Kızlar fırsatınız varken küçük çanta takın gerçekten 😂

Kızlar fırsatınız varken küçük çanta takın gerçekten 😂

Bence çocukları için her şeyi yapsınlar... özellikle de küçükken ona sevgi göstersinler çünkü küçükken sevgi görmeyen çocuk ileride sevgiyi dışarı da arıyor ya da yanlış kararlar alıyor.. eğitimine gelişimine iyi bir insan olmasına yardım etsinler.. ve be olursa olsun yanında olsunlar..
Onlara her zaman sevgi gösterin ve doğruyu öğretin fazla kısıtlayıcı olmadan arkadaş çevresini soruşturun verdiği kararları görmezden gelmeyin mesela saç boyatmak istedi ileride pişman olacaktır bunu biliyorsunuzdur ama bırakın kendisi bunu deneyimlesin ki sonradan böyle bir şey yapmasın
Yapmak için yapmayın. Onunda kendisine ait bir karakterinin, bir hayatının, duygularının olacağını bilerek yapın çocuğu. Oyuncak bebek gibi oynayıp oynayıp hevesiniz geçince köşeye atılacak bir şey değildir çocuklar. Anne ve baba sevgisi göstermeyecekseniz hiç yapmayın.
Cevap
4Cevap
Normal çantaya bile sığdıramıyorum telefonu anahtari cüzdani peçete ıslak mendil.. büyük çanta kullanmaya mecburum bilemezsiniz 😅😅
çocuk olunca evlilikte bitiyo haberiniz olsun sıkıyo insanlar
En iyisi hiç dogurmamak kendi hayatınla ilgilenmek cocuk olunca kendini salmamak
Başkalarına çocuklarınız sevimli gelmeyecek ona göre yetiştirin şımarık çocuk istemiyorum sjdjddn
Sabırlı olun sabırla kalın
Herkes anne baba olmamalı
Ablamın kocası benim bu durumda olmamı aileme bağlamış ve ben çok üzüldüm ailemin gereksiz yere suçlanmasını ve hazmedemedim. Bence bazen psikolog da herşeyi çözemez insanlar bahane uydururlar kafalarında hep mutluluğu başka yerlerde ararlar sonra gelirler benim ailemi suçlarlar. Yok öyle ucuza kahramanlık.
Herkes anne baba olmamalı tabi ama maalesef hep olmaması gereken insanlar oluyor.. Benim babam cimri bir insan mesela düğününü yaparım dedi o kadar başka bir şey bekleme benden dedi bu ağır geldi bana ama yapacak bir şey yok.
Cocuk yapsinlar cocuksuz olmz hayat
Evlat sahibi olmak gibisi yok kendi açımdan
Dışarı çocuksuz cık
Çocuk yapmayın. :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?