Kayinvalidem kizimin ustune cok dusuyor. Bundan rahatsiz oluyorum ne yapmaliyim?

Merhaba, kizim 1 yasinda. Kayinvalidem haftada bir bize gormeye geliyor ya da biz gidiyoruz. Surekli kucaginda "birak emeklesin kendisi oynasin" diyorum. "Her zaman gormuyorum ondan aliyorum" diyor. Kizimin eline oyuncak disinda seyler veriyor oynasin diye. "Anne, verme agzina alir" diyorum. "Ben yanindayim birsey olmaz diyor" Bir gun bize geldi kizim o sirada agliyordu cocuga hemen "anne sana kizdi mi? Kustun mu Anne'ye sen" diyor. Anlayacaginiz simdiden cocuguma boyle alinmayi, darilmayi ogretiyor. Sizce ne yapmaliyim?
Birkac ay sonra ise basliycam ve bize yakin oturdugu icin kizima kayinvalidem bizim evde bakacak. Tek korkum babanesine duskun olmasi ve ananesinden daha fazla sevmesi. Kayinvalidem aslinda iyi biri ama "davulun sesi uzaktan hosgelir" gibi davranislari beni cok sinir ediyor. Belki sacma bir soru ama kizima kayinvalidemin bakicak olmasi, ananesinden daha fazla sevmesine neden olur mu?
Kayinvalidem kizimin ustune cok dusuyor. Bundan rahatsiz oluyorum ne yapmaliyim?