Biz yeğenimizin ilk saçlarını saklıyoruz 8 senedir bir kutunun içinde saklıyoruz ta yeğenim büyüyene kadar da saklayacağız ilk saçı sonuçta. Peki siz çocuğunuzun saçlarını veya dişini saklar mısınız?
Anı olsun diye çocuğunuzun ilk dişini veya ilk saçlarını saklar mısınız?
Ben kendi dişimi saklıyodum kayboldu küçücük ve çürüktü diş hep onu yastığın altına koyup babamdan harçlık alıyodum ve diş perisi koymuş gibi davranıyodum 😂😀😀😅 onun dışında babamdada saçlarım vr saklıo
Evlatlarımın saçlarını ilk doğdukları hafta kestim mehirini verdim ama azcık da olsa tutam olarak saklıyorum ayrıca ilk kıyafet ve bayramliklarini da saklıyorum güzel bir his...
Çocuklar doğduktan sonraki 7 gün içinde saçları kesilip ağırlığınca altın verilirmis eskiden sünnet olarak düşünün Hoş ben altın vermedim ama gereken miktarda para verdim )
Ama sunnetmis ve guzelmis aslinda keske daha evvel duysaydim🤗 tabii ki bende imkan dahilinde cocuklarim icin sadaka verdim veriyorum ama bu sunnet olunca daha bir manali olurdu😊
Dişi henüz çıkmadı ama göbek bağı, ilk saçı, ilk tırnagı, ilk giydigi kıyafeti, hastanede koluna taktıkları künyeyi vs saklayabilcegim herseylerini saklarım
Kızımın çok güzel güzel saçları var Sanki hergün kuaför gitmiş gibi artık çok uzadı kestirmem lazım kıyamıyorum nasıl ne şekilde saklayabilirim onu düşünüyorum vr kestirmekte kararlıyım 😑
En İyi Cevaplar