Çocuk & Ebeveyn Evlilik dışı ilişki yaşayıp kürtaj yaptırdınız mı hiç? Yampirik Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet, değerli gençler,Evlilik dışı ilişki yaşayıp kürtaj yaptırdınız mı hiç?Bu soru istatistiksel bilgi amaçlıdır. Ankete katılımınızı rica ederim.Sevgilerimle.#Kürtaj #İstatistikselBilgiler #YampirikBilgiler #Yampirik #Başkan Evlilik dışı ilişki yaşayıp kürtaj yaptırdınız mı hiç? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ciel_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Evlilik dışı, evlilik içi doğmamış bir bebeği öldürmek gibi buluyorum ben kürtajı. Ha tabi kadın çok küçük yaştadir ya da sağlik problemleri vardir diye kürtaj yaptirmis olabilir ama aksi taktirde kürtaja karşiyim. Yaptirmadim, yaptirmamda. 2 0 Yorumla
Olejeyimsanirim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl ay hayır tabiki, allah muhafaza. yazık günah o bebeğe cinayet resmen 0 0 Yorumla
777733335555 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Allah korusun başkanım , Rabbim bunla sınamasın inşallah 4 0 Yorumla
Powerfullwomenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Allah korusun başkan, Allah kimseye öyle bişey yasatmasin. 1 0 Yorumla
kimsoruyorrrr Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl iliski yaşamazsın, kürtajda olmazsın.. allah korusun 1 0 Yorumla
jansetayda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yaptırdım. 1 6 Yorumla Yampirik +1 yıl Kaç yaşında Yorumla jansetayda +1 yıl 19.. Yorumla Yampirik +1 yıl Aile biliyor mu Yorumla jansetayda +1 yıl hayır ama sorsalar söylerim. Yorumla Yampirik +1 yıl şu an ayrıldın mı çocuğun babasından Yorumla jansetayda +1 yıl hamile kaldığım zaman ayrılmıştım zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet 1 3 Yorumla Yampirik +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19. Yorumla Yampirik +1 yıl 19 yaş cenabet bir yaş sanırım, kızların çoğu 19'da patlıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet pişmanım 1 4 Yorumla Yampirik +1 yıl Kaç yaşında yaptırdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 yaşında Yorumla Yampirik +1 yıl Aile biliyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailem hayatta değil Yorumla
En İyi Cevaplar