Yenidoğan hemşiresiyim, marka ismi vermem yasak, ama bebekten bebeğe göre değişir, bazı markalar bazı bebeklere iyi gelmeyebilir, bulantı kusma sindirememe problemi yaratabilir, bebeğinde yan etki yapmayan bir marka kullanabilirsin. Ama tabiki ilk 6 ay mutlaka anne sütünden mahrum etme
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aptamil en iyi marka türkiyede var mı bilmiyorum onu al
En güzeli bebeğinizin ağız tadına göre ve biyolojik durumuna göre olandır ( tabii ki doktor kontrolü ve tavsiyesi ile ) bizimki hero baby tercih etmişti. Bebeği mutlaka yerken ve sonrasında takipp etmek önemli bence.
Burdaki insanlara cidden guveniyormusun da bu soruyu soruyorsun doktor tavsiyesine gore ilerlemelisin doktorun eger takviye mama kullanmani istiyorsa kullanman gereken mamayida soylemistir
Bebeğim yok ki 😅 Ama ben olsam kullanmam yoğurt ver gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Artık kimse güvenmiyor bebek mamalarına ben hiç kullanmadım çocuklarıma komşumun yakını mama vermişte çocuğa havale geçirmiş bebeği hiç verme mama içinde ne olduğunu bile bilmiyorsun verme derim.
Anamın yaptığı tarhana çorbası... Verme kardeşim verme o yavan saman gibi mamaları veripte çocuğu aptal etme... Doğal şeyler yedir... Pirinç haşla, lapa yap yedir, un süt şeker karıştır mama yap yedir, çorbaların suyuna az su koy ver yesin... Ama gidipte o saçma sapan mamalara para verip alıp çocuğa yedirme...
En İyi Cevaplar