Yadaa gebelik Kesesi? Anne Olan ya da Anlayan Var Mi? İki tane test yaptım pozitif çıktı doktorda tam anlamadı şurası mı acaba falan dedi daha tam belli değil galiba pazartesi tekrar gel dedi
hamilesin kardeşim doktorda onaylayacaktır bak demedi deme bir sağlıkçı olarak söylüyorum hayırlı olsun ilk müjdeyi veren ben oldum bari benim ismimi koyun jonny olsun ismi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Niye Görünmüyo peki. Pek hazırlıklı olduğum söylenemez çocuk büyütmeye bilmiyorum moralim bozuldu
Merhaba bende bugün gittim fakat bende obama var ama doktor dedi bu adet kanaması değil başka bir kanama ben rahimde yuvarlak bisey görüyorum kanamada bar korkuyorum açıkçası acaba başka bisey mı var birde regl olmamama rağmen 12m rahim kalınlığı doktor çok ince olması gerek dedi o yüzden farklı bir kanma dedi hamilelik olabilir mi dedim olabilir dedi birde daha adetime 5 gün vardı yardımı olursanız çok sevinirim 🙏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doktor anlamadıysa biz nasıl anlayalım biraz zaman geçsin tekrar git o zaman iyice belli olur birşey varsa
Idrar testi yaptım şu eczanelerde satılan çubuk var ya. İlişkiden sonra yapmadım bugün yaptım işte adetim üç gün gecikince. Bebek varsa iki üç haftalık falandır sanırım hiç mi belli olmaz bende bişi göremiyorum cidden
Yani şunu söylemeye çalışıyorum. Eşinle sevgilinle artık kimle ise ilişkiye girdin ya hani o ilişkiden 10-15 gün sonra kan testinde 15-20 gün sonra idrar testinde çıkar gebelik.
İki üç hafta mens döneminizden sonraki zaman mı yoksa mens döneminizle birlikte bu zamana kadar olan süre mi onu bilmek lazım. Gecikmeniz 2- 3 hafta ise mens döngünüz 21 günde bir olduğunu kabul edersek 3 hafta da oradan hesaplarsak 6 ya da 7 haftalık gebelik kesesi gözükür hatta kalp atışları bile duyulur. Bu görüntüde bende göremiyorum zaten olduğu yer mm olarak üstünde gözükmesi lazım.
En İyi Cevaplar