Bugün tv izliyorduk uzun zamandır güzel kadın görmüyordum dedim tvde o da çok mu beğendin dedi bende evet dedim uzun zamandır soyle güzel kadın gormuyorduk dedim niye benim neyim var dedi bende sen çirkinsin hamilesin ya dedim çok duygusalsin her şeyin uçlarda bende yoruldum dedim iyi o zaman dedi koltuğa çıkıp atlamaya çalıştı tuttum ne yapıyorsun dedim şaka yaptım dedim başlatma sakandan s.. erken s.. yorsun şimdi çirkin mi oluyorum cocugunu taşıyorum diye yerlerde agladi çok abarttı şu an uyuyor yanına gittim öptüm ama git o kadına bak güzel kadın gör hatta ona bakarak kendini tatmin et ben çirkinim dedi çok alındı şakasına dedim diye sonra bir daha sarildim yarın konuşalım git dedi ne yapim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim senin aklından zorun mu var? Hiç mi hayatında kız arkadaşın olmadı? Acemi misin? 20 yaşında mısın?
Hiç bir kıza hem de hamileyken yapılacak laf mı bu? Yaa bu işin şakası olmaz, yemin de etsen inandıramazsın. Ömrünün sonuna kadar bunu başına kakar.
Zaten Hamile olup kilo aldıklarında bu psikolojiye giriyorlar, senin ona enn güzel sözleri bulup söylemen gerekirdi.
Askerlik arkadaşın mı sandın da şaka yapıyorsun?
Gidip adam akıllı özür dile ve kalbini kazanmaya çalış.04 Yorumla
Soran7 ayKiz arkadasim çok oldu almanyada çok fazla yatak iliskim oldu hatta ama orada herkes birbirine pat pat şaka yapardı yani şaka olmasa bile kimse benim bu dediğime alınmazdi düşünemedim orasını turkiyede çok yanlış anlaşılıyor hemen
Soran7 ayYok lan lahana
Soran7 ayVallaha bilader almanyada 17 yaşındaydım bir kızla böyle her gün pompa yapardık bahceli evleri vardı ailesi yoktu doktordu onun yanında başka kızı gösterir bunu yapmak isterdim derdim gülerdi o yore öyle bir yer ama işte esim Türk ve beni gerçekten seviyor bunları düşünemedim işte yarın gönlünü alırım
En İyi Cevaplar
Kadınlar hamileyken duygusal olarak daha çok hassaslaşır. Evet fizikdel olarak itici olabilir. Ama bu geçici bir durumdur. Senin yaptığın kaba bair davranış. O da biraz aşırı tepki vermiş olabilir. Ama sen onu anlayışla karşılamalısın. Yarın bir hediye ve bir buket çiçek alıp özür dilemelisin
06 Yorumla
Soran7 ayDoğru duygusal hassas çok istekli üstüne üstlük kendini de saldı ayağımda corap yoktu bir ayağının üstüne bastım bildiğin kıldı yani hissettiğim parmağında tabi sende de var diyor birde
Soran7 ayEvet beni cok seviyor herhalde nazi geçiyor bana ondan böyle yapıyor hoşuma da gidiyor bir yandan ilgi görüyorum ondan miç mic olmak istiyor sakinlesiyorum
Soran7 ayÇok istekli birde üstüne üstlük agzi turşu kokuyor mesela öpüyor boynumdan gelip
Soran7 ayHerhalde beni sevdiği için hem bana yakın oluyor hemde güzel dedim diye üzülüyor kadına bakımsız olması da bana karşı samimi hissediyor olabilir tabi allah var kötü kokmadi temiz kadin öyle düşünüyorum artık sevdiği için böyle diye
Gizli Üye(18-24)7 aykadın haklı abi sen de tam zamanını bulmuşsun şaka yapıcak karın zaten hamile hormonları bozuluyor içinde bir canlı var ona daha fazla ilgi sevgi göstermen lazım sen haksızsın abim yani nereden bakarsak bakalım öyle yarın güzel bir kahvaltı hazırla çiçek al öyle demek istemediğini şaka yapıp kıskandırmak istediğini senin için en güzel kadının karın olduğunu falan söyle
021 Yorumla
Soran7 ayYa destek oluyorum ona seviyorum oksuyorum ama ayak parmakları killandi kilo aldı agzi turşu kokup öpmeye falan başladı sulu sulu duygusala bağladı baya bende güzel kadın görünce öyle dedim
Soran7 ayAlındı
Cevap sahibi7 ayalınır abi belki eğilemiyor ayağına sen teklif et almayı ne biliyim aynısını o başkası için dese senden yakışıklı dese sen de küsersin
Soran7 ayYa işte dediğim gibi birikti bende de iş stresi de var birde öyle takılmak istedim birde agzi turşu kokuyordu güzel kadın dedim o ayaklarını teklif ettim senin ayakların da kıllı ben sorun ediyor muyum dedi ikimizde başımız bağlı kime gostericez ayaklarımızı bir sen bir ben görüyoruz dedi
Cevap sahibi7 ayşu an hamilelikten dolayı senin onu el üstünde tutman lazım iş stresinde napalım abi kıyasladığın şeye bak karının içinde insan var sen diyosum iş stresim takılmak da değil bu yaptığın alay etmeye girer
Soran7 ayYa öyle ama ayaklarını da almadı senin ki de kıllı diyor birde ayağımın üstüne bas diyor niye diyorum bas diyor tamam diyorum corabini çıkar bir diyor temiz olsun diye basıyorum heh şimdi görmezsin killi ayagimi diyor birde
Cevap sahibi7 ayo zaman ikimiz de alalım diye teklif et
Soran7 ayÜstüne gitmek istemiyorum umarım cocuklar doğunca almaya başlar ya birde benim ki çok değil erkeğim birde kadına abes gidiyor
Soran7 ayDediğini soyliycem doğunca almazsa
Soran7 ayAlmaz sa da kıllı severim ne yapim
Cevap sahibi7 ayaynen abi bi kılı ne mevzu haline getirdin ayrıcs doğunca da hemen kendine bakmasını bekleme lohısa kadın aman diyim
Soran7 ayTek kıl mevzusu değil ki konu ya geçen doğum gününe çağırdı bir arkadaşım ölürüm de göndermem dedi ya gidemedim 2 saat zaten beklemem çocuklarımın annesi o çocuklarıma bakacak bende onlara bakicam zaten cocuk doğunca unuturuz hepsini
Cevap sahibi7 ayama sen de biraz ilgisizlik var gibi duruyor bence burada yazılanları dikkate al
Soran7 ayYok ya çok ilgiliyim tam tersine sürekli dizinin dibindeyim hafta sonu sadece pazar günü 2 saat gitmek istedim hemen dönecektim izin vermedi
Cevap sahibi7 aybilemem orasını ama böyle bıkmış havalarında takılmayj bırakman lazım
Soran7 ayDoğru ama o hep böyle duygusal takılıyor onu anlamıyorum mattia ahmet vardı mesela bilirsin durup dururken ağlıyor onu izlerken biliyormusun neye gülüyorsun diyor bende telefondan bir şeye bakarken
Cevap sahibi7 ayabicim yengenin hormonlarından dolayı böyle normal zamanda ağlar mı öyle şeyelere ağlamaz anlaman lazım ama bunu biraz kitap oku bu konuyla alakalı
Soran7 ayNeyse esim de böyle geçirecek demekki alismam lazım bende annemin hamileliğini falan da biliyorum böyle değildi demekki esim beni çok seviyor nazi geçiyor bana çünkü babamla annem bosandi
Cevap sahibi7 ayaynen abi insn sevdiğine nazlanır doğru dedin bak
Soran7 ayBende öyle düşünüyorum belki de çok sevdiği için beni yanlış anladı kadına güzel dememe bozuldu ben onun yarın ayaklarını öper gönlünü alırım merak etme sen teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayne demek abim
7 ayOğlum sen mal mısın? Hamile kadına öyle denilir mi? Kadına sen çirkinsin demek sen çirkin çocuk doğuracak birisin demektir. Şakası olmaz öyle şeylerin. O kadın anneliğinden bile utanır hale gelir.
05 Yorumla
Soran7 ayben tvdeki kadına güzel dedim üstüne alındı bende hamile bir cikrin olur ya hani şişer her yeri ondan öyle dedim
- 7 ay
Olsun. Böyle düşünmen birşeyi değiştirmez.
Soran7 ayE ne ne yapem ben ya güzel kadın gördük uzun zaman sonra tv de babam da derdi annem kizmazdi hiç
- 7 ay
Sorun kadına güzel demen değil kendi karını çirkin bulman
Soran7 ayEşimi çirkin bulmuyorum seviyorum hamile olunca değişti çoğu kadın gibi bende takıldım kilo falan aldın gibisinden yoksa yatar miyim çirkin olsam onunla o güzel dememe alındı önce
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bazı durumlarda kelimeler gerçekten çok ağır gelebiliyor, özellikle bir hamile kadının duygusal yoğunluğu tavan yapmışken. Hamilelik, hormonların dans ettiği, duyguların dalgalandığı bir süreç. Söylediklerini şaka niyetiyle ifade etmiş olsan bile, eşinin bu süreçte duygusal hassasiyetini göz ardı etmemek gerekiyor.
Ona sabırlı davran ve sevildiğini, değerli olduğu hissettir. Hamilelik döneminde bedeninde olan değişimler dışında güzelliğinden bahset, içindeki fedakarlığına vurgu yap. Onunla bir yere gitmek, özel bir şey yapmak bu süreci tatlı bir şekilde atlatmanıza yardımcı olabilir. Unutma, bir kadın sevgiyi hissettiği yerden çiçek gibi açar 🌺. Eşine böyle hassas yaklaşırsan bu süreç hem sizin hem de bebeğiniz için daha huzurlu hale gelir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayButun yorumlari okudum. Agir ergensin. Yok karinin meslegi yokmus sana muhtacmis yok cok guzelmis seni secmis. Kadina uzuldum acikcasi seni sectigi icin ama kader demek. Soyledigin seye gelince herseyden once yaptigin buyuk gunah hamile karini baska bir kadin icin uzmussun. Helallik istemen lazim. Son olarak o kadin senin cocuklarini tasiyor kocasi gibi davranamiyorsan insan gibi davran kadina yazik
04 Yorumla
Soran7 ayKocası gibi davranıyorum merak etme sen bakıyorum ona sürekli manevi olarak da yanındayım doğru mesleği yok ve gerçekten de Allah yukarıda çok zengin kac kisi istedi bana vardı özellikle beni bekledi beni gerçekten severek evlendik ikimizde ben öylesine güzel kadın dedim tvde kötü bir şey mi yarın sarılır barışırız
Soran7 aySensin ergen
Cevap sahibi7 ayKader iste dicek bise yok
Soran7 ayNe alaka lan kader tamam kadere inanırım da mutluyuz biz ne var yani
Abartmadı sadece hamile. Bin bir türlü hormonal değişiklikle uğraşıyor. Biraz alttan almanı tavsiye ederim.
13 Yorumla
Soran7 ayBen ona kızmadım ki hiç kadına güzel dedim diye böyle oldu birde ayak parmakları bile kıllı oldu yatakta yatarken baş parmağım onun ayağının üstüne geldi bildiğin kildi hissettiğim şey. 🥶
Soran7 ayNiye haksızım la
7 ayBende olsam düşürürüm böyle kqraktersiz bir adamın çocuğunu taşımazdım madem çirkindi niye evlenipte kadının geleceğini yakıyorsun ahmak herif senin tipine baksam eminim bi b. ka benzemiyorsundur da utanmadan birde kadın beğenmiyor inşallah boşanır senden koca olacak adam değilmişsin
010 Yorumla
Soran7 ayEsim çirkin değil ki hamile olunca çok çirkinleşti kilo aldı ayak parmakları killandi yiyor sürekli bende güzel biri gördüm diye dedim eşimi sevmedimdwn değil
- 7 ay
Her kadın hamileyken değişir hiç mi çevrende görmedin o kadın sanki hep mi kilolu kalacak doğumdan sonra en az 15- 20 kilo birden gidiyor
Soran7 ayEşimin ayak parmakları falan killandi yemeye falan başladı tontis tontis oldu tamam kötü kokmuyor ama iyice saldı kendini
- 7 ay
Hamile olduğu için saldı yiyecekki çocuk sağlıklı dünyaya gelsin yemesi bu dönemde en doğal hakkı kıllanmada hormonsal hamilelikten sonra azalır evlenirken sen bu insanla iyisiyle kötüsüyle evleniyorsun her halini düşünmen gerekir kimse evde victoria secret mankeni gibi gezmiyor
Soran7 ayEvet ama bu kadar beklemiyordum ve geliyor agzi turşu kokuyor mesela öpüyor beni hala da bir romantizm var içinde yani sevgi duygusal aşk iyice çok arttı bu hamile olunca
- 7 ay
Böyle düşüneceksen hiç evlenmeyecektin sen o insanı evlenirken imza atarken her haliyle kabul edip evleniyorsun insanların ev hallerinide kabul etmen lazım işte senin gibiler yüzünden insanlar evlilikten kaçıyor
Soran7 ayYa ben onu kabul ettim zaten böyle ama çok alıngan sadece güzel dedim ama babam tv izlerken angelina jolie ile yatmak her erkeğin hayali derdi annem bir şey demezdi
Soran7 ayHe bu arada bir bka benzemiyorsun demissinde mk sala mankenlik bile yaptım ben öğrenciyken burak Denise çok benzetirler
- 7 ay
Pek tipini beğenmediğim oyuncudur sorun yok😂
- 7 ay
Ya bırak karın bile tahammül edemiyor sana 😂
7 ayEvlenirken iyiydi de hamile kadına çirkinsin niye diyon sen Brad Pitt misin sanki
11 Yorumla
Soran7 aySarışın değilim burak denizin kopyasıyim diyelim 😃 kadına güzel dedim yanlış anladı ondan dedim bende hamile diye
Oyle denir mi bee keske iki tane patlatsaydi agzinin ortasina
03 Yorumla
Soran7 ayNiye lan 😃 ne var diyince güzel diye ayrıca 2 tane patlatsa ne olur
Soran7 ayTabiki çocuğumun annesi ama 😄güzel dedim diye böyle yaptı üstüne yatarken ayak parmağım onun ayağının üstüne geldi kıldı hissettiğim ayakları kıllı almayı teklif ettim killarini bana dedi ki senin de ayağın kıllı ben problem ediyor muyum agzi tursu kokarken de öptü bu şekilde bir sen bir ben görüyoruz ayaklarımızı kim görecek dedi birde
Güzel sözler söyle yaninda dur git derse de gitme öp okşa
02 Yorumla
Soran7 ayşu an uyuyor üzüldü baya yarın gönlünü alicam sağlam
Gizli Üye(36-45)7 ayNiye böyle bir şey dedin hani hamilelik piskolojisi bambaşka bir şey hiçbir şeyi kaldıramaz kadını uzme bu hem ona hem karnındaki cocuguna zarar verir. Git gönlünü al
01 Yorumla
Soran7 ayYa tvde kadına çok güzel dedim ona çok alındı gönlünü almaya çalıştım zaten uyumak istiyorum dedi şu an sarılıyorum falan ama derin uykuda gözleri kızardı
7 ayBi de abartıyo demişsin utan azıcık kendinden karın da başka adamlara bakıp mastürbasyon yapsın onları arzulasın ne dersin senden yakışıklı milyonlarca adam vardır
09 Yorumla
Soran7 ayKiz sidikli milyonlarca yok önce bunu soyleyim ikincisi ben sadece güzel dedim bozuldu
- 7 ay
He he aynen yoktur ayrıca da git yazdığını oku uzun zamandır şöyle güzel kadın görmüyorduk demişsin
Soran7 ayEvet öyle söyledim uzun zamandır öyle bir güzel kadın gormuyordum 😃kadin çok ünlü bir manken zaten alınacak ne var
- 7 ay
Tamam kardeşim karın da yapsın işte aynısını sen de alınmazsın değil mi ne var sanki
Soran7 ayAhahahah 😃😃ben erkeğim
- 7 ay
Ee erkek olunca ne değişti Allah yardım etsin karına da çocuğun olacakmış ona da
Soran7 ayLan 😃abartma babam annemin yanında angelina jolie ile yatmak her evli erkeğin hayali derdi annem hiç bir şey demezdi ben öyle de demedim
- 7 ay
Siz de demişsiniz ki babam annem diye yani arada nesil farkı var düzen toplum değişiyor insanlar gelişiyor ve babanızın annenizin yaptığı her şey de doğru olmuyor her insanın hataları olabilir neyse kardeşim daha da uzatamayacağım sana hayatta başarılar
Soran7 aySağol teşekkür ederim 😃 bende zaten hayalim yatmak demedim okuduğunu anla cümlede anlam soruları çöz Türkçede
7 ayhamile kadınlar çok kilo alıyor ve çok duygusal oluyorlar üstüne sende öyle demişsin çok üzülmüştür
02 Yorumla- 7 ay
@papatyalar87 Yaa bu adam acemi heralde, epey salladım buna. Deli midir nedir, sanki askerlik arkadaşı.
Soran7 ayEvet ya öyle bir anlık düşünmedim birde beni çok seviyor ondan alındı herhalde ekstra ayak parmakları falan da killandi birde
Gizli Üye(18-24)7 ayKarında tv de yakışıklı erkekleri kessin kardeşim her gün her gün o da senin halini mi kaldıracak gözü şenlensin karının
02 Yorumla
Soran7 ayNe alaka la değişik o hamilelikten dolayı değişti
Cevap sahibi7 ayKonuşma lan kim napsın senin gibi boş kocayı
Gizli Üye(36-45)7 ayBazı insanlar çocuk sahıbı olmayı değil kendine eş bulmayı bile haketmiyo.
01 Yorumla
Soran7 ayAbartma lan sende
Yapay zekanın bile agzını bozdun git özr dile
01 Yorumla
Soran7 ayNe yapay zekası la?
7 ayboşanmazsa çok büyük travma olacak
05 Yorumla
Soran7 ayBosanma yok manyak mısın çocuğumuz olacak 2 oğlan bekliyoruz
- 7 ay
sen manyak değilsin de noluyor çirkinleşmeye gerek yok
Soran7 ayBos konuşma o zaman ne ne oluyor sen çirkinlesiyorsun ne bosanmasi
- 7 ay
sus da karını alttan al ruh hastası
Soran7 ayRuh hastası sensin lan zaten kavga mı ettim onunla bir kadına çok güzel dedim diye böyle oldu
7 ayBen olsam seni başardım
03 Yorumla- 7 ay
Sizin gibiler hiç bir şeyi hak etmiyor
Soran7 ayNiye la
Soran7 ayBen seviyorum eşimi
m 7 ayBen olsam direkt boşarım
03 Yorumla
Soran7 ayMesleği yok biraz zor 😃
Soran7 ayBos yapma o yüzden
Soran7 ayAyrıca beni bir ayrı sever benim için 2 görücusunu redetmisti
7 ayAyrılık sebebi
01 Yorumla
Soran7 ayAbartma ne ayrılığı be
Gizli Üye(30-35)7 ayhıyarlık etmişsin fena halde
01 Yorumla
Soran7 ayNiye lan ne alaka
7 aytrol
01 Yorumla
Soran7 ayNe trolü la
Gizli Üye(25-29)7 ayUmarım kurgudur
01 Yorumla
Soran7 ayYok la ne kurgusu paylaşmak istedim başıma gelen şeyi
Gizli Üye(25-29)7 ayGit televizyondaki kadın ile evlen lan nânkörsün
03 Yorumla
Soran7 ayDüzgün konuş lan benim gül gibi esim var neden evleneyim sadece güzel kadın dedim
Cevap sahibi7 ayÇirkin demişsin karına akıllı kardeşim?
Soran7 ayYa onu hamile diye dedim ayak parmakları falan killandi kilo aldı agzi turşu kokmaya falan başladı sulu sulu öpmeye başladı duygusala bağladı baya ondan dedim 😃 yoksa tanıştığımız da fıstık gibiydi herkes hastaydı ona ama o bana baktı bende ona
Gizli Üye(18-24)7 ayGerçekten çirkin mi buluyordun
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayEşim ı gerçekten çirkin mi buluyorsun
Soran7 ayHayır ya seviyorum karımı hamileyken falan cirkinlesti biraz ondan öyle dedim ciddi bir şey değildi
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası