+1 yıl.
Kanunlarımızda bunun maddesi "aile düzenine karşı suçlar" bölümünde mevcut olup aşağıdaki gibi düzenlenmiştir.
"Aile hukukundan doğan yükümlülüğün ihlali" başlığını taşır:
Madde 233
(1) aile hukukundan doğan bakım, eğitim veya destek olma yükümlülüğünü yerine getirmeyen kişi, şikayet üzerine, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) hamile olduğunu bildiği eşini veya sürekli birlikte yaşadığı ve kendisinden gebe kalmış bulunduğunu bildiği evli olmayan bir kadını çaresiz durumda terk eden kimseye, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
(3) velayet hakları kaldırılmış olsa da, itiyadi sarhoşluk, uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin kullanılması ya da onur kırıcı tavır ve hareketlerin sonucu maddi ve manevi özen noksanlığı nedeniyle çocuklarının ahlak, güvenlik ve sağlığını ağır şekilde tehlikeye sokan ana veya baba, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Görüldüğü gibi madde evli - sevgili ayrımı (?) yapmamaktadır.
Ayrıca amaç aile hukukundan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamaktır, evlilik dışı ilişkilerde madur olan tarafın genellikle kadın olduğunu söylemek sanırız sosyolojik bir araştırma gerektirmez. hal böyle olunca ister istemez kadını korumaya yönelik düzenlemelere çeşitli kanunlarda yer vermek gerekmiştir.
Bu da bunlardan birisidir.
Maddenin gerekçelerini de iletebilirim isterseniz.
.54 Yorumla
Soran+1 yılallah raz olsun kardes bu mübarek ayda olur iletirsen çok sevinirim
- +1 yıl
.
"Maddenin birinci fıkrasında, aile hukukundan doğan bakım, eğitim veya destek olma yükümlülüğünü yerine getirilmemesi, suç olarak tanımlanmıştır.
Bu suçun oluşması için terk olgusunun gerçekleşmemesi gerekir.
Aksi takdirde, terk suçu oluşur.
Aile hukukundan kaynaklanan bakım, eğitim veya destek olma yükümlülüğünün kapsamını, türk medeni kanunu hükümlerine göre belirlemek gerekir.
Bu suçtan dolayı soruşturma ve kovuşturma yapılması, şikâyete tabi tutulmuştur.
Maddenin ikinci fıkrasında ise, evli olsun veya olmasın gebe olan eşini veya sürekli birlikte yaşadığı ve kendisinden gebe kalmış kadını çaresiz durumda terk eden yani ona her türlü yardımı yapmaksızın ortada bırakan kişi cezalandırılmaktadır.
Üçüncü fıkra, doktrinde manevî terk olarak tanımlanan ailenin terki suçunu cezalandırmaktadır.
Suç, itiyadî sarhoşluk, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma ya da onur kırıcı yaşayış tarzı nedeni ile özen noksanı veya kusurundan dolayı çocukların- - +1 yıl
Ahlâk, güvenlik ve sağlıklarının ağır şekilde tehlikeyle karşı karşıya kalmasına neden olmaktır."
Soran+1 yılsagol
En İyi Cevaplar
+1 yılbunu sevgilinle konusup bir an önce evlenmelisin?
hata olmus bitmis yapacack bir sey yok.
olmadı erkek tarafının büyüğü olan annesine durumu söylemeli ki ona göre bir an önce evlenmelisin yoksa daha büyük sıkıntı olur.
kaç aylık oldu?05 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim sevgilime ama kaçip gitti oda benim gibi annesi turk babasi yabanci 6 aylik?
- +1 yıl
kolaymı öyle bırakıp gitmek yaparken düsünecekti onu. bilmuiyorum yaslarınız kaç ama o kadar kolay olmaz bırakmak. anladığı dilden konusmak gerek sanırım onun
Soran+1 yılkolaymis bak birakip gitti bizi allahin cezasi bende hata yaptim bende hamile kaldim ya ben onun canini kanini tasiyorum karnimda daha dogumamis cocugunu tasiyorum allah kahretsin onu ama bir yandan mutluyum 18 yasinda anne oluyorum bir yandan mutsuzum kizim babasiz buyucek allahim ben napicam bilmiyorum ya offf 6 aylik hamileyim
- +1 yıl
yasın 18 ise küçük yasta sana bunu yaptığı için bence git sikayetci ol bırakmayı görsün o. mesaj atarmısın bana
Soran+1 yıltakip istegi attim kabul et sen bana mesaj at
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakamayacaksan doğurduktan sonra cami avlusu yerine çocuk esirgeme kurumuna falan ver. Salak salak iş yapmayın. Hele bazıları öldürüo falan bak sakın ha taşıyamayacağınız yükleri taşımayın arkadaşım bir bok yaptıysan arkasında duracaksın. O çocuğa sakın zarar verim deme bak sakın. Yemin ediorum ben bulurum seni!!!
13 Yorumla
Soran+1 yılsen manyak be? ben bebegime niye zarar verim ben deli miyim abi allah allah sen git ona çevrene söyle ha bu arada beni bok bulursun ama sorun o degil sen bana katilmisim ya da bebegime zarar vericekmisim gibi konusuyorsun ya allah allah
Soran+1 yılsen nekadar kötü bir insansin ben cocuguma niye kiyim ya benim evim arabam var cok sukur
Cevap sahibi+1 yılO zaman burda vik vikleyeceğine git ailenle konuş bu durumu çöz. Söz konusu bir insanın hayatı artık
Ya yargılama diyorsun ama hamile kalmayı nasıl beceriyorsunuz Allah aşkına yazık günah o bebeğe ya
03 Yorumla
Soran+1 yılyazik gunah degil ben burdayim sadece babasi yok bizi birakip gitti benim maddi yönden sikintim yok sadece aileme nasil söylerim o kadar
Soran+1 yılbiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılevleniceksiniz başka yolumu kalmış bunu seninle yaptiysa seni seviyodur zaten ailenede bir şekilde şöyle yapacak hiç bişey yok çünkü ortada bir bebek var bide kaç yasindasin?
16 Yorumla
Soran+1 yılevlenirdimde hamile oldugumu duyunca gitti... 18 yasindayim
Soran+1 yıl@elpatron01 pfff
Soran+1 yıl@scil63 evet ama 18 vallah
Soran+1 yıl@scil63 ola bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler niye böyle zoru görünce kaciyor ya? Korkaklar Erkeklerin yüz karasi. Eger uzaklarda arkadasin varsa onun yanina git calisma bahanesiyle eger ailen bu durumu hos karsilamayacaksa. ya da güvendigin bir erkek arkadasin varsa evlenin.
14 Yorumla
Soran+1 yılarkadasima gitmesine giderimde bebek dogunca napicam? ne dicem onlara?
Cevap sahibi+1 yılsöylemek zorundasin
Soran+1 yılbebek doguduktan sonra mi önce mi?
Cevap sahibi+1 yılAilenin tepkisi sen daha iyi bilirsin önce mi sonra mi daha iyi olur
+1 yıldogurmak zorundasin dogmamis ir bebegn katilimi olcaksin
05 Yorumla
Soran+1 yılniye katil olim ben ya ona kiyar miyim benim canimdan bir parça onu simdiden cok seviyorum onu hissediyorum
- +1 yıl
ayy ne guzeel ben aldirmak istedigini dusundum. 😊 nsil bir his peki
Soran+1 yılniye aldirim ki bebegimi ben canimdan bir parça bana özelden mesaj at
- +1 yıl
gizlisin takip at bende yazayim
Soran+1 yılattim canim
+1 yılgöstermelik evlenin yapamıyorsanız bir süre sonra boşanırsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaçti gitti
- +1 yıl
doğur o zaman canım yapacak bir şey yok. ailen seni ya böyle kabul eder ya da evden atar. tek başına mücadele edersin.
Evlenin yıldırım nikahı falan, verin ailelerinizin kucağına torunlarını bişey demezler.
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle demesi kolay
Soran+1 yılhaklisin...
Soran+1 yılhaklisin kardes
+1 yılSevgiline söylesene bakacak olan sensin, büyütecek olanda. Biz ne tür bir akıl verebiliriz ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum sen benim yerimde olsan napardin?
- +1 yıl
Sevgilinle bu durumu konuştun mu? Konuşmadıysan önce onunla konuş. Ailen nasıl bir aile bunu öğrenseler senide çocuğunu da kabullenirler mi? Yanında olacaklarsa tereddüt etme doğur. Çocuğu doğurup doğurmamayı düşünürken kendi isteğini değil çocuğunu düşünerek karar ver. Allah korusun sana bir şey olsa çocuğuna ne olur? O yüzden tüm ihtimallerin artı ve eksi yönlerini hesaplayıp hem bebeğin hem kendin için en doğru kararı ver. Umarım hem bebeğin hem senin için hayırlısı olur.
Soran+1 yılcok iyi insansin ailem bilmiyorum ki ama büyük ihtimal beni reddeler ozaman naparim evet önce bebegimi düsünmeme lazim sevgigilme dedim istemedi bebegi beni rahat birak birseyler dedi gitti birdaha aramadi sormadi
- +1 yıl
Sevgilin öylece kurtulamaz. Bu çocuğu tek başına yapmadın. Çocuğun babası olduğu için çocuğa soyadını vermek ve bakımı karşılamak zorunda. Bunu mahkeme yoluyla sağlayabilirsin ama tabi ekonomik özgürlüğün varsa.
Soran+1 yılekonomik yoldan sorun yok ama nasil yarim bana bir abi bir liste yolladi allah raz olsun onu incelemem lazim
+1 yılallah aklına şimdimi geldi allah aşkına diyon o halti yerken düşünecektin bana hava hoş
246 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle sana hava hos bana degil ama
- +1 yıl
yapmadan düşünecektin daha 18 'in sen hayatını kararttın yanlış yaptın
Soran+1 yılnasil biliyorsun 18 yasinda oldugumu?
- +1 yıl
ben bilirim
Soran+1 yılbelki 25 yasindayim nerden biliyorsun?
- +1 yıl
boşver
Soran+1 yılallah için söyle
- +1 yıl
neyi
Soran+1 yılyasimi nerden biliyorsun
- +1 yıl
seni tanıyorum çunki =)
- +1 yıl
adınıda söylim istersen
Soran+1 yılöyle mi adim ne?
- +1 yıl
günaydın 1 hafta oldu. d
Soran+1 yılnerden taniyorsun
- +1 yıl
geçti iyi günler
Soran+1 yılgercekten taniyormusun beni?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yıltamam ismim ne? vallah biliyorsan helal olsun ama ben seni çikartamadim yoksa sen eski sevgilimin arkadasimisin? ayaz artur yani eski sevgilim onun arkadasi misin?
Soran+1 yılallah askina ismimi söyle sana herseyi anlati mi
- +1 yıl
tanımıyorum seni
Soran+1 yılhiç gorustuk mu? yani ayaz arturle bilmiyorum soruyorum cikartamadim seni
Soran+1 yılsöyle
- +1 yıl
tanımıyorum seni dedimya
Soran+1 yılniye taniyorum dedin ya
Soran+1 yılsen yasimi biliyorsun ismim yagmurmu? ceyda mi? vallah bunu bil kiyameti koparirim
- +1 yıl
2 side değil. d
Soran+1 yılhangi harfle basliyo ismim?
- +1 yıl
boş ver yeterli
Soran+1 yılsoyle vallah
Soran+1 yılsoylemezsen adam degilsin
- +1 yıl
tanımıyorum dedimya
Soran+1 yıltaniyormusun beni
- +1 yıl
kız sen acaba ne mezunusun
Soran+1 yılüniversite
- +1 yıl
peki söylediklerimi neden anlamıyorsun
Soran+1 yılanliyorum
- +1 yıl
aynı şeyi neden defalarca tekrarlıyorsun
Soran+1 yılne anlamadim
- +1 yıl
1 haftadır aynı şeyi sorup duruyon
Soran+1 yılsana mi
- +1 yıl
evet şakamısın sen yaw
Soran+1 yılne :)
- +1 yıl
allahım ya çıldırıcak bu beni =)
Soran+1 yılanlamadim memo!
- +1 yıl
bana özelden yazsana sen bir
Soran+1 yılarkadas istegi attim kabul et ozel mesaj at bekliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenseniz iyi olur evlenmesenizde ailenle görüş bu DUrumu kabul ederlerse çocuğunu doğur yani bilmiyorum zor bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılcok zor hemde
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin ya da o evli daha ne canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğurmaktan başka çaren yok, ayrıca prezervatifin varlığından haberiniz yok muydu siz iki cahilin neyse doğurup çöplere falan atmada bir halt yediysen arkasında dur bari
12 Yorumla
Soran+1 yılsana mi sorucam böyle akil vericeksen hiç verme daha iyi
Cevap sahibi+1 yılBana da sormuş oldun bu soruyu sorarak bende cevap verdim işine gelmiyorsa soru sorma.
+1 yılNasil fark etmedin 6 ay a kadar adet oldunmu ki hamileyken
03 Yorumla
Soran+1 yıloldum
- +1 yıl
Hmm peki takip at istersen ben saglikciyim bu konuda yardim edebilirim belki
Soran+1 yılmesaj at bana özelden
Gizli Üye(36-45)+1 yılNolur yardım edin akıl verin diyorsun şimdi. Yaparken bu haltı buradakilere sordun mu ben yapıcam dedin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılne?
+1 yılAnne olacaksin baska cevap yok. Ha bari cocukla bir nikah yapta cocuk ortada kalmasin.
01 Yorumla- +1 yıl
Takip atsana burdaki yorumlar psikolojini bozacak bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem sevişiyorsunuz dünya kadar korunma yöntemi var. Kullansaydınız ya bir prezervatif..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
+1 yılSorunu çözebıldınmı yoksa yardımcı olayım yazarsan gecmış olsun sıkıntı yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılcözemedim ve iki gunduk bebegim tekme atmiyor iyice korkuyorum
- +1 yıl
Konuşmak istersen takıp ısteği gonder
Soran+1 yılyok
ne desem ki arkadaşım tek çaren o insanla evlenmektir
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) :)
+1 yıldoguracan napacan baska o cocukta sana bakmak zorunda
06 Yorumla
Soran+1 yılcocuk bana bakmaz ben ona bakicam geri zakali
- +1 yıl
salak o çocuğu kim senle yaptı ise kimden peydahladiysan o sana bakacak
Soran+1 yılbakmiyo
- +1 yıl
kusura bakma ne olursa olsun doguracaksin Allah sana bir can vermiş bu canı senin almaya hakkın yok
Soran+1 yılbiliyorum
- +1 yıl
geçmiş olsun o zaman sana bundan sonra akillanmissjndur saaar
Gizli Üye(36-45)+1 yıldogal yollardan dusurmek istiyo musun fake degilsen yardimci olacam
111 Yorumla- +1 yıl
bir git ya katil
Cevap sahibi+1 yılbunun bu sekilde lanse edilmemesi gerekir islam dinine bagli olabilirsin bayan ama bu kadinin gelecegi en önemlisi hayati daha önemli
Cevap sahibi+1 yılki zaten dogacak çocuk da babasiz kalacak
Soran+1 yılmellllllll mayak iste ya birak konussun
Soran+1 yılbebegim 6 aylik nasil öldürim?
Cevap sahibi+1 yılNasil bir beyin yapin varsa 6 ay sonra anlayabiliyosun hamile oldugunu. ki ayrica aldirmam için cok gec diyosun 2 aylik olsa alacaksin yani demek ki
Önce bir kendini yargila yedigin boku düşün bakim hormonlarina nasil yenik dustugunu
Soran+1 yılanayin ami rahat birak beni sen cok mu namuslusun?
Cevap sahibi+1 yılHem kaşar hem de terbiyesizsin
Soran+1 yılbacım.
Cevap sahibi+1 yılTamam ya gel evlenelim çocugun babasi de ben olurum
- +1 yıl
Adam gibi adam :)
+1 yılMerhaba. Bu altı ay içersinde her ay düzenli ve bir hafta boyunca mı regl oldunuz yoksa lekelenme gibi mi
00 YorumlaNe güzel çocuğunuz olacak işte, sorun ne?
05 Yorumla
Soran+1 yılsorun ne? hamile oldugumu duyunca gitti bizi birakti ailem var benim karnim belli olmaya basladi bile napicam nasil söylerim onlara ben
Soran+1 yılsen kaç yasindasin? bebegim 6 aylik oldu büyüdü aileme söylesem söylemesem ögrenirler kilo aldim karnim büyüdü birden anlamadim zaten
Soran+1 yılyok yasim 18 vallah 99 dogumluyum biliyorum yasima gore davranmadim ama napim ya?
kız olursa adını KEZBAN koy
12 Yorumla
Soran+1 yılniye kezban koyucakmisim?
+1 yılE dogur zaten secenek bu yani
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
+1 yılSuç bu haberin olsun ;) düşün
14 Yorumla
Soran+1 yılne suçu hamile kalmak suç mu?
- +1 yıl
Bebek
- +1 yıl
bakmak zorundasın
Soran+1 yılonu biliyoruz
+1 yılallah anali babali buyutsun
15 Yorumla
Soran+1 yılneden dalga geçiyorsun benimle?
- +1 yıl
kuzu neden dalga gecem. olan olmus
Soran+1 yılsen bu durumda degilsin anlamazsin ki
- +1 yıl
ben sni asla alaya almam sdce gecmis bitnis bise bundan snrasina bak
- +1 yıl
ama cidden zor durum bilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılaile nasıl biri nasıl karsilar bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yıloldururler ben
+1 yılEvleneceksin onunla başka çare Yok
06 Yorumla
Soran+1 yılbabasi baba olucani duyunca kendi yabanci ya ulkesine gitti
- +1 yıl
O zaman ailene söylemen lazım
Soran+1 yılolduruler beni
- +1 yıl
Öldürürlerse niye yapıyosun böyle bişeyi canım ya
Soran+1 yılnefsime yenik dustum
- +1 yıl
Şikayetçi ol ne duruyon
+1 yılDogurcan ak napcan baska yaparken dusunseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin basina gelseydi dogururmuydun?
ama ben dogurucam allahin izliyle- +1 yıl
Benim basima gelse dogurmazdim aldirirdim ama aldiramiyormussun oyle yaziyor mecbur dogurcan
Soran+1 yılaynen aldiramam 6 aylik hamileyim
Açıkça soyle haber et. Sonra icabina bak
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilime söyledim ama aldir dedi bebek 6 aylik olmus nasil aldirim dedim naparsan yap dedi giiti
Soran+1 yılbaska carem yok ki
Tabiki dünyaya getireceksin
05 Yorumla
Soran+1 yıltabiki zor olucak ama dogucak bebegim o benim canimdan ya ailem beni kapiya koysunlar yinede bebegimden vaz gecmicem
Soran+1 yıletmezler
Soran+1 yılöyle demek kolay
+1 yılevlen onla cocuguda dogur
03 Yorumla
Soran+1 yılhamile oldugumu ögrenince gitti
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun keske yapmasaydın ama
Soran+1 yılkeskeee aptal kafam
hayırlı uğurlu olsun Akillim
07 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
Soran+1 yılne diyon sen be
Soran+1 yılevet
Sevgilinin haberi var mın?
03 Yorumla
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılbilmiyorum
evlenin
12 Yorumla
Soran+1 yılhamile oldugumu duyunca gitti
+1 yılZinanın affı yok
310 Yorumla
Soran+1 yılne zinasi ya?
- +1 yıl
Ne zinası mı? Senin yaptığın seks zina değil mi? Herhalde inançsızsın. Düşüncesizce şuursuzca sadece sevdim bahanesiyle sevişirainiz sonra hamileyim diye yardım dilenirsiniz. Çek bakalım şimdi cezanı
Soran+1 yılallah senin cezani versin bu mübarek günde be inançliyim elhamdulliah
- +1 yıl
Hehee tabi. Zina yapmasaydın o zaman. Zinanın en büyük günahlardan biri olduğunı bildiğin halde bu haltı yedin temizle bakalım şimdi
- +1 yıl
Müslümanım namusluyum diye geçinirainiz ama maşallah her pisliği yaparsınız. Sizin kimşere namuslu olduğunuz ortada
Soran+1 yılbana bak namusumla laf edemezsin sen kendine bak hiç gunahin yok 18 yasinda hiç mi gunah islemedin hem 5 vakitli namazli evden çikmaz bir genç miydin
- +1 yıl
Namusmuş zina yapan biri namusluyum demesin bana ya
- +1 yıl
@perseid78 bide ben zina yapmadım diyo mal. Yediği haltın daha ne olduğunu bilmiyo bide namusluyum müslümanım diyo allahım ya. Böyle cahiller düşman başına yeminlen
+1 yılBiz napalım sana
02 Yorumla
Soran+1 yılakil verin
- +1 yıl
Valla ya evleneceksin ya da doğurup bakacaksın başka çare yok
+1 yılevlenin
01 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim dedigimde bebegimin babasina yani sevgilime beni ter etti bizi
+1 yılakıl başın cezasını çekeceksin !
06 Yorumla
Soran+1 yılnekadar kötü bir insansin bu senin kiz kardesinin basina gelse naparsin?
bir tek ben yokkum bu durumda, insan moral verir ya, herkez hata yapar tamami benimkide hata belki affedilmcek bir hata ama hata hatasiz kul olmaz allah allah ya sen çok mu iyisin 5 vakit namazini kilar misin? yani demem o ki kötüsün!- +1 yıl
BEN ALLAH degilim
- +1 yıl
aklin nerdeydi kizim zina yaparken? ailenin yuzune sevenlerinin yuzune nasil bakican
- +1 yıl
ne yapiyim afferin bisey olmaz bakarsın mi diyim?
- +1 yıl
pisman olup utanmalisin bunu icin bisey dedim brn
Soran+1 yılevet...
Evlen
03 Yorumla
Soran+1 yılhamile oldugumu duyunca beni, bizi terk etti nasil evleneyim?
Soran+1 yılbildiremem
Evlenin
06 Yorumla
Soran+1 yılbirakip gitti beni
Soran+1 yılnekadar kötüsün
Soran+1 yılbebek 6 aylik hem 3 günlükte olsam aldirmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunların olacağını düşünemedin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılvallah dusunmedim kardes ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılailenle konuş anlat herşeyi bence
01 Yorumla
Soran+1 yılvallah beni show haberde ölü haberimi alirsaniz sasirmayin
evleneceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılgitti babasi gitti
+1 yılDurum ne
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğruacaksın
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHata değil ki sen istemeden olmaz, şimdiye kadar neden bekledin
Soran+1 yıltecavüzede ugraya bilirdim niye zorla olmazmis
Soran+1 yılama ugramadim istedim de oldu seytan iste
Cevap sahibi+1 yılTecavüze uğrasan o başka ama sen zaten sevgilim ile oldum dedin, olmayacaktın işte, hata değil zevk senin kisi, O şeytan sonunda böyle yapıyor,
Birde bunca zaman neden bekledin aldırmak için?
Soran+1 yılaldirmam
Cevap sahibi+1 yılo zaman doğmasını bekle, ama babası ne olacak, kim bellimi, kabul edecekler mi?
Soran+1 yılyok belli degil
Cevap sahibi+1 yıldoğduktan sonra nasıl bakacaksın bu yaşta, ya da çocuk esirgemeye
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar süren var?
014 Yorumla
Soran+1 yıl6 aylik oldu bebek
Cevap sahibi+1 yıldoğur sat.
Soran+1 yılbebek satilir mi?
Cevap sahibi+1 yılpeki ne yapmayı planlıyorsun?
Soran+1 yılsen manyaksin ya bebegimi niye sattim ben
Cevap sahibi+1 yılailen duymaz böylece...
Soran+1 yılbebek satildigini hiç gördün duydun mu?
Soran+1 yıldogurucam
Soran+1 yılkime sattim
Soran+1 yılo dogru ailem böylece duymaz
Soran+1 yılcevap
Cevap sahibi+1 yılpeki ailen?
Soran+1 yılbilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldoğur ailenden gizli bir yerde sonrada sat geç hayatına devam et
+1 yılEvlenin asd
02 Yorumla
Soran+1 yılhamile oldugumu duyunca gitti
Soran+1 yılbeni ve bebegimi yanliz birakti
Evlenmek zorundasın
04 Yorumla
Soran+1 yıladam kaçti gitti nasil evleneyim?
Soran+1 yılegitim dururmum aciktan universite okuyorum ama evdeyim ne alaka egitimle
+1 yılDoğuracan
01 Yorumla
Soran+1 yılmesbur
+1 yıldogur
01 Yorumla
Soran+1 yılmecburum
hayırlısı
04 Yorumla
Soran+1 yılhayirlisi sen bana ne tavsi edersin?
Soran+1 yılsana istek attim kabul edermisin
Soran+1 yılve bana özelden mesaj at seninle konusmam lazim rica etsem
Doğur ne olacak
07 Yorumla
Soran+1 yılne olacak?
Soran+1 yılsence sevgilisinden hamile kalan 18 yasinda bir genç kiza nolur?
Soran+1 yıl@perseid78 ne diyon be
Soran+1 yılhaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç aylık?
06 Yorumla
Soran+1 yıl6 aylik
Soran+1 yılama bugüne kadar hiç fark etmedim
Cevap sahibi+1 yılEczanede ilac var 4 aya kadar saliyor. Git sor. Eyer yardimcii olursa kullan
Soran+1 yılbebegimi niye öldürim ben katil miyim ben ya?
Cevap sahibi+1 yılDelimisin kizim? Kurtulmak istiyosun. Sora oldurmeyim diyosun sora napicam... Neyin kafasini yasiyosun sen. Git baskasiya gec tasagini
Soran+1 yılmanyak
+1 yılKorunsaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılilk defadan bir sey olmaz dedim ama oldu
+1 yılevlenin
06 Yorumla
Soran+1 yılkacti hamile oldugumu duyunca
- +1 yıl
Özel den gelirmisin
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Gel bir