Benim annem bezdirene kadar '' Sen hala yatmadın mı, kimle konuşuyorsun sen, senin moralin bir şeye mi bozuk ve zıkkımın kökü ver yer misin?'' sorularını sorar durur bende dinlerim. :)
Annem ile aynı evde yaşamadığım için üzüm zamandır tlfnda tek sorduğu soru - keyfin yerindemi kızım ☺️ Ama bir anne olarak çocuklarıma ben -dikkatli git oğlum , koşma sağa sola bak -tanımadığın insanlar ile konuşma -samimi duran herkesten uzak dur, özel alanını ihlal ettirme - sorumluluklarını yerine getirdikten sonra özgürsün - annesini tanımadığım arkadaşlarına gidemezsin Kızım içinde -makyaj malzemelerimi kurcalama -abiyle saygılı konuş - kim o demeden kimseye kapıyı açma (4 yasında ) vs tarzı cümleler uzar gider ☺️
😅 trafikten arkadaşlar yok değil mi Burda 😂😂 Şaka bir yana , dikkatli sürücüyümdür kurallara uyarım ama çevre yolunda pek değil.. tali yollarda da dikkatli olmaya çalışırım , pek kornaya basmaktan hoşlanmam ama bayan sürücü olduğumu görüp özellikle korna çalan erkek sürücülere inat, bazen bilerek ve kasten onların hatalı sürüşlerine korna çalarım 💪🏻💅🏻
"Bu kadar telefonla uğraşma" "akşam yatmak bilmiyon sabah kalkmak bilmiyon" "kız dediğin yemek seçmez, her yemeği yer" gibi daha çok sözleri var canım annem benim, yinede aAllah başımizdan eksik etmesin onu varlığı yeter
Genelde sorulan sorulara verdiğim üstü kapalı cevaptan sonra ikincisini sormaz bilir ki cevap alamayacak. Sürekli söylettiğim bir soru yok ya. Genelde söylediklerini ya ikiletmem ya da anam beni ikiletmez. Çok iyi anlaşırız biz anamla. Darısı anlaşamayanların başına.
" Cem işin var mı? " Bu soruyu sorduğu an evden kaçmak için yollar arıyorum ya da konuyu değiştirmek için :)) Çünkü kesin bir yere gönderecek ve geri geldiğimde yine gönderecek. Hiç değişmez :D
Eve girerken noldu sinirlimisin bişey mi oldu? Çıldırıyorum ya 20 yıllık kızıyım hala benim yapımın bu olduğunu anlayamadı🙄 Bir de sen hala uyumadın mı😑
Artik yeter birak telefonu ! Ne zaman yatcan kizim ! (Sevgilim yok ) Erkek arkadasin nasil napiyor 😂 ! Zaten sen bana hiç yardim etme bir gün olursem anlarsin! Tamam kizim hep ben sucluyum 😂
Kaç soru çözdün , niye sürekli yatıyorsun, kalk biraz hareket et, abine niye bulaşıyorsun, neden sözümü dinlemiyorsun, kalktın mı, aç mısın , sen mi geldin...
En İyi Cevaplar