Anne olmayı muhakkak her kadın ister. Annelik zaten çok çok güzel bir duygu. Ben bunu daha anne olmadan söylüyorum ama çevremde anne olan herkes bunu söylüyor. Anne olsaydım annem gibi anne olmak isterdim
Elimden geldiğince iyi annelik yapmaya çalışıyorum. Mükemmel olmak gibi bir amacım yok ya da son raddesine kadar fedakar. Elimden geldiğince onlara doğruyu gösteren , iyi bir birey olmaları için yol gösteren normal bir anne olmak için çabalıyorum.
İki senedir evliyim istemiyordum ama şu son zamanlarda içime bebek özlemi doğdu çocuk istemeye başladım kaygılarım olduğu için yine korunuyoruz yani bu hissiyat nasıl gider bilmiyorum ama ilerde iyi bir anne olacağımı da biliyorum.
Doğum zaten ayrı bir zor ama onu geçtim. bir kere çocuğun oluyor en az 20 yaşına kadar seninle. her şeyi ogretcen. yanlis bir şey yapsan çocukluk psikolojisi zarar görebilir. bir canın sıkıldı gideyim gezeyim diyemezsin hep geride koruman, bakman gereken biri var. surekli ilgilencen. okumasi, büyümesi öğrenmesi her şeyi ayrı zor. gercekten anlamaya çalışıyorum ama yaşıtlarında bir çocuğum olsun hevesi var bunun hevesi niye olur ki? 30 yaş ve üzerini hadi anlarım yine ama diğerleri.. Bir insan niye çocuğum olsun der ki