Yeğenim sürekli ellerini göğsüme getiriyor 4-5 yaşında acaba internetten filan mı gördü
NOT: 1-2 kere değil sürekli bilinçli gibi geldi inş izlemememiştir
NOT: 1-2 kere değil sürekli bilinçli gibi geldi inş izlemememiştir
Ben de 3 yaşındayken vitrin mankenlerini mıncıklar tv ye kisa etekli kadinlar çıkınca tv nin altından bakarmisim 😅
Çocuk aklı 😂
Ben fırlama cocukmusum sen de saftirik 😂
Çeyrek asır önceki "senden" kırıntılar var mı hâlâ? 😅
3 5 yaşında olsan yanaklarini mıncırırdım. Ama koskoca kizsin en fazla bu kadarını yapabilirim 😊
Iyi değil tabi 😊 ama yapacak bir şey yok. Sen de herkes gibi bir insansin. Bak benim de saftirik komsularim arkadaşlarım var. Belki de taniyorsundur 😂😂😂
Ne kadar geceyim? Işıklara dikkat edeyim mi? Önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakayim mi 😂
Peki. Kalabalikta çok rencide etmemek lazim 😊
Yeğenine yanlış olduğunu öğrenmesi için kızmalısın. Elletme sende niye elletiyon
birdahakine öyle yaparım teşekkürler
elletme demişsin çocukluğuna verdim ama bu saatten sonra öyle yaparım
çocuklar memeyi emzirme döneminden itibaren severler, ilerleyen yaşlarda düzelir bence.
Cevap
18Cevap
Çocuklar ellerini sıcak yerlere koymayı severler bebeklikten kalma bir şeydir bu ayrıca kalp atış seslerini duymaya çalışıyor olabilir
benim 12 yaşındaki kardeş robloxta kız tavlıyor +18 şeyler izliyor normal bence :D
Güzelce uyarabilirsin buraya dokunmak yasak ya da ayıp diyebilirsin şimdiden öğrensin ki ileride de her gördüğü göğüse el atmasın 👍
Çocuk 2 - 3 sene emdi onlardan şimdi etkisinden hala kurtulamamış olabilir :)
ya 5 yasındakı cocuk ızlese ne bılcek Allah aşkına farklı bısey olarak goruyordur
Ne izlemesi dalgami geciyorsun, tanimaya calisiyordur. Ilgisini cekiyordur. Guzelce izah et.
sürekli telefonla olduğu için öyle düşündüm
Normal Hanımefendi göğüs yumuşaklığı onun dokununca hoşuna gidiyor 6 yaşında bende oyleydim kuzenimin goguslerine dokunurdum
yaşını almış bir kadın olarak bunu mu soruyosn gerçekten
Hayır senin bastırılmış cinsel dürtülerin göğüsüne en ufak temasta harekete geçtiğinden boyle düşünüyorsun
Yeen az emmemiş o memelerin aynısından onun için canı yine çekiyordur zavalının
Süt emdiği için olabilir mi acaba...
4-5 yaşında süt emmiyor biraz dikkatli oku
hadi ordan deli
Yok yumusak ya o yuzden dikkatini cekiyordur
Vücutları tanımaya başladığı için yapıyor olabilir
Muhtemelen babasindan. grdu
Ya abartma be ufacik cocuk ne anlar 😂
Göğüslerin iriyse dikkatini çekiyordur
Göğüs hastalığı vardır belkı. 😅
Besin kaynağı olarak görüyordur o yaşta
Zevkli kerata 😀😀😀😀