Yanliş anladigin seyi inatla savunup uzerine hakaret edip engellemek...
Yakişmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ne olursa olsun anne baba olmak cocugu dogurmakla alakali degil bir tek. o cocugu dogursan bile bakmamak var, eziyet cektirmek, taciz etmek var. yani bir cocugu kimin dogurdugu pek de onemli degil aslinda. sonucta cocuga ilerdeki hayatini verecek olanlar baska bir kadin ve bir adam. tabiki de tasima zorunlulugumuz var ama tasinmazsa bile annelik ve babalik gorevini en dogru sekilde yapan cok insan var.
Kesinlikle
Dünyanın en büyük mucizesi bir evlat sahibi olmak. Eğer bunu normal yollarla yapamıyorsa insanların teknolojiyi kullanmalarında ben bir sakınca olduğuna inanmıyorum. Önemli olan sevgi bence. Yumurta, gen her şey sevgiyle hallolacak, sevgisiz olmayacak işler.
Bence iliskiler yaşanmalı
Çocuğu olmayan bir kadın kocasının başka biri ile ilişkisine izin vermeli
Çocuğu başka kadından yapmalı
Aynı şekilde kocada kadına izin vermeli
Olayi çok başka anlamissin sen delikanli. Tensel temas yok, saptirmayalim
Diyelim ki bunu ciddi ciddi soyluyorsun. Kadinda ovulasyon oluşmuyor diyorum delikanlı sen soruyu anlamamissin
Kardesim git bir yuzunu yika da gel hadi. Ben diyorum sap sen diyorsun saman. Yumurta donasyonunda kadina donor olan baska bir annenin yumurtasi naklediliyor. Cocuk yine esinden yani anlatabiliyor muyummm?
Anne/ babalığın kıstası dna olmamalı bence. Eğer oyle bir durumla çocuk sahibi olmaya karar verildiyse zaten gerçek bir ebeveyn olmuşşundur
Sonuc itibariyle evlatlik almaya karar verildiye bile dna lar örtüsmeyecek. Bir anne icin bence muazzam. Sonucta yine esinin dna larini tasiyacak ve kendi dunyaya getirecek
Aynen. Dna varklıda olsa senin kanın
Cevap
6Cevap
Gadasi normal yolla olmuyorsa ne yapsınlar
Doğurup bebeğini çöpe atan da var, yillarca bebek hasreti çektikten sonra evlat edinen de var. Annelik sadece doğurmakla olmuyor. Ve bahsettiğin uygulamayla anne&baba olanlar gerçek manada anne&babadır bence.
Yumurtayı alan ailenin kime ait olduğunu bilmeli ve ama yumurtayı veren kişinin ise kime gittiğini bilmemeli böyle dememin sebebi çocuğun biyolojik olarak kardeşlerinin bilinmesinde fayda var diye düşünüyorum. Diğer türlü kesinlikle anne babadirlar
Ama şöyle bişey var o yumurtayı bağışlayan kadının çocuğu ile bu şekilde bağışla doğan çocuk kardeş oluyo ve bunların aşık olma ihtimali var ve dinimizde bu yüzden yasak bence de yanlış
Evet milyonda bir ihtimal olsa bile mümkün ama dini boyutu tartisilacaksa yasak olmasindaki sebep bu degil
Evet anne babalık onunla olmuyor zaten. Gerçek ama ben istemem bu yöntemi kabul etmem eşim de etmez zannetmiyorum
Yok ya ben istemem sonuç olarak başka kadinin yumurtası..
Bunun tam tersi olsa mesela ulkemizdeki kaç erkek kabul eder birde bu yönü var meselenin
Evet gerçek anne babadır
harika bir yer. masal gibi. biliyorum.
Yanlis soruya cevap vermis olabilir misin?
kesinlikle. :) özür dilerim. konya kelebek evi ile ilgili bir şey vardı onda yazmıştım :)
Sorun degil
Bence gerçek anne babadırlar.
evet gerçekten ana baba
Kesinlikle anadır babadır...
Patatestir onlar:)
Nasil yani?
Aklıma ilk patates geldi:)
Karnin acikti sanirim😒
Hiç sorma:)
Şimdi şöyle bir köy kahvaltısı olsa:)
Tereyağı bal, menemen:)
Yaninda da semaver cayi...