Mucizeyi beğenmeyen arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim😉😊
Arkadaşlar şimdi mucize diye isim var mı olurmuu?
Mucizeyi beğenmeyen arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim😉😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayırlı olsun bebeğiniz. Aklıma nedense Müjde veya Sevinç geldi sanki daha mı güzel?
Mucize çok kullanışlı bir isim olmaz bence
mucize diye isim sanki olmaz gibi ama o anlamı taşıyan isimlere yönelebilirsin
simay olabilir berfin olabilir
rica ederim allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah
inşallah
Sacmalama
Cevap
10Cevap
Cocugun hayatini etkileyecek karar. Tuhaf bir isim olur bence sena sude hande gibi hos isimler varken "mucize" garip geliyor kulaga..
sinemyis :) bu arada mucizem olursa evet cok guzel :)
Mucize isim gibi gelmiyor feminen hiç gelmiyor kulağa eğer bir kızım olsaydı adını elisa koyardım
Hazır bilmiyorum çocukların geleceğini düşünüp te isim konulması gerekiyor. Isminden nefret etmesin bnce. Ileri de çok değiştirenleri tanıyorum
Güzel, Allah analı babalı büyütsün gözün aydın. ☺
Mucize bence çok güzel bir isim
insan daha anlamlı güzel isimler de koyabilir. sen bilirsin tabi öneri sadece
şöyle bir durum var. insan islama inanıyorsa daha anlamlı güzel isimler koyabilir. ya da sosyal yaşıyorsa sosyal bir isim düşünür. digerleri banal gelir. daha dogrusu nasıl yaşıyorsa öyle inanır nasıl inanıyorsa da öyle yaşar. öyle düşünüp öyle bir isim yakıştırır kendince. bilmiyom anlatabildim mi ne demek istedigimi
Mucize Nedir?: Sözlükte “insanı aciz bırakan, olağan üstü, garip tuhaf şey” manalarına gelen mucize, terim olarak “yüce Allah’ın, peygamberlik iddiasında bulunan peygamberini doğrulamak desteklemek için yarattığı, insanların aynısını getirmekten aciz kaldığı olağanüstü olay” diye tanımlanır. Mucizenin önemi, pozitif bilimlerle açıklanamaz. Aksi durumda mucize olmaktan çıkar olağan bir şey olurdu.
Mucize, peygamber olan kişinin, akılların alamayacağı olayı Allah’ın kudreti ile göstermeyi başarmasıdır. Kur’an’da mucize yerine ayet, beyyine burhan kavramları kullanılır.
Gözünaydın ama kötü olur bence hediye koy bari o daha iyi
Olur da alay konusu olur
olamaz.
Nisan
Aleyna
Jasmin
bunlarıda düşün
Gayet güzell
Mucize olmaz ya
Saçma değil mi biraz
ya olurda hos durmaz bence
Bence güzel
Melisa koy
olur niye olmasın
degisik
mahsun kırmızıgül
Puhahajajaj
Daha neler🙄
Belinay ne yav. Kocan da izin verdi böyle isim vermene?
Şinanay gibi duruyor. Beğenilecek tarafı yok. Düşünsene torunları Belinay nine diyecek😀
Onlar zaten yaşamıyorlar. Anne babanın suçu işte😑
Pelin su
Remziye su
Bir içim su
İçim dışım su 😂
Tamam ismiyle hitap etmiyorum diyelim. Ahrette meleklerin çağırdığını düşün : Melek ismi gördüğü gibi kin besler kadıncağıza 😀
Bak o süper. Kızgınlığı geçti bak😀 hayır yani ona kin güdünce direk ben suçsuzum annem koymuş derse saol döner melekler😂
😂😂
Resul koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar