesildiği zaman göğüs eski büyüklüğünü alırken bir balon gibi sönüp deforme oluyor. Sonuç olarak emzirip emzirmemesi bu durumu değiştirmez.
Annelik 9 ay bebeği karnında taşıyarak ve doğurarak bitmiyor, bebek en değerli besin kaynağını annesinden sağlayacağı için anne sütüne ihtiyacı var, onu bundan mahrum edecek değilim..2 yaşına kadar emzirmek isterim. Anne olmak Allahın kadınlara vermiş olduğu bir lütuf, kalkıp estetik kaygılar düşünecek değilim..
Emzirmek istemeyen bir zahmet çocukta yapmasın evladını anne sütü gibi bir mucizeden mahrum bırakan anne olamaz
Bravo ii bir anne olacaksın
Çok güzel konusmuşsun 👏
@romantik_bey anneyim zaten
Öyle şey mi olurmuş demeyin insan psikolojileri farklıdır, oluyor.
Tepki göstermezdim. Bu çok normal bir şey. Ama kimi için böyle düşünceler olabiliyor, malesef. Neyse.
Daha kötü olur ki... emzirilmezse büyük kalir sağılması lazım diye biliyorum ama dikkat ederse hiçbir şey olmaz herkes anne oluyor?
e heralde emziririm bebeğim olursa. Böyle işmi olur. Doğurmayın o zaman madem. Bebeğinden çok güzelliğini düşünenen anneliği hiç hak etmiyor hiç hemde. Süslü1-2 kendini bilmez kokona aşağida ötebilir istediği kadar. Olmaz olsun öyle anne
Emziririm tabi ki.. nasıl kıyarım ona. Anne olmak fedakarlık ister.
Afferin kız sana işte biz bu inancla kazandık Canakkaleyi Sakarya yı
Gerçekten anne olmayı istemeyen insanlar anne olmasa keşke
Çocuk yapmadan önce düşünseydi madem, nokunu çıkardılar iyice yahu.
Emzirmeyi düşünüyo musunuz diye bişey var mı ya? Tabi ki. Annelik doğurmakla olmuyo
YaZık çocuğa tabii ki emzirilir. Güzellik me demek doğurma o zaman.
Ya ben kıyamam o bebeğe 😃 böyle tatlı tatlı anneye bakışları süt içerken
Çocuğuna vermiyosa sarkmasın diye bana hiç vermez 😂 napam öyle kadını aa
Vuuuu nelerde gelecekte başımıza 😊
Bir Annenin güzelliği kainata yeter 😉
annelik yapayanın çocuk doğurması hata. öyle bayanla evlenilmez.
tabi ki herseyin bir güzel çözümü var. ben onu güzel hissetiriyorsam memesine takılmayacağını düşünüyorum.
Sacmalamasinlar bebekten daha büyük güzellik mi var
onun kafasını varya duvara sürterek kıvılcım çıkartırım
güzelliği bozulmasın diye yapmasın o bebeği o zaman :S
Ben çocuk bile düşünmüyorum özgürlüğümü kısıtlayacağı için
Güzelliğini bozarım emzirmemek için bahanesi kalmaz
doğurmasın o zaman sonuçta doğum daha büyük çirkinliğe sebep oluyor
Güzelik gelip geçici önemli olan onun sağlıklı olması bence hem annelik fedakarlık ister
Ayıptır sorması ne yapacakmış çocuğunu emzirmeyen o memeyi
eşime derim ki senin iç güzelliğin yeter yazık günah çocuk mamalarla besleniyor yapma öyle
Ne demek güzelliği bozulmasın? Bebekten ve benden başka kim görecek ki önemsiyor?
O kadınları topluca eğitime alalım. Litfen.
emzirsin ben sonra silikonlara sponsor olurum :D
Gösteririm çocuk o anne sütünü içmeli en büyük bağışıklığı o zaman alır çocuk.
Yapmayaydı o zaman. Ben mi emziriyim.
Sıkıntı çıkar. Saçmalık ötesi resmen
Boşunamı tasıyoruz tabiki emzırıcez
Emzirince güzellik nasıl bozuluyor? 🤔
Öyle bir düşünceye kapılmasın sakın
Memeler ne güne duruyor ag
geçici birşey değilse..
çok can sıkarım..
Saçmalık smzirecek tabiki anne o
öyle biriyle evlenmem
Tepki gösteririm , o zaman doğurmasın
#emre00