Burun tıkanıklığı için doğal çözüm önerisi olan var mı? İlaçları zararlı buluyorum da.

yenidoğan hemşiresi olarak hemen yardımcı olmak istiyorum öncelikle anne sütü işe yaramıyor onu bil. coldmix bebeğe temas ettirmene gerek olmayan bir damladır yastığına ya da kıyafetinin yakasına damlatabilirsin mentollü olduğu için solunumunu rahatlatır ama ateşi de varsa acile götür
Fizyolojik serum kullanılır genelde o da bildiğin deniz suyu ( tuzlu su ) ilaç falan değildir, gayet doğal.
bu mentollü damlalar var yastığına veya yakasına damlatıyosun rahat rahat uyuyorlar
anne sütü koy ters çevir ya da az bişi su koy hortumla çek
Cevap
7Cevap
ayy yerim bunu ya😍
k. b canim bilmiyorum bebek sonucta doktora gotur bence
otri bebe'nin burun sümük çekicisi var :) hortumlu bir şey, bebeğinin burnuna önce okyanus suyu ya da serum fizyolojik sıkıyorsun, sonra da çekiyorsun işte.. ne var ne yok geliyor. geçmiş olsun.
sağ denız suyu içeren bütün spreyleri var..
eczaneye bebeğin kaç aylık olduğunu söyleyip alabılırsın.. bence bir zararı yok
Xlear damla. Kullanmam dersen nutri bebe aspire... Bitkisel kullanma neyin ne oldugunu bilmiyorsun ozellikle bebekte...
Okyanus suyu var biz kullanıyoruz bebeğimize bide çekme aleti var çekiyosun miss rahat rahat uyuyo
Ilac deyilde serumlar var tuzlu su veya emziryosan sutunle yapabilirsin
Biz Denizsuyu spreyi kullanıyoruz. Faydasi oluyor. Burun aspiratoruyle de temizlersiniz. Mis gibi olur
Deniz suyu çok faydalı burun tıkanıklığına. Bulamıyorsan tuzlusu yapabilirsin
Başının üstüne sabun koyunca açılıyor diye biliyorum iyice araştırmak lazım yinede
Doktorun verdiği ilacı kullan bitkisel olsa da yan etki yapabilir
Deniz suyu var ondan al ya da kendin tuzlu su yapip burnuna sık burun aspiratoru var bide
Deniz suyu en ideal çözüm
Okyanus suyu ve burun açıcı al resimde olan
Bitkisel çözüm yok makine ile temizleyeceksin
serum hortumu ile çekmek
Burun çekme aparatı var canbebenin onu hal
malesef yok vikis koklat abla :D
Dogal Okyanus suyu deneyebilirsin eczaneden alip
Anne sutunu 3 defa falan damlat
ulan bu fotoğraf çok güzelmiş 😂
Benide bakmaya geldim..
Anne sütü sonra böyle çekme aleti ile çek
Anne sütü iyi gelir.