Hep yeni anne olacaklara tavsiyeler verilir. Yardımda bulunulur. Kimse yeni baba olana yardımcı olayım demez. Hadi bakalım beyler bugün ben düşündüm sizi. Aramızda baba olanlar var biliyorum, baba adaylarına tavsiyeleriniz neler olur? @ponçikmom #Jassmenn
Özellikle babalar Çocuklarına karşı ilgisiz Eve gelip bir iki sevip Bırakıyorlar Bebeklikten başlayan bir eğitim süreci var Çocuklarımızı nasıl eğitirsek Onun doğrultusunda büyüyüp Davranış sergiliyorlar model olaraktan anne babayı aldıkları için Gerçekten hem sevgi hemde saygıyı aşılayıp Güzel eğitmemiz gerekiyor eline tablet vermek Çocuğu alnızlığa Sevk etmektir.
Eşleriniz bebeği anasının evinden getirmiyor beyler, bebek bakımından sizde sorumlusunuz, zaten bir kez kucağınıza alıp öptüğünüzde kendini sevdiriyor yavrucaklar. Tabi bu arada eşinizi ihmal etmeyin😍
Bebegin annesinin her daim yaninda olmasini ve onu desteklemesini kostek olmamasini tavsiye ederim.. Cunku anne mutsuzsa cocuk da mutsuzdur.. Anne yoksa babanin da bir hukmu yoktur..
Rabbimin öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlat vermesini niyaz ederim. Babalık çok güzel ve kutsal bir görev evladının veya evlatlarının her daim yanında olması gerekir
Yürüyüşünüz çok değişecek. Hep gülümseyeceksiniz. İşten hemen eve gelmel istiyeceksiniz. Bol bol resim video cekiceksiniz. Evinizde hep gülücükler mutluluklar olacak ☺
En İyi Cevaplar