1) Yeşil çay icmeyeceksin. 2) saçını boyatmayacan 3) Mimoset tek yoldasin -TYLHOT falan unut yani 4 ) Kahvaltı düzgün yap 5) Hastalara çocuğun olsa yaklaşma 6) Az pişmiş hiç bir et ve süt ürününü kullanma. 7) Ultrason a sık sık girme 8 ) Pisikolojini etkileyecek HABER muhabbetlerden UZAK DUR. (Bu da kocan için. )😂😂
Bitkilerden medet umarken, dikkat et bebeğin zarar görmesin. Doktoruna danışmadan bilmediğin bir şey uygulama. Hamile değilken kullandığın bitkiler, hamileyken kullandığında farklı sonuçlar doğurabilir.. Kulaktan dolma bilgilerle bebeğinin ve kendi sağlığını tehlikeye atma! Doktorunla iletişime geç en doğrusunu o sana söyleyecektir...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ıhlamur ama abartmadan bitki çaylarıda fazla içildiğinde hamileliğe zarar vere bilir, mentollü viks türü kremlerden bir mendile sür yakınında bir yerlerde dursun nefesini açar, bol su, tuzlu suyla burun ve boğazına gargara yapa bilirsin boğazda faranjit tarzı bir tahrişvarsa iyi gelir
Naneli ve limonlu bitki çayları iç. Yavaş yavaş oraları yumuşatır ve balgamı söker atar. Özellikle kışın soğuklar başlayınca her gün 2-3 bardak bitki çayı içerim. Sen de doktorlara danış, hamileliğine bitki çaylarından zarar geleceğini sanmıyorum.
Ya kardeşim saçmalayıp burda sunu bunu ic diyenlere bakma sen karninda bebegin var kimse doktor degil surda adam akilli bir doktora git ne yazacagini bilir zaten onlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Göğüsüne akciğerler boğaza bal sür vr gazete ile ört inan çok işe yarıyo ama hamilelikte sıkıntı olur mu bilemem. Ben küçükken hem ciğerlerimi boğazımı üşütürmüşüm bünye m çok zayıf ilaçlar ağır geliyomus böyle yapıyolarmış hatırlıyorum azçok :)
En İyi Cevaplar