Benim kızımın adı 'Elis' olacak anlamı ise 'Hoş kokulu çiçek demek' Yanına ikinci bir isim olarak 'Elis Liya ya da Elis Lena' düşünüyorum ya da babası koyar ikinci ismini :) Peki siz ne düşünüyorsunuz 🤔 Rabbim herkese nasip etsin inşallah :)
Mısra hoşuma gidiyor, ilkokul 3 de iken sınıfımıza gelen kızın ismi hep ilgimi çekti bir ukde olarak kaldı bende, ama illa bu olacak diyemem çün ki müstakbel eş adayımın da fikri önemli!!! :) sen niye hemen emrivaki elis olacak dedin? eş cağızın fikrini almayacakmısın :)
Lina : Sevecen, yumuşak hisli. Hurma ağacının filizi Suden : Peygamber efendimizin cennette en çok sevdiği ağacın ismi. bu iki isim aklımda hayırlısı tabi eşiminde fikri önemli?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Baba en son karari verecek kisidir kizimin isimine karar vermeden once esimle ve aile buyuklerimle danisirim. Ilk once annelik veya babalik nedir onu bir kere anlamali insan. Sende haklisin tabi daha 18 yasinda bir kizsin gayet normal bunlari bilememen. Kendine konusacak kisiler bulmussun hemen bak cok guzel sevindim senin adina 👍 birde koruyorlar seni 😂😂 eksiyi basip direkt engelle lutfen, ben engellemiyorum bunda sonra susma hakkimi kullaniyorum. 😊
En İyi Cevaplar