Cuma indirimlerinden bebeğim için uygun ürünler almak istiyorum. Uygun fiyatlı, güvenilir siteler önerir misiniz?

Selam hanımlar bildiğiniz üzere bugün büyük indirimler var bende bebeğimin birkaç alışverişini bu indirimden yapmak istiyorum. Yani toplu alışveriş olamasa bile 1 yerine 2 ürün alabilirim diye düşünüyorum. İlk almam gereken şey bebek bezi ve birkaç oyuncak. Özellikle bebek bezinde güvenilir bir site olmasını istiyorum bebeğim çok alerjik bu yüzden bebem natural markasını kullanıyorum ürünü en uyguna hangi sitede bulabilirim bir iki siteye baktım ama istediğim indirimi göremedim. Bana zahmet olmazsa ürün linki atabilecek olan var mı? Oyuncaklarında yine ahşap gibi malzemelerden olamsı gerekiyor çünkü aljerjik azına falan sokarsa allah korusun yaralar falan döküyor yine hastanelik olmak istemiyoruz bu konuda yardımınızı rica edeceğim. Yavrum kuzum 7 aylık ve erkek ablaları, şimdiden çok sağolun.

Cuma indirimlerinden bebeğim için uygun ürünler almak istiyorum. Uygun fiyatlı, güvenilir siteler önerir misiniz?