Çocuk & Ebeveyn Bebeklerde baş çevresi ölçüsünün önemini biliyormusunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni doğan bebeklerin %97 sinin baş çevresi 33 ila 37 cm arasındadır.Aylık yapılan ölçümlerde 2 cm civarı büyüme normal kabul edilir, fazlası veya eksiği doktor kontrolü gerektirir. Bebeklerde baş çevresi ölçüsünün önemini biliyormusunuz? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl 3 lü tarama testi vb. Baş çevresise dauwm sendromuyla ilgiliydi dimi dostum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hidrosefali veya erken kapanması gibi riskler açısından düzenli kontrol önemli Yorumla
BirMelek1 Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Fazla olursa sezeryane musade edilir :D normal. olabilemez 1 0 Yorumla
Jassmenn Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Evet biliyorum. :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aksini beklemezdim zaten😊 Yorumla Jassmenn +1 yıl :D :D :D Yorumla
KışGüneşim__ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Evet aylık kontroller ihmal edilmemeli. 1 0 Yorumla
NetworkLeak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Her kontrol öncesinde ölçüyorlar zaten. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar