Çocuk & Ebeveyn Bir bebeğiniz olsa ultrason fotoğrafını saklar mısınız? _MünzeviBayan_ Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eski fotoğraflara bakarken birden ultrason fotoğrafları geldi aklıma, keşke ultrasondaki halimin de bir fotoğrafı olsaydı diye düşündüm. 😕😂Özçekimlerinizin bile fotoğraf çıktısını alıp saklıyorken, bebeğinizin ultrason fotoğraflarını saklar mısınız?#P18#MünzeviBayan Bir bebeğiniz olsa ultrason fotoğrafını saklar mısınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kır-gülü Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Elbette hatta albüm yapmak istiyorum ben o ultrason resimlerinden her gitigimde bir resim ve o resmin altina kücük kücük notlar günümün nasil gectigini cocugum ilerde karnimdayken neler yasadigimk okusun bilsin isterim ☺️☺️ 0 2 Yorumla Kır-gülü +1 yıl Tesekürler eig icin 🙂 Yorumla _MünzeviBayan_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
azerikelebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Geleceğin prens adayı benim çocuğum olacakk😉 hatta o resmi çerçeve yaptıracağım.. 0 5 Yorumla Steiner07 +1 yıl Enisteye soyle X ile Y' yi karistirmasin. Sikinti olur yoksa hayallerin acisindan :) Yorumla azerikelebek +1 yıl @Steiner07 ahahah yaa öyle birini aday çok zor istediğim gibi..😂ama eminim ilk çocuğum erkek olacak😂 Yorumla Steiner07 +1 yıl Hmm. Cocuk su an nerede peki? Cok merak ettim 😄 Yorumla azerikelebek +1 yıl @Steiner07 parkta oynuyor dur.. nerden bileyimm😂😂 Yorumla Steiner07 +1 yıl Asfgjskahs Selam soyle :) Yorumla
Croosear Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl tabiki saklarım ama zaman ve teknoloji arasında ki ilişki yüzünden bizim fotoğraflarımızın olmaması gayet doğal 0 0 Yorumla
ekonometrimio Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Annem saklamış, fotoğraf albümümüzde duruyor ultrason görüntülerim.:))Kesinlike ben de saklamak isterim, ileride evlatlarıma gösterebilmek için. 0 0 Yorumla
pimpiriklianne Takip Et Xper 2 Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl biz albüm yaptık😊😊😊güzel bir anı olur gibi sanki😊😊 0 0 Yorumla
Dengesizgirll Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Valla benm bebeklik fotoğrafm yok ultrason saklar mıyım bilmedm 0 0 Yorumla
Blossom_ Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle patiğine kadar saklarım ki ilkokul karnelerım bıle duruyor şu an... 0 0 Yorumla
Nefs_başa-bela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ben kardeşimin ultrasonlarını saklatıyorum anneme :) 1 0 Yorumla
Behemehal Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Benim bebeğim olsa sıçtığı ilk boku saklarım sen ne diyon 0 0 Yorumla
meraklikirpi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl hatira saklamaya bayilirim onu da saklarim tabi ki😊 0 0 Yorumla
MyWorlld Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Nasip olursa, bebeğime dair herşeyi saklamayı düşünüyorum.. 0 0 Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Çerçeveletirim bile fasulyemi :))) 0 0 Yorumla
Sevda87666 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Saklarım yeğenimin fotolarinida saklıyoruz 0 0 Yorumla
TheEdyline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Çerçeveletir duvara asarım ne saklaması 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 417 cevap paylaştı. Saklarim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar