Kızlar, Kaynanamı doğumumda istemiyorum?

3 ay sonra Doğuma gideceğim. Ben kendi annemin gelmesini istiyorum kaynanamın yanında olması zarardan başka bişi olmicak çünkü. Hamileliğim boyunca torunları için tek bişey yapmadılar 1 ay önce battaniye resmi yolladım bunu yaptır diye her aradığında onu yaptırıyimmi diye soruyor bir battaniyeyi bile yapmıyor yani torununa kaynatam desem yine aynısı herşeye parası var gözümüzün önünde mutvağını yeniledi ama torununa gelince parası yok oluyo ve sonuç olarak yine ilk torunları olmasına rağmen ufacık bir heves heyecan yok. Şimdi bütün bunlara ramen kaynanamın doğuma gelip çok değer vermiş gibi başköşede oturup herşeyime karışmasını istemiyorum. Hem o dönemler annem bana daha iyi gelir daha rahat olurum. Şimdi kaynanama ne şekilde gelmesini istemediğimi 40ım çıkınca gelmesini doğumda lohusalık dönemimde gelmemesini söylicem? eşimde söyle ama şu an çok erken doğum yaklaşınca söyle diyor ama aklım kemiriyo düşündükce kendi kendimi yiyorum istemiyorum gelmesini tecrübeliler var mı siz ne yaptınız ne dediniz neyi bahane ettinizzzz
Kızlar, Kaynanamı doğumumda istemiyorum?