Abigail’i evlatlık edinmek isteyen anne adayı çocuğunu görmek için hastaneye geldiğinde bebeğin yüzünü gördü ve evlat edinmekten hemen vazgeçti. Taşıyıcı annesi Christina Fisher bir daha ondan hiç haber almadı… Floridalı 36 yaşındaki Christina Fisher, hamileliği sırasında işsiz kalmış, karavanda yaşıyordu. Evlat edinecek annenin bu isteğinden vazgeçmesinden dolayı bebeğine bakamayacağından korkuyordu. Ama şirin ufaklığı kucağına aldıktan sonra tüm korkularını unuttu. Abigail, Treacher Collins sendromu adı verilen, yüzün ve kulakların doku ve kemik gelişimini etkileyen bir hastalıkla doğdu.
kaynak :listelist
Bebeğiniz çirkin doğdu diye bebeğinizi reddeder misiniz?
Hayır, asla böyle bir şey yapmam, yapamam.. vicdanım el vermez.. sırf ilerde rahat etsin diye çalışır para kazanırım ve kendisine ev, araba alırdım.. biliyorum çünkü insanlar samimiyetsiz ve görgüsüz. Onun bu dünyada yalnız kalmaması için arkadaş edinmesine yardım ederdim. İlerde rahat etsin diye kendi hayatımdan feragat ederdim evlat bu sonuçta..
Soru mantık hatası gibi geldi eğer çoçuğum güzel değil yani çirkinse ebeveynlerinden kaynaklanıyordur, yani bir erkek olarak baba yakışıklı, evlendiği kadın cirkin ise bu babanın güzelliğe önem vermediğini gösterir.
Evlat ya öyle şey olur mu? Masmavi gözleri olan bir bebeği Allah veriyor o zaman iyi diğer türlü bebeği de Allah veriyor o zaman neden kötü oluyormus (tövbe haşa ) benim canım kanim kime ne?
En İyi Cevaplar