Omurilikte oluşan baskıdan kan dolaşımı yavaşlıyor , sinirler sıkışıyor çoğu kadında hamilelikte fıtık başlıyor. Magnezyum tozu var gebeler için kullanırsan rahatlarsın. Her gün yürüyüş yap, eşin zeytinyağıyla masaj yapsın beline bacaklarına, ayaklarını fazla sarkıtma. Allah sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin.
Öncelikle mutlaka doktorunla paylas bu durumu ancak yeni anne olarak soylemeliyim ki normal bir durum bende ayni sorunu yasadim. Hatta ani kramplar yasayabilirsin. Masaj onemli kocanin yapacağı iki üç dk lik masajlar bile ise yarar. Insallah sağlıkla kucagina alirsin yavrunu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sinirlerin sıkışmış. Kan dolaşımı yavaşlıyor dolayısıyla uyuşuyor. Ayaklarını hareket ettirmeye çalış. Gerekirse elinle bu işlemi yap. Ayaklarına Biraz masaj uygula ve bu masaj biraz sert bir şekilde yap. Kan dolaşımını sağlamaya çalış
Uyuşma ayklarına kan gitmiyo ondan olabilir sana burdan kim ne derse desin oylesine söyler tabi alanında doktor varsa sitede o ayrı bence işin uzmanı bir doktorla görüş bide hamilesin bu tür şeyleri önemsemen lazım gecmiş olsun
Magnezyum eksikliğin vardır benim yıllardır öyle özelliklede geceleri kramp giriyor sürekli doktor tavsiyesiyle magnezyum ilacı alıyorum.. Hamileliğin etkiside olabilir tabi doktora sor o daha iyi bilir..
En İyi Cevaplar