Evcil Hayvanlar Yenidoğan kediye bebek sütü verilir mi? kedicigüzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni doğan kedimiz var annesi deprem nedeniyle vefat etti 2 numara Bebelac devam sütü kediye verilirmi? Yenidoğan kediye bebek sütü verilir mi? Cevapla Bebek Soruları Yenidoğan Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Verilebilir 1 2 Yorumla kedicigüzeli +1 yıl Miktarı hakkında bilgi verebilir misiniz kedicigüzeli +1 yıl Günde kaç defa vermeliyiz
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Baya çok su ile olabilir 1 2 Yorumla kedicigüzeli +1 yıl Tamam teşekkürler 🙏 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Rica ederim Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kediye yağmurlu havada su verilmez. Kediler kaldırılsın. 0 6 Yorumla kedicigüzeli +1 yıl Lütfen sizin gibi kendini çok bilmiş sanan insanlar burada aptalca topluluk yaratmasın oksijen kaybı vicdansız p*slik Yorumla Culdesac +1 yıl Dağdan geldin bağdakini mi kovuyon. Hadi yallah köyüne Yorumla kedicigüzeli +1 yıl Ben burada bilgili insanlar yardımcı olsun diye paylaşım yapıyorum sizin yaptığınız ise absürtlükten başka bir şey değil bu arada köylüyüm insan geldiği yerden utanmaz Yorumla Culdesac +1 yıl En bilgili insan yorum yaptı zaten. Ağlama. Yorumla kedicigüzeli +1 yıl Belli oluyor 😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Hadi canım kendi yavrularının kafasını yiyen hayvanı sevmeye devam. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Verilebilir
Miktarı hakkında bilgi verebilir misiniz
Günde kaç defa vermeliyiz
Baya çok su ile olabilir
Tamam teşekkürler 🙏
Rica ederim
Kediye yağmurlu havada su verilmez. Kediler kaldırılsın.
Lütfen sizin gibi kendini çok bilmiş sanan insanlar burada aptalca topluluk yaratmasın oksijen kaybı vicdansız p*slik
Dağdan geldin bağdakini mi kovuyon. Hadi yallah köyüne
Ben burada bilgili insanlar yardımcı olsun diye paylaşım yapıyorum sizin yaptığınız ise absürtlükten başka bir şey değil bu arada köylüyüm insan geldiği yerden utanmaz
En bilgili insan yorum yaptı zaten. Ağlama.
Belli oluyor 😂
Hadi canım kendi yavrularının kafasını yiyen hayvanı sevmeye devam.