Meryem Ana Eli otunu Kullanip hamile kalan var mı kizlar?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
otla çöple olmaz bu işler
Neyle olur.
normal yolla ya da tedavisi varsi vardir onla olur.. hocalar hacılar otlar çöpler inanmayın böyle şeylere
Ben yeni evliyim doktora gittim bir sikinti yok ddi. Herkes olur daha yenjsin diyolar ama ben esim ve ben hemen istiyoz
allah mutlu mesut etsin ama.. sebebi ne diye sormadin mi doktora.. illa sende diye birşey yok.. sabretmek gerek tedavi olmak gerek yani ama dedigin yöntemler boş şeyler yani.
Hap ve ya da baska seyelrde bos is o zaman. Allah verirse olur. onlar sadece vesile olur.😉
yaa benim bildigim kız lar kilolu olursa sıkıntı oluyor erkekde sigara alkol varsa bunlar çocuk yapma sıkıntı😂😂😊yeni evlisin yaw sen hemen çocuğu napican hele bir yaşa tad zevkine bak allahim çocuk olur sonra kaza kurşunu görürsün bak😛
He ya hee. Ben kilolu degilim ama esimle birlikte ikimizde sigara kullaniyoz ondan mi acaba diye sey yaoiyorim ama bilmiyorim
sigara varsa kuru sıkı oluyor bu işler işte.. sigarayı birakin öyle deneyin..
Denedik ama ben birakamiyorum
birakamazsan olmaz o zaman boş yere hopla zıpla.. ne diyelim.. ama önce eşinle bir doktora gidin. orada ki soruna göre ilerlersiniz.. ayrıca ya sigarasını birak allah aşkına.. benim babam 45. senelik içi ci biraktiysa sen hayli hayli birakirsin bahane bulma birakmamak icin
baktin olmuyor tüp bebek yapin
Daha yeni evliyiz umudumuzu kaybetmedik ayrica doktora gittim ben bir sorun cikmadi sigarayida hamile kalırsam birakirim
anladim koca bir ömür var olur.. birak nezaman birakirsan birak ama.
İnsallah
☺☺😊😛😛😛
o ne kız
Hamile kalmak isteyenler icin bir ot. Esim umreden getirdi. Aslinda daha yeni evliyim ama hemen cocuk istiyorum hic korunmadigimiz halde olmadi hastaneye gittim bir sikinti yok dedi
nasıl kullanılıyor
Arastirdim baya bir esimle iki reket namaz kildik gece. bir surahinin icine koyduk uzerine sureler ve meryem suresi okuduk kapattik agzini bir gun bekledi sonra dun ilk defa ictik insallah faydasi olur diye umuyorum.
ilişkiye girdiniz mi peki
E evliyiz sonucta 😂😂😂😂😂
o konuda bir problem var mı
Hayir yok
bence var çünkü sen de bir sorun yokmuş
Hayir iliski konusunda sikinti yok
inanmayın onlara
Niye