keşke annem sag olsaydıda 1975 tegögüskanserinde hakkı rahmete kavuştu 43 senedir anne hasretligi yşıyorum allah sag olanlarahayırlı bereketli ömürler versin hicretedenlerede rahmet eylesin o h hicret ettikte sonra betimiz bereketimiz kalmadı evimizin diregiymişti şu yaşta halaarıyoruzannenin kokusunu sıcaklıgıgı allah rızası için annesi sag olanlar benin için ellerinden öpsünler kucaklasınlar koklasınlar allah onlardan raı olsun dünyanın kutsallarıdıranneler hepsinin ayrı ayrı ellerinden öperim dualarımdalartüm anneler efendim.
dfsgdfgdfg! Karikatür şahaneymiş :D Bana dün oğlum bir şey yaparken dedi, ben bunu kendim yapabilirim çünkü büyüdüm. Evet haklısın dedim :) Biz anneler farkında olmasak da büyüyorlar. Bazen hatırlatılmamız gerekmesi bizi kötü ebeveyn yapar mı?
17 yaşında ayrıldım evden annem en son bıraktığımda hala apoletlerini utuluyordu babam salonda resmi gazeteyi okuyordu sanki annem adalet bakanı babam başbakan mk neden gittin demediler neden sormadınız dedim sana güvendiğimiz için dediler doğrudur yaşım 22 kıdemli bir memurum ev almak yerine bina aldım ve 5 yıla sığmayacak çok şey sığdırdım haklilarmi? Gitme nereye gidiyorsun demelerini isterdim bence ben kaybettim ama kazanacağıma inanıyorum...
anneler ıcın ozellıkle babalar bırazdaha gun yuzuyle goruyolar bence, sonucta annelık ve o hep sızden yasca buyuk oldugundan buyuttugunden ıc gudusel olarak davranıyor..
En İyi Cevaplar