Mart ayı gibi doğum yapıcam nasıl bir beşik alacağımı şaşırdım. Park yataklardan almak istiyorum sizce kullanışlı olur mu? Bebeği alıp koymak zor mu olur ne dersiniz?
Pierre Cardin park yatak kullanan var mı? Kullanışlı buluyor musunuz?
En güzeli ahşap olanlar. Korkuluğu tahta olanlar. Bebek oradan dışarıyı görüyor, bu sayede güvende hissediyor. Güven bana. Bu tür beşikler belirli bir yaştan sonra sıkıntı yaratabiliyor.
Hafif olması artı bir yan ama sırf hafif olduğundan dolayı alınmaz bence.
Ben ilk doğumumda marangoza çok güzel bir beşik yaptırmıştım. Sağlam, ne yüksek ne alçak. Tepesine de oyuncak taktım. 2 çocuğum için de o beşiği kullandım, sapasağlam duruyor hala. Atmaya da kıyamadım.
Eğer bir beşik alacaksan bu tür modelleri tercih etmemelisin. Umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. 🎀
yeğenim kullanıyor bunun benzerini ama birebir aynı ürün diyebilirim. 2 yaşına girecek ve 1 yaşından sonra kullanmaya başladılar bunu. sizin için biraz erken değil mi? fazla yerde. yatırması zor olur
kardesım ıcın aldık ama kullanıslı degıl ayaga kalkma zamanı 9,10 aylıkken degıstırdık mobılya aldık 9.10 aydan sonra kullanıssız bıde dogum yapınca yanında yardım edıcegın olmazsa bebegi koyarken alırken cok zorlanırsın
En İyi Cevaplar