Çocuk & Ebeveyn Annelere Ne denir? scil63 Takip Et Master Yaş: 62 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annelerimizi nasıl görüyoruz, Gerçek , birazda gülümsemek geliyor ama; Annelere Ne denir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Derin_Yıldız Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Bu evden ayrilmak hatta sehirden ayrilmak istiyorum cnk mezuna kalmisti 19 yasindaydi ve yeni sistem sayesinde de bir boka kafayi veremiyordu calisamiyordu yani allah belasini vermisti. Bari sehri değişseydi be kafa dinleseydi... Daha yaziyim mi 0 0 Yorumla
Kaiken79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 46% +1 yıl Sen haklıydın ve seni kaybetmek istemiyorum 1 1 Yorumla Kaiken79 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Rogenbogen Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Annem hayattaki her şeyden çok değer verdiğim biri ve ölümde bir gerçek malesef :/ 0 0 Yorumla
Cansel_ltnbs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl " Anne bugün ne yicez? " bnim ençok kullandığım cümle bu galiba 🙈 1 0 Yorumla
füruzann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Gerçek bir anneyse eğer melektir. 1 3 Yorumla scil63 +1 yıl annelerin Gerçek olmama ihtimali var mı acaba? Yorumla füruzann +1 yıl Var. Yorumla scil63 +1 yıl anne Değildir O zaman o Yorumla
Prettygirllx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Böyle duygu yüklü bir soruya annemi seviyorum 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı. Annesine göre değişir... 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 482 cevap paylaştı. Anne candır 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar