Ben prima kullanıyorum oğluma internetten aylık sipariş veriyorum ucuza geliyor bim inkini hesapladik primadan pahalıya geliyor internetten sipariş ver canım
@x-treme defolu bebek bezi dediysek yırtık vs. degil. Önlerinde resimler oluyor biliyorsunuzdur, o resimler yanlış basılmış oluyor mesela. Adamlar da bunları ayırıyor, piyasaya sürmüyor, defolu diyerek daha ucuza satıyor.
yaşlanip altina kacirdiginda umarim torunlarin da sana defolu patlak yirtik yetiskin bezi alirlarda belediye otobyslerinde rezil olursun altina yaparken
@x-treme kaç yaşındasınız siz? Profilinizde 29 yazıyor ama 29 olmadığınıza eminim, 13-14 var mısınız acaba? Defoludan kastımın yırtık olmadığını söyledi, ayrıca bu sadece bir seçenekti, maddi anlamda zor bir durumda olmadıktan sonra kendi çocuklarım için en iyisini yapmaya çalışırım ben; siz beni, çocuklarımı ve torunlarımı dert etmeyin. Kendi durumunuz benden çok daha vahim olacak muhtemelen.
@x-treme hayır, bana yazdıklarını tekrar oku! Ne kadar kaba ve çirkin şeyler söyledin, hatırladın mı? Seninle konuşacak hiçbir şeyim yok benim. İyi akşamlar.
O zmn cvap verme demekki sorunlar aynı hoşgörülü davran lütfen burasi ks sırf muhabbet için değil bilgi edinmek içi var lütfen bırak amacına uygun islesin
En İyi Cevaplar