Siz hangi marketten alıyorsunuz? En uygun, en ucuz Prima bebek bezi nerede satılıyor? İnternette galiba ama emin olamadım ona da.

Siz hangi marketten alıyorsunuz? En uygun, en ucuz Prima bebek bezi nerede satılıyor? İnternette galiba ama emin olamadım ona da.

Bebeğin için sadece Prima bebek bezi alacaksan o zaman bildiğin ve yakın olan marketlerdeki indirimleri takip etmeni öneriyorum. Bazen öyle indirimler oluyor ki normalinden neredeyse yarı fiyatına kadar düşüyor ve o zamanı değerlendirip fazla fazla almak lazım. Biz de eşimle bu şekilde indirimli bebek bezi alabiliyoruz. Prima bebek bezi fiyatı Migros takip edebilirsin. Belli aylarda özel indirimler yapıyorlar. %40 indirimde yakalayabiliyorsun.
İnternette bebek bezi fiyatları nispeten daha ucuzdur. Hatta Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde büyük indirimler oluyor. Özel günlerde böyle okulların açılışında, yılbaşında veya aklına gelen diğer özel günlerde büyük indirimler oluyor. Sana güvenilir gelen, bildiğin bir internet sitesinden de en ucuz Prima bebek bezini bulup satın alabilirsin. Gerekirse alışveriş sitelerine üye ol, bildirimlerden faydalanıp Prima bebek bezinin ne zaman ucuzladığını anında öğrenebilirsin.

- Hepsiburada sitesinde Prima premıum care bebek bezleri 126'lı olanlar 294 lira. Ama şu an %15 indirim olduğu için ve sepette ekstradan %36 indirim olduğu için fiyatı 159 TL. Bunlar aylı fırsat paketi oluyor. Yani bunlardan toplu alırsan kara geçmiş oluyorsun. Prima bebek bezi indirim kaçırmayın bence.
- Gittigidiyor sitesinde Prima aktif bebek bezi 108 adet bebek bezi 79 TL. Güzel bir indirim var. Bundan alabilirsiniz isterseniz. Prima bebek bezi en ucuz ürünlerinden biridir aktif olanlar.
- n11 sitesinde Prima aktif bebek bezleri 90 adet olanlar 60 TL. Yani bunu alacağınıza 108 adet olanları alırsanız daha karlı oluyorsunuz. Siz bilirsiniz yine de.
- Amazon sitesinde Prima aktif bebek 116 adet olanlar şu an 130 TL. Adet sayısına bakarsak çok uyguna denk geliyor. Zaten Prima çok yüksek indirimler yapan bir marka değil. En fazla bu kadar indirim yakalayabilirsiniz.

getir uygulamasını indirin telefonunuza istanbul'da dağıtım sınırları içindeyseniz ilk alışverişe 20 liraya 40 lira kampanyası var yani 20 tl indirim ikincisine de aynı kampanya geçerli 3 ncüde 30 liraya 10 lira hediye çeki sonra 100 liraya 20 lira vs diye kampanyalar var sizden ve eşinizden ayrı ayrı kullanarak bebek büyüyene kadar biraz tasarruf etmiş olabilirsiniz bu firmada motor kurye olarak çalışıyorum ama amacım reklam değil aile ekonominize katkısı olsun indirimlerin
Genelde marketlerde çok indirimli olmaz bebek bezleri. İndirime girse bile genelde her market için fiyatlar aynıdır. Bebek bezini internetten almanı öneririm. İnternet sitelerinde sürekli indirim oluyor. Ben de Prima kullanırdım oğluma hep internetten alırdım. İndirim dönemlerinde stok yapardım, uzun süre idare ederi stok. Trendyol, Hepsi burada, Gitti Gidiyor gibi sitelere bakabilirsin.
İnternetten aldığım oluyordu. N11, gittigidiyor, hepsiburada sitelerinde araştırın. Bez ve ıslak mendil daha uygun olabiliyor
Marketler için teline indir. Ben indirdim o gün ne indirimdeyse takip ediyorum. Ama genelde a101 bim ve gri marketleri ucuz.
Cevap
21Cevap
A101 ve sok kampanyalari oluyor takip edip stok yapabilirsiniz bu hafta şok da kampanyası vardı sanırım
Bebek bezındeki 3 liralık indirimide market market arayan tipler çocuk yapmasın bir zahmet.
Evlat bu , oyuncak ayı değil.
market indirimlerini takip etmek gerekiyor. şu an carrefoursa bebek ürünlerinde harika bi indirim yapmış. sadece bez değil mamalara da bakın bence
Aktüel ürünler diye teline indir. Ben oradan kontrol ediyorum.
Benim arkadaşlarım hepsiburada. com u falan takip ediyor indirimleri sık sık.
CarrefourSa larda güzel indirenler oluyor bebek bezlerinde
Inşallah bir gün bende böyle bir arayış içinde olurum
Internette en ucuzu
valla yerel market diyip geçmemek lazım bebek bezleri yerel marketlerde çok daha ucuza denk gelebilirsiniz. Biz çağrı marketten prima aldık carrefour'a migros'a göre çok daha ucuza geldi. Arılac mamayı da ordan alıyoruz
emin olun carfursada 73 li prima 56.90 akyurtta ayni bez 36.90
İlla prima şart değil ki bizim zamanimzda prima vardı ki annem beni hep muşammaba ve ve bezle bagliyordu 😂Prima şart değil bence
@kuzeys hhha😂 şakamı bu
@kuzeys 22😂
@kuzeys tabi ablan olacam lan😂 nasip bir güzellik heytt lan😂
Nasıl bir güzellik anlamadim😂
@kuzeys aşk meşk ile bende tecrubem var ama isim olmaz desem seni ekledim ama aşk meşk ile ilgili değil... Soru sormak falan için değil tamam
Halil pazarlama Halil pazarlama
Halil pazarlama kapınızda
a101 in kendi bezi var vall aprime kadar kaliteli yarı fiyatı ondan al
Nerede yaşıyorsan oranın gross marketlerine git. Mesela Ankara'da gimata git orada ki marketlerden al
ucuzu, cimri gibi siteler üzerinden en ucuz satıcıları görebilirsin.
Bende artık bunları düşünmek istiyorum 😄
Git 101 den al bezleri ucuz güzel yani
Fiyatı uygun marketten toptan alın
Hakmar uygun ve prima almıyorum
İnternetten al bence.
bim dkşxödicfşçdldşdö
Carrefoursa da olur genelde
İnternet sitesinden bak
Molfix tercih ediyoruz biz
İnternetten alıyoruz biz
Gittigidiyor dan alıyorum
Migros genelde prima ile ilgili kampanya yapar.
Annesi bilmiyormu genelde anneler bilir
bence gross tarzı yerler
bim...
primadan:)
Neden prima reklam mı acaba
Bim :)
Tabi Şok😂
bim :Dddd
Netten alıyoruz biz
N11 bakabilrism
Petrol ofisinden?
Kendine mi yoksa bir tanidigina felan mi?
a100.
internetten bak
Ne bilem ben
Şokk
Bim. ASFDSD
Netten
gıda carsisi
Migros
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar