Bu konuda engin bilgilere sahip arkadaşlardan yardım istiyorum. 1 yaşindaki bebeğe keçi sütü verilir mi?

anne sutu alamayan bebeklere oneriliyo genelde. anne sutune en yakın sut oldugu icin. inek sutu 1 yastan once icirilmiyo , keci sutu 6 aylıkken iciriliyodu sanırım. ama oncelikle cocuk doktoruna danısın mutlaka. alerjisi vs olabilir.
1 yaşında olması şart değil, daha küçükken de verilir. Zaten anne sütüne en yakın keçi sütüdür, emmeyen bebekler için en iyisi yani.
Bildiğim kadarıyla inek sütünün bile belli bir süre sonrasında verilmesi gerek kaldı ki keçi sütü daha ağır bir süttür çevreli bir araştırma gerekiyor
Keçi sütü ile inek sütü arasında pek fark yok bunu dokturumuz özellikle söyledi bizde keçi sütü verelim dediğimizde pek gerek yoktur buna demişti
Cevap
17Cevap
Keçi sütü bildiğim kadarıyla 1 yaşındaki ve altındaki bebeklere verilmez Anne sütü almiyorsa şayet devam sütü verin derim.
Keçi sütünü bizim doktorumuz 6 aydan sonra direk içirin dedi içindikte inek sütünü bir yaşına kadar kesinlikle önermedi
Bilmiyorum ama keçi sütü yarar olarak anne sütünden bir tık aşağıda olan inek sütünden çok daha yararlı bir suttur.
Ben emeklerken inek sütüyle besliyolarmış ve 7 aylıkken yürümeye başlamışım 😂Böyle düşünürsek gayette verilebilir😂Hele keçi sütü en kralı
Verilebilir ama cok fazla verme 😀 yağlı olabiliyor mideyi bozabilir
Evet verilir bence önemli olan organik olması sütün marketten değil.
. keçi sütü anne sütüne en yakın süttür derler. doktora sor.
Sulandırarak ver kanki, saf olanı ağır gelir.. ya da içine iki çay kaşığı hakiki zeytinyağı koy öyle ver...
verilir ayrıca anne sütüne en yakın süt keçiye aittir
eşek sütü olmasın o?
Hayır
keçi sütü biraz ağır olur ama bir miktar su karıştırarak verebilirsin
en sağlıklısıdr.
şahsen biz 6. aydan sonra başladık ve 1 yıl dvm ettik
Keçi sütü anne sütüne en yakın süt özelliğini taşıyor. Gayet tabi verilebilir
Bir yaşında daha anne sütü içmesi gerek cocuğun ama takviye olarak verile bilir
Ben 2 aylıkken inek sütü içmişim bişey olmamış verilir tahminimce ama uzmana danışsan daha iyi
Hayatım boyunca anne sütü icmedim. Bana bisey olmadi, verilir kardeş
Bir yaşında ki yeğenim emzikle Aslan sütü bile içiyor 🤓
6 aylıktan sonra normal yemeğe geçiyo
Verilebilir anne sütüne en yakin süt keçi sütüdür.
wisky ya da sarap herzaman iyidir
Çocuk doktoruna sormanız gerekiyor
Vermesen daha iyi en iyisi anne sütü
Verilmez mikrop kapabilir
5 aylığa yine verilir
Verilir hayatım hiç çekinme
Verme bence
Özel bakarmısın
Özel kapalı
Yaz hadi
Ordamısın
Verilir