Kız kardeşimle kavgalıyım 1 senedir bugün annemin ordaydım oda ordaydı bebeğimle gittim annem ablama teyzesi sevsene bebeği dedi ablam o çirkin şeye dokunmam dedi bana çok koydu bebeğimin çirkin olmadığını bilmiyorum o benim gözümde en güzeli fakat hormanlardanmı bilmiyorum çok taktım iki saattir ağlıyorum bebeğim çirkin değil dimi Yeni doğmuş bebeğe çirkin denilmesi çok vicdansızca değilimi?
Hiçbir bebek çirkin değildir, lütfen resmi kaldırın nazarlardan kem gözlerden korusun Rabbim melek onlar çirkin denir mi hiç. Yeni doğmuş bir bebegın resmını koymayın boyle sosyal medyaya Allah korusun kem gözlülerden
La bir yürü gidin bir bebek ne kadar çirkin olabilir bir gülmesine bakar ortalığı mutlula bogması bunu diyen ablan önce kendi içine baksın tanımıyorum ama bir bebek kadarda masum olamayaçagını biliyorum
Bence anlam yaşadığınız kavgayı unutmamış ve bu bebeğine değil sana söylenmiş bir söz yani bebeğini görünüşüne değil senin çanını yakmaya yönelik bir söz
Gayet tatli masallah oyuncak bebek gibi ki ilk zamanlar yüzleri sis oluyor sonra cok daha guzel oluyorlar ☺ hem saglikli olsun gerisi önemli değil kuzum
Arabanızın biri doğum yapmisti benim kardeşime daha çocuk dedi ki bu bebek ne böyle hayvana benziyor hepimiz gulmustuk Bebekler yeni dogduklarinda biraz çirkin oluyorlar ama seninki tatlı o dudaklari sıkıcan sıkıcan😍😍 ablanda da patavatsizlik var
saçma saçma konusmayın ya. hem bebek çok tatlı hem de anne olarak bu şüpheye düşüp ağlaman çok aptalca. kusura bakma ama öyle.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lohusa kafasının nasıl bişey oldupnu bilmiyorsun sırf eşim bir sabah erken işe gitti diye ağladığımı biliyorum o yüzden böyle aptalca deme karın olunca anlarsın
Ya k. bkma ama ablanda war hiç meleğe çirkin denir mi hadi bunu boswerelim senin yazdığın yazıyı okumadan önce Ay Maşallah ne tatlı dedim içimden Rabbim ewladini sana bağışlasın 😍😍😏
En İyi Cevaplar