Ben mesela "Anne olunca anlarsın!" sözünü çok duyardım anne olunca da anladım. 😊😊

Yooo yine aynı cahillikleri devam ediyor. Küçükken kitap okumuyorum diye dayak yiyordum şimdi kitap okuyorum diye küfür yiyorum. Bilimsel dergiler kitaplar sadece elbise dolabının üzerinde olması gerekiyormuş çalışma masam çöpe atıldı. Sığıntı gibi yaşıyorum hâlâ 😀
İşk sigaramı yakalafığında babamın sözü şuydu.
Bende içiyorum bu zıkkımı sağlığı bir taraftan parası diğer taraftan. Siz yolun başındayken içmeyin.
Sağlık sizin o hep sizden gidiyor ama bugün benim paramla içersiniz yarın anlarsınız demişti.
Güzel laf etmiş ama
Ne güzel 😊
bir suru sey oldu tabi :D hep merak ederdim anne babalar genellikle buyukler neden cocuklarin eglenceli buldugu.. mutlu oldugu seylerden onlar neden mutlu olmaz heyecanlaanmaz ve onlara siradan gelir diye :D
şu an bunları çok yaşıyorum ben akşama kadar bıkmadan evcilik oynamak istiyor meğer ne kadar sıkıcı bir oyunmuş 😄
Aynen 😄
Kızların evcilik oyununu bozmak çok eğlenceliydi ama😂😂
@NesliTükenmişErkek benim bir arkadaşım vardı hep beraber evcilik oynardık 😄 yanlış anlaşılmasın he adam evlendi çoluk çocuk sahibi şimdi 😄
Tuti-iMucize iyi güzelde bunu neden anlattın şimdi😄
@DuNNO hmm🤔 şimdi anlaşıldı senin neden böyle olduğun😅o yuzden allahlıksın demekki😅
@NesliTükenmişErkek ne bileyim ben kızların evcilik oyununu bozuyormuşsun ya ordan geldi aklıma 😄😄
Hmm anladım😊verilmek istenen mesaj yerine ulaştı😄
@NesliTükenmişErkek iyi bari boşa gitmedi 😄
😄😄
Annem küçükken seni bu huysuzlukla kimse almaz derdi haklıymış ya kız :D
😄😄
Cevap
21Cevap
Ayağına terlik giy karnın ağrır derdi , harbiden ağrırdı kuzu :D babam paşamdı zaten benim o ne dese doğruydu zaten balım <3
Oyy babasının kızı 🤗
Evet balım yaaaa babamın kızıyım ben elhamdülillah :-)
Maşallah size 😊
Kuzum babam vefat edeli 16 yıl oldu <3
Mekanı cennet olsun inşallah ❤
Aminn kuzum Allah razı olsun <3
Annem küçükken hep kimseye güvenme üzülürsün derdi, o zamanlar anlam veremiyodum sonuçta insanlara güvenmek güzel bişey niye üzüleyim ki mantığı.
Büyüdükçe farkına vardım, annem başından beri haklıymış.
bazen televızyonu yakından ızlıyor kızım ama bır kac dakıkalıgına ses etmıyorum cunku zevklı olduğunu bılıyorum ((: bıraz tersten gırdım olaya
Anladım ben 😊
Tabi ki küçüken buyuklerimizin söyledikleri vız gelirken buyunce canımiz cız diye yanınca haklı olduklarını
evet var oku demislerdi okuyamadim ozaman hak vermistim bari liseyi ya da ortaokuly bitir demislerdi ilk okulu bitirdik
Hayır ne yazık ki olmadı. Tam tersi evet haklıymışım dediklerim oldu...
Öyle değilde ;derlerdi ki evlenince görürüz sen gördüler onlar da bende:))
çocukluktan beri zekiyim ben leb demeden leblebiyi anlardım:))
Evet bana birak şu bilgisayarı ders çalış derlerdo ben çalışmadım 12. sinifa gelince anladim gec oldu biraz ama hakliymislar
Hiç olmadı
Hep çok mantıklı bir çocuktum
Biraz ego bırakayım şu köşeye
Ohhh
Hayır , çünkü hep ben haklı çıktım.
Vaayyy 😊
şu an aklımda yok ama anne olunca neyi anladın? 😂
Herşeyi canım
Henüz o kadar büyüyemedim sanırım.
Hiç olmadı ama tam tersi çok oldu.
Hayır ben her zaman haklıydım.
Babamın değilde annemin olmuştur
haksız oldukları şeyler daha çok bence. :)
yokk// genelde kendi tecrubelerimmm
Seni leylekler getirdi sözünün masumluğuu
Ailem baskıcı herhalde çocuğum olsa bend
Bende olurum diye düşünüyorum 🤔
ben hala anlamadım =))
Eve geç gelmeme durumları
Annem hep haklıydı. Kocaman bir yüreği vardı
Her ikisinin dedigi de oldu
Bir çok konuda annemler haklıymış
Evet, oldu.
oldu
Olmadı
Olmadı
onlar hep haklı! Haksız çıktıklarında bile!
Hemde nasil
Basa gelmeden anlasilmiyo
Yoo olmadı
Yes.
Karikatür güzel
Oldu, oluyor
Hayır.
Yok olmadı
evet
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar